Na ehhez hozzá kell szólnom, mivel engem is érint, mint kaposvári egyetemistát.
Szerintem ez az egész röhejes, az meg még inkább az, hogy az emberek (lásd a sok kommentelőt) az egyetemistákat is gimnazistáknak nézik: már nem azért, de akik első sorban p**** takaró szoknyákat, mélyen dekoltált felsőket hordanak azok
nem az egyetemisták, hanem a 13-18-as korosztály. Legalább is
Kaposváron ez
így van.
Valamint a sok hülye vakon azt képzeli, hogy egy
már felnőtt ember annyira nem képes, hogy eldöntse, hogy ez most egy egyetem vagy éppen egy nightclub? Vagy most épp vizsgára megyek, nem pedig strandra.... -.-" Akit egy kicsit is megneveltek, annak nem kell ilyen rendelet, és én, mint aki látja ki hogy' öltözködik mondhatom: Kaposváron a hallgatók többsége jól nevelt, és erkölcsös ha kell persze.
De ezt mondta a vetkőzős tanárnéni is.
Nem mellesleg meg oké, felőlem legyen szabályzat, de azért ne essünk túlzásokba (tilos a rövidnadrág meg a szandál pl? vicc)
Ó és még valami: én a művkaron meg festegessek blúzban, nyomdafestékezzem össze az elegánsabb ruháimat, vagy a színészek próbáljanak színdarabot kosztümben? (arról nem is beszélve, hogy a darabokban sokszor vannak vetkőzős részek... ;D)
Sajnos sok embernek nagy a szája, holott fogalma sincs, hogy mi van (jelen esetben Kaposváron) egy egyetemen. A rengeteg problémát pedig sehol sem említik....