Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #7245 Dátum: 13 okt 15, 16:45:36 » |
|
Aes, olvasd el a Gantz-t! Nem zombiapokalipszis, de hasonló embert próbáló világ. Nevet
Olyan keveset beszélünk a fórumon animékről/mangákról, hogy néha meglepődöm, hogy itt mások is nézik/olvassák őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #7246 Dátum: 13 okt 15, 16:50:36 » |
|
Jah, azt te is szereted, tudom. Tök poén a végén, amikor az emberiséget kiirtani készülő idegen lényeket a győzedelmes emberek sárba tiporják és megerőszakolják. Szeretem az iróniát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7247 Dátum: 13 okt 15, 17:52:27 » |
|
Még Debrecen is tud meglepetéseket okozni, nem hittem volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #7248 Dátum: 13 okt 15, 18:47:53 » |
|
A Gantz-nál idegesítőbb és elcseszettebb történet nem létezik. Még az Avatar is jobb, noha a karakterek kinézete eléggé hasonló.
A kettes villamost? Úgy érted az új villamost, ami már hónapok óta köröz a városban? Egyébként szemétség az egész, miért szüntetik meg a 31-es, 32-es buszt, ha egyszer a villamos nem fog lemenni az egyetemhez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7249 Dátum: 13 okt 15, 18:56:36 » |
|
Kicsit eltérnék a tárgytól most. A kérdés fantasy felé hajlik, szóval tudományilag biztos nem igaz: Mi lenne, ha valahogy képesek lennénk időben utazni a lelkünkkel? Ezt úgy értem, hogy a lélek képes lenne elhagyni a testet és időben utazni és simán visszatérni a testünkbe akár semennyi idő elteltével. Persze a lelkünk képes lenne ideiglenesen egy ilyen mesterséges testben lenni, ameddig távol van a testtől. Abban az állapotban az emberi szükségletek nem számítanának.
Honnan jött ez? Volt egy kis időm és ez csakúgy előjött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7250 Dátum: 13 okt 15, 19:04:05 » |
|
A kettes villamost? Úgy érted az új villamost, ami már hónapok óta köröz a városban? Egyébként szemétség az egész, miért szüntetik meg a 31-es, 32-es buszt, ha egyszer a villamos nem fog lemenni az egyetemhez?
Hát hónapok óta nem jártam Debrecenben. ^^ Ne már a 32-est sajnálom, azzal elég sokat mentem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7251 Dátum: 13 okt 15, 19:20:19 » |
|
Mi bajod van a Gantzal Saphira?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #7252 Dátum: 13 okt 15, 19:21:06 » |
|
Kicsit eltérnék a tárgytól most. A kérdés fantasy felé hajlik, szóval tudományilag biztos nem igaz: Mi lenne, ha valahogy képesek lennénk időben utazni a lelkünkkel? Ezt úgy értem, hogy a lélek képes lenne elhagyni a testet és időben utazni és simán visszatérni a testünkbe akár semennyi idő elteltével. Persze a lelkünk képes lenne ideiglenesen egy ilyen mesterséges testben lenni, ameddig távol van a testtől. Abban az állapotban az emberi szükségletek nem számítanának.
Honnan jött ez? Volt egy kis időm és ez csakúgy előjött.
Nekem tetszik ez az ötlet. Érdekes lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7253 Dátum: 13 okt 15, 19:46:27 » |
|
Az én lelkem ne mászkáljon sehova, maradjon nyugodtan a helyén: A testemben... Amúgy elvileg ha a lélek kimegy a testből, akkor a test meghal... Vagyis nem térhet vissza a lélek a testbe, kénytelen az ideiglenes testben maradni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7254 Dátum: 13 okt 15, 19:58:02 » |
|
Erre mondtam, hogy HA KÉPESEK LENNÉNK erre anélkül, hogy a test meghalna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7255 Dátum: 13 okt 15, 19:58:19 » |
|
Az se kizárt, hogy mikor álmodsz a lelked dimenziók között utazik és azok emlékeit látod felkelés után.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7256 Dátum: 13 okt 15, 20:00:41 » |
|
Az okkultizmus szerint ez pont így van. Illetve nem minden esetben, de van ilyen is. Persze könnyen le lehet fitymálni, hogy persze, hagyjuk meg a mágiát a hülyegyerekeknek, de a pszichológia is elég sokat merített ezekből és Freud meg Jung sem mind magától találta ki a dolgokat. Úgyhogy a mostani világra is nagy hatása van azért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 15, 20:04:59 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7257 Dátum: 13 okt 15, 20:05:26 » |
|
Annyira nagyon nem értek ezekhez a dolgokhoz, de azt tudom, hogy sokféle elmélet van az álmodásra. Még anno filozófián átvettünk egy jó párat. Érdekes volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #7258 Dátum: 13 okt 15, 20:10:17 » |
|
Van egy könyv ami a tudatos álmodás megtanulásáról szól, ha valaki belefekteti az energiát akkor gyakorlatban is közelebb kerülhet a dolgokhoz. Nekem eddig egyszer sikerült elérni, hogy teljesen tisztán lehetett látni a dolgokat és tisztában voltam azzal, hogy álmodok, de megijedtem és kb. úgy mint az inceptionban összeomlott az álom és felébredtem. Lusta vagyok több energiát fektetni abba, hogy menjen, mert mindig találok jobb dolgot, mint ennek a gyakorlását. De egyszer eljön az ideje.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7259 Dátum: 13 okt 15, 20:14:27 » |
|
Mi a címe annak a könyvnek? Engem érdekelne az.
Én is sok elméletet hallottam már az álmokról, de az ötlet nem onnan jött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|