Aes Sedai
|
|
« Válasz #6690 Dátum: 13 szep 28, 21:10:09 » |
|
Azt a videót már láttam egyszer, minden tiszteletem a tűzoltónak. Ez lehet inkább a viccek közé illene: "Gay marriage and marijuana being legalized on the same day.
Leviticus 20:13 – “if a man lays with another man, as with a woman, he should be stoned.”Pont ezt a bibliai szöveget említettem a haveromnak xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6691 Dátum: 13 szep 28, 21:13:15 » |
|
De így, hogy 2013, fű és melegházasság együtt... Á, a végén még hinni kezdek a bibliának. Gondolkodtatok már azon, angolul miért vajlégy a lepke?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6692 Dátum: 13 szep 28, 21:24:05 » |
|
A melegházasság nagyon fontos, mert amikor az egyik meleg megtermékenyíti a másikat nem mondhatják a gyerekére, hogy fattyú.
---
Ma álltam a Blahán, sehol nem volt ember a közelemben és a szemem sarkából láttam, hogy leesett mellém egy billentyűzet. Ijesztő volt. Nem tudom, hogy került oda
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6693 Dátum: 13 szep 28, 21:26:34 » |
|
Azért mert vajszínű volt az angoloknál? vagy a vajra ment s nem a fényre. Gdat: leesett melléd? LOL wrong cheat code.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6694 Dátum: 13 szep 28, 21:31:28 » |
|
Jaja. Örülnék, ha valaki valahogy megmagyarázódna ez a természetfeletti jelenség. Meg érted. Ha már varázslatok történnek lássak legalább egy tisztességes tündért, de ne billentyűzetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6695 Dátum: 13 szep 28, 21:53:29 » |
|
Jó kis napom volt. Egyre bementem osztálytársammal az Örsre várni a többieket, erre megtudjuk, hogy egyik lemondta, másik még csak akkor indult így vártunk egy órát, de végül én hazamentem, mert nem tudtam pontosan mikor érkeznek meg hozzám. ! óra körül megérkeztek az Örsről, de a többiek meg eltévedtek, szóval még nekik is útba kellett igazítani többször. % óra tájt már mindenki megérkezett, kicsit Wiiztünk, ettünk tortát majd mikor már csak 3 voltunk, elkezdtünk monopolyzni. Jól éreztük magunkat, de legközelebb remélem már nem lesz ilyen keveredés és baj az eljutásnál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6696 Dátum: 13 szep 28, 22:46:17 » |
|
[GTA poén I love it Ez basszus nem bírom befejezni a nézését
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 28, 22:47:08 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6697 Dátum: 13 szep 29, 08:04:57 » |
|
dat hot chicks *-*
szerintem mára már lesz 10 órás verzió is, aztán nézheted azt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6698 Dátum: 13 szep 29, 09:57:07 » |
|
Amikor először láttam anno ezt a videót, kipróbáltam! Kacsával is működik!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6699 Dátum: 13 szep 29, 11:07:05 » |
|
Mit gondoltok a Magyarország szeretlek hétvégéről?
A ballibek azon sírnak hogy 1 milliárdba kerül, és kirakatvásár, viszont én örülök a kezdeményezésnek! , inkább a magyar kultúrára, és a hagyományőrzésre költsenek, és azért jó ha jobban megismerik az emberek az országot, mert sokakra ráférne az ismeret. ( független attól hogy ki tudja abból a pénzből mennyit loptak el fent )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6700 Dátum: 13 szep 29, 11:32:49 » |
|
A kultúráról jut eszembe ez a történet. Apa fiatalkorában egy barátjánál volt. Ment a tv és volt egy olyan műsor a tv-ben, hogy bemutatnak minden héten rövid ideig egy műtárgyat. S apám barátjának az apja ránézett. -Na, már megint ez a hét műtrágya? Megyek szarni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6701 Dátum: 13 szep 29, 11:40:13 » |
|
Én nem hallottam erről, bár az elmúlt három napban azt hiszem sikerült teljesen kizárnom a külvilágot. Átlagosan az ember glükózigénye 160 g naponta, ebből 120-at az agy használ fel. Tegnap legalább fél kiló cukrot megettem, reméltem az idegsejtjeim jól telefalják magukat... de van egy olyan érzésem, még mindig nem teljesen optimalizált az energiatermelés odabent.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6702 Dátum: 13 szep 29, 12:25:31 » |
|
Egyél sok pörköltet xd abban van az energia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6703 Dátum: 13 szep 29, 12:39:55 » |
|
Ó, én hülye meg azt hittem, a glükóz az elsődleges energiaforrásunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6704 Dátum: 13 szep 29, 12:57:29 » |
|
kár hogy a testünk nem hasznosítja a zsírját... meg hogy raktároz....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|