Micsudi
|
|
« Válasz #7155 Dátum: 13 okt 13, 18:39:08 » |
|
Syzygy sztem most ugrott a móriczos sörözés
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #7156 Dátum: 13 okt 13, 18:48:12 » |
|
Úgysem veszi észre, mert elméletileg tanulnia kéne a holnapi zh-ra.
amúgy Zita pont így történik, megismerés nélkül írunk le embereket, de nem hinném hogy ezzel baj lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7157 Dátum: 13 okt 13, 19:01:11 » |
|
Észrevettem... de mivel nemrég szülinapja volt, most megbocsájtok neki. Most az egyszer.
És még szőke is vagyok, ráadásul festett... tehát mivel buta vagyok és nő is, be kell mákolnom a holnapi zh-t szóval szurkoljatok pontban 15:00-tól.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #7159 Dátum: 13 okt 13, 19:14:24 » |
|
huh nem sokára meccsem lesz x.x már nagyon izgulok... kis avatar váltás milyen?
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #7160 Dátum: 13 okt 13, 19:36:37 » |
|
Syzygy most lettél kegyvesztett.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #7161 Dátum: 13 okt 13, 19:40:31 » |
|
Ha festett szőke vagy akkor lehet hogy csak álca Hidetada nem rossz kép,csak egy kicsit nehezebb kivenni a mérete miatt.Ettől független jól néz ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 13, 19:43:17 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #7162 Dátum: 13 okt 13, 19:46:56 » |
|
Ha festett szőke vagy akkor lehet hogy csak álca De az emberek azt nem tudják első ránézésre. Jó a kép, csak igen kicsi. Reggel egy új ötletem támadt és most eléggé ráálltam. Ez az első, ahol igen nagy szerepe lesz a romantikának és most elkezdtem írni angolul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7163 Dátum: 13 okt 13, 20:22:08 » |
|
sajnos csak sokkal nagyobban volt szóval maradt ez xD
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7164 Dátum: 13 okt 13, 20:37:14 » |
|
Ha megmondod mi a neve lehet találok nagyobbat is.Nem lehet tudni,egy próbát megér Szerk:Most látom hogy nagyobbat írtál.Az éppen jó.Küld el és megszerkesztem neked ideálisra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 13, 20:39:11 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #7165 Dátum: 13 okt 13, 21:03:40 » |
|
kis avatar váltás milyen? Utálom Kirinot =D Amúgy nem rossz. De az enyém menőbb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7166 Dátum: 13 okt 13, 21:12:06 » |
|
én nem utálom, eleinte nem nagyon szerettem, de aztán jól megkedveltem nem sokkal késôbb köszi K Ichigo, holnap elküldöm privibe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #7167 Dátum: 13 okt 13, 21:18:17 » |
|
Jóéjszakát. Holnap első nap az új suliban és nem akarok platty lenni szóval kidőlök Mindenkinek szép estét Sziasztok
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7168 Dátum: 13 okt 13, 21:25:50 » |
|
Ez is egy érdekes fickó lehet.Most hallottam hogy Bankot akart rabolni de mivel nem volt nyitva az ajtó, elment Rendben,előre is várom a képet.Rég szerkesztettem komolyabbat,de ez egyszerű lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #7169 Dátum: 13 okt 13, 21:28:38 » |
|
Jó éjt annak aki lelép, én még csak most jöttem. Délután 4kor keltem fel, ezzel minden rekordomat megdöntve, pedig beállítottam az ébresztőt fél 2re csak kinyomtam. ééééés holnap szabad napos vagyok. 1 műszak... Csak nappal... Kezdek 6-kor, és amikor végzek... 12-13 óra meló... Kacsafeldolgozóban dolgozok... A szennyes részen... Sok értelme nincs ennek az alkoholos matyinak, amikor a kacsától több fertőzést elkapunk, mint amennyit beviszünk... Melóban könyékig véresek, kacsaszarosak, epések vagyunk... Orrán száján dől mindenből a koszos, paraffinos, véres víz... De a kezünk a gumikesztyű alatt az le legyen fertőtlenítve, mert az a fontos...
Nem irigyellek. Én ezt nem bírnám ki, nehéz fizikai munkát nem bírnék mert gyengusz vagyok (amit én csinálok az nem nehéz (mármint erő nem kell hozzá), és ahogy elképzeltem, magát a látványát túlélném de a szagát már nem, arról meg nem is beszélve hogy állandó hajnalba kelős az már a shinwába is kikészített, a váltott nekem ezerszer jobb.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 13, 21:37:23 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|