Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6870 Dátum: 13 okt 05, 13:27:24 » |
|
Közeleg a tél... Tegnap hajnalban úgy le volt fagyva a szélvédő a kocsin, hogy negyed órát késtem a melóból... Kicsit felkészületlenül ért az idő... Asszem ma ablakmosó folyadék csere, ablakmosó cső javítás... Hűtőfolyadék ellenőrzés...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6871 Dátum: 13 okt 05, 14:55:22 » |
|
Ez a kép egyszerűen zseniális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6872 Dátum: 13 okt 05, 17:20:37 » |
|
Jól kihalt a Duma... Mi van veletek gyerekek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6873 Dátum: 13 okt 05, 18:08:48 » |
|
Leszedtük a szőlőt. Nagymamám szerint most igazán jó, miután megcsípte a dér. Bár valószínűleg ha nem csípte volna meg, akkor azt mondja, "most igazán jó, míg meg nem csípte a dér". Nem volt sok, épp annyi, amennyit még jól esett leszedni.
Fizkém laboron mondták ezt: "Nagyon sajnáljuk, hogy oda kellett adni a fél májad a testvérednek és következő félévben szívesen látunk laboron ismét." Nem szeretik a hiányzást itt se. Máshol viszont ennyit nem problémáznak. a TVSZ szerint az órák 70%-án kötelező részt vennünk. Laboroknál mondjuk nem hagyhatunk ki feladatot, de más csoportokhoz bemehetünk pótolni azt a 30%-ot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6874 Dátum: 13 okt 05, 20:35:58 » |
|
Tudom, hogy nem tél, de azért már igen hideg van. Régebben azért ennyire nem hűlt le az idő október elején.
Főleg hogy márciusban még esett a hó, azt hittem hogy a nyár is elhúzódik majd (mármint nem az 50 fok hanem az a kellemes későnyári idő xd ). Tavaly még októberben pulóveres idő volt most meg már szeptemberben azért elfért a nagykabát, és még a vénasszonyok nyara is (az a jó kis szeptemberi 20-25 fok) valahogy elmaradt. Közeleg a jégkorszak?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6875 Dátum: 13 okt 05, 20:40:39 » |
|
Ez a globális felmelegedésnek a következménye. Lassan eltűnik az ősz és a tavasz, ha így folytatódik. Pedig úgy szeretem, hogy még a születésnapomon elég egy pulcsi, most meg kabátban fagyoskodok, ha kimegyek. Igaz ma nem volt rossz idő, és remélem így is marad még holnap. Megyek conra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 05, 20:41:46 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6876 Dátum: 13 okt 05, 20:45:04 » |
|
Júniusban meg szakadt az eső. De ma egész jó idő volt ahhoz képest hogy hajnalban majdnem odafagytam a megállóba. : Tiszta bolond ez az időjárás, majdnem olyan kiszámíthatatlan mint én.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6877 Dátum: 13 okt 05, 20:54:37 » |
|
Egész nap ház alapzatot ástam. Kifújta a szél számat, feltört a kezem és megfáztam. Kellemesebben nem is tölthettem volna a Szombaton Holnap meg mehetek betonozni, mert a házunk meg van kicsit süllyedve és alá kell betonozni. Ősz/Tél :A k*rva anyátokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6878 Dátum: 13 okt 05, 20:55:10 » |
|
Szegény időjárás megbolondult az emberek tevékenysége miatt. Igen ma elég jó volt az idő, főleg hogy tegnap még hideg volt elégé. Ez úgy néz ki, engem is eléggé megzavar. Délelőtt nagyon jó kedvem volt (kis metallica, plusz, hogy most már 17 vagyok), erre jön apa és olyan tüskés lettem hirtelen (ez lehet miatta, de nem épp a legjobb oldalam jött elő), hogy csak na. Az sem segített, hogy a húgom néhány perc alatt lefárasztott a folytonos kérdezgetésével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6879 Dátum: 13 okt 05, 20:56:27 » |
|
Oh nem kell ezt túlreagálni. Én várom a következő mini jégkorszakot, mikor befagy a Duna és lehet rajta korizni. Szép program Lew. A mi házunk hála istennek nem süllyed, de néha a víz feljön a pincében. Bár a terasz egyik fele az süllyed egy kicsit... de az csak a terasz. Isten éltessen Zita!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 05, 20:57:13 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6880 Dátum: 13 okt 05, 21:06:27 » |
|
Jah, Happy birthday. megfáztam Rajtam is kezd kijönni a valami nyavalya. Azt hiszem hogy már most el kell kezdeni csírájában elfojtani miellőtt elhatalmasodna. Nem akarok táppénzre menni a (30% műszakpótlékos) éjszakás hétről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6881 Dátum: 13 okt 05, 21:08:34 » |
|
Köszi Morita, Ayumi. Anyám is megfázott egy ideje, de remélem nem lesz nagyobb gond belőle. Nagyon nem tesz neki jót ez az idő most. Mindenki másnak jobbulást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6882 Dátum: 13 okt 05, 22:54:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6883 Dátum: 13 okt 05, 22:59:38 » |
|
Meg fagyit és minden mást. Nem is kell messzire mennem. 3 utcával lejjebb van is egy ilyen. Köszi Micsudi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6884 Dátum: 13 okt 06, 09:39:38 » |