Aes Sedai
|
|
« Válasz #6885 Dátum: 13 okt 06, 10:02:53 » |
|
Ez alapján sztem mindenkivel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6886 Dátum: 13 okt 06, 11:18:20 » |
|
Mibe fogadjunk, hogyha visszautaznátok az időben 500 évet, és pontosan október 6-án érkeznétek meg, ugyanilyen hideg-hűvös jellegű lenne az idő, mint most, sőt, azt is meg merném kockáztatni, hogy a márciusi hó nem csak a mi generációnkat lepte már meg. Az időjárás ilyen, szeszélyes és szelídíthetetlen, nem kell mindenben a globális felmelegedést látni. Ezt már a SP is feldolgozta egyszer. Ha valaki abból a rajzfilmből nem tanul, akkor semmiből sem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6887 Dátum: 13 okt 06, 11:23:23 » |
|
Azt szeretem még amikor azt magyarázzák hogy ez mind meg van írva a bibliában!!!
Amúgy az időjárásra úgy tekintek, hogy a két legközelebbi bolygón, tehát a Vénuszon megsülnénk, a Marson meg megfagynánk, szóval örüljünk hogy itt legalább élhetünk, és ne azt képzeljük hogy hozzánk állítgatták be az időjárást, hanem pont fordítva mi jöttünk létre ilyen időjárási körülmények mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6888 Dátum: 13 okt 06, 11:48:25 » |
|
Gyerekek elkeserítelek titeket, de szerintem ma nagyon jó az idő, süt a nap! Ezt a számot pedig küldeném Syzygynek! (ez alapján még a hívők is pokolra jutnak, mert a Rock a sátán zenéje, vagy nem? )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 06, 11:50:00 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6889 Dátum: 13 okt 06, 12:11:21 » |
|
Amúgy van néhány keresztény banda akiket hallgatni szoktam, nyilván nem a szövegük miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6890 Dátum: 13 okt 06, 12:14:37 » |
|
A tejbedara finom, főleg fahéjasan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 06, 12:41:31 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6891 Dátum: 13 okt 06, 12:21:59 » |
|
Végre gman írt valami értelmesnek látszó mondatot!!! és így már Nikucciánál előrébb jár hate me !!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6892 Dátum: 13 okt 06, 12:42:21 » |
|
Te is szereted a tejbedarát fahéjasan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6893 Dátum: 13 okt 06, 12:54:15 » |
|
A Bibliából kb csak a teremtéselmélet és Jézus érdekes, minden más innen-onnan összehordott, úgynevezett bölcsek irománya. Amúgy roppant imádnivaló, ahogy kóstolgatni próbálsz, Syzygy, az okát mondjuk nem nagyon értem. Bár a múltkoriban azt imádtam, hogy mindez végül a saját magad kigáncsolása miatt nem jöhetett létre, az vicces volt nagyon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6894 Dátum: 13 okt 06, 13:23:55 » |
|
A Bibliából kb csak a teremtéselmélet és Jézus érdekes, minden más innen-onnan összehordott, úgynevezett bölcsek irománya.
Szerintem ez elmond mindent. és nem szó szerint kell értelmezni, illetve nem az egyes szavak jelentéstartamával van gond, hanem a szöveg egészével. Jéé nem az a baj amit mondasz hanem ahogy mondod, jézusom nő vagyok. ez régi, de jóbarátok < 3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6895 Dátum: 13 okt 06, 13:29:41 » |
|
Tetszik neki az avatarod Niki, azért kóstolgat =D
edit: Najó ez annyira sz*r poén volt, hogy kár volt leírnom, de most már nem törlöm ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 06, 13:30:15 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6896 Dátum: 13 okt 06, 13:30:40 » |
|
Én szeretem a bibliát. Nagyon szép, ahogyan hibátlan lényként van leírva Isten, mégis az ótestamentum ontja magából a vérengzést és a kegyetlenséget, majd jön Jézus és minden happy, mintha Isten betépett volna és béke honol , mint a hippiknél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6897 Dátum: 13 okt 06, 13:40:34 » |
|
de nem a szöveggel van gondom amit leírt, hanem( ) amit így nem írok ide le.mert mindeki rosszul kezeli itt a személyeskedést illetve nincs vele gondom mert nem érdekel illetve magamat sem szórakoztatom vele mert e helyett breaking badet nézhetnék vagy beadandót írhatnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6898 Dátum: 13 okt 06, 13:40:55 » |
|
Attól mert kiirtotta az egész emberiséget 2 ember kivételével ( nőket, gyerekeket, újszülött csecsemőket ) még nem gonosz. Ő ezt csak azért tette hogy nekik jobb legyen. És még humánus is volt, mert a fulladásos halál az egyik legrosszabb amit el tudok képzelni ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6899 Dátum: 13 okt 06, 13:42:31 » |
|
A Bibliából kb csak a teremtéselmélet és Jézus érdekes, minden más innen-onnan összehordott, úgynevezett bölcsek irománya
Először talán el kellene olvasni, nemde? Lew, ez neked sem ártana, mert ez nagyon nem igaz.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|