Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6810 Dátum: 13 okt 03, 09:55:39 » |
|
Pedig jobb, ha hozzászoktok, lassan eladósorba került fiúk, ugyanis az anyukáitok a rólatok hasonló korban, hasonlóan pucér babafotókat fogják a leendő feleségeiteknek mutogatni, és mindenki majd jól megnézi a pőre babaseggeteket. Csináljatok rengeteg képet róla, hogy 30-40 év múlva, már nagyiként, vagy talán dédiként mazsolázhassatok közülük. Nekem legalábbis ha lesz valaha egy kislányom, tuti csinálni fogok róla napi átlagban 5-10 képet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6811 Dátum: 13 okt 03, 10:11:54 » |
|
Csak ne csinálj neki facebook oldalt, pláne olyat ahol az anya aranyosnak tartja, hogy a gyereke nevében írogat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6812 Dátum: 13 okt 03, 10:19:29 » |
|
Meg olyat se, hogy Facebookon csak a gyerekedről tudsz írni, semmi másról (pl. hogyan hányt le aznap sárgaborsópürével vagy kapta el a náthát) és mindennap felraksz róla 1230 fényképet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6813 Dátum: 13 okt 03, 10:25:57 » |
|
Csak ne csinálj neki facebook oldalt, pláne olyat ahol az anya aranyosnak tartja, hogy a gyereke nevében írogat.
Fuuh ne is mondd. Nem sok idegesítőbb dolog van a világon. Azt rühellem még amikor naponta pakolja ki a képeket. Kajakra nincs jobb dolga? Az eszem megáll.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6814 Dátum: 13 okt 03, 11:56:00 » |
|
A legjobban megörökített pillanatokat soha nem látják egy nemzedéken belül túl sokan. Én ilyeneket fogok csinálni, csak épp több ezret-tízezret talán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6815 Dátum: 13 okt 03, 12:31:37 » |
|
Ezzel nincs baj amíg nem pakolod ki óránként Facebookra és fűzöl hozzá "vicces" megjegyzést -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6816 Dátum: 13 okt 03, 12:35:13 » |
|
Lew hagyd, ez a hajó már elment, elvesztettük Nikucciát, a facebook szedi az áldozatait. [ persze nem a facebook a hibás, hiszen az csak egy eszköz, ennyi erővel Nikuccia is nevezhetné magát betegnek, mint nem rég jó sok emberre ráhúzta ezt a jelzőt, de a trollface miatt nem kell komolyan venni, de egyébként igen ]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 03, 13:01:36 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6817 Dátum: 13 okt 03, 13:54:17 » |
|
Látom, elég komolyan nem sikerült megértenetek azt, amit írtam, de hát mindegy, az a hajó is elment már veletek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6818 Dátum: 13 okt 03, 14:51:45 » |
|
Ajj pedig szerettem volna konfrontálódni veled, de már úgy látszik elment ez a hajó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6819 Dátum: 13 okt 03, 14:56:06 » |
|
Tehát minden jó, hajó a vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6820 Dátum: 13 okt 03, 15:00:55 » |
|
Akkor jó a jó hajó, ha jó a jó hajó hajóvitorlája. neee annyi a hsz számom mint az az év amikor a franciák elindították ezt a kártékony önpusztító, totalitárius, delúzív ballib köztársasági eszmét. háhá már nem de még mindig azokban az években vagyok
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 03, 15:12:29 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #6821 Dátum: 13 okt 03, 15:32:15 » |
|
Nem baj Syzygy, ezen mindenki átesik. Niki, milyen hajó volt? Koporsóhajó?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6823 Dátum: 13 okt 03, 19:41:28 » |
|
Miért? A Xantusban is tilos az ilyenek viselése (meg van egyenruhánk is, de az csak bizonyos eseményeknél kell hordani). Nem mondom, hogy jó ez a szabály, de nem mondom rossznak sem. Igaz én gyűlölőm a miniszoknyát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6824 Dátum: 13 okt 03, 19:48:57 » |
|
Persze, rohadjon csak mindenki 40 fokban is hosszú nadrágban, mert néhány nyárspolgár szerint az elegáns dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|