Syzygy
|
|
« Válasz #6570 Dátum: 13 szep 27, 13:01:41 » |
|
egész éjszaka kaser pfannkuchen ment a fejedben ( elég sufnituning omlette du (au) fromage )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6571 Dátum: 13 szep 27, 13:17:12 » |
|
GTA V... Bomba siker... Már bőven megtérült az ára. Tudósítás Los Santosból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6572 Dátum: 13 szep 27, 13:19:25 » |
|
Szerencsére nem futna el a gépemen, mert különben lehet, hogy megismételném egy néhány évvel ezelőtti tévedésemet, és hónapokig csak ezzel játszanék egész nap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6573 Dátum: 13 szep 27, 13:40:20 » |
|
Nagyon is menő! *.* Bárcsak én is tudnék. *.* Szerintem különleges és szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6574 Dátum: 13 szep 27, 13:42:05 » |
|
szerinted különleges és szép a gta V ? bárcsak te is tudnál gtazni ahogy így mondtátok beléptem a gta1-be és a második percben san andreas részben nyomtam egy gourangát, meg meglestem a monster bug-ot aztán ki is léptem hiszen ennél jobb már nem lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6575 Dátum: 13 szep 27, 13:47:33 » |
|
Hangulatra a Vice City volt a legjobb, kár hogy a főszereplő már derékig érő vízben is megfulladt benne, mert még nem tudott úszni. A San Andreas-szal játszottam a legtöbbet, végigvittem 100%-osra, azaz minden küldetést megcsináltam, a legkisebbeket is (mentőautós, tűzoltós küldetések, bicikliverseny stb.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6576 Dátum: 13 szep 27, 13:48:01 » |
|
Én a torokéneklésről beszéltem. Az érdektelen vagy értelmezhetetlen hsz-eket átugrottam, szóval számomra Saphié az utolsó hsz. Amúgy barátommal néztünk egy csomó gta-s videót és jók voltak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6577 Dátum: 13 szep 27, 14:15:40 » |
|
Hangulatra nekem is a Vice City a kedvenc. Fények, 80's soundtracks, pálmafák. Ezt az érzést nem tudta Las Venturas visszaadni, GTA IV-ben meg elve nincs feeling. Majd valamikor PC-n kifogom próbálni miután kijön. Visszaolvasva Saphi nagyon ügyes, tud torkozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6578 Dátum: 13 szep 27, 14:18:10 » |
|
szóval neked érdektelen az hogy mrsaiyan német nyelvvizsgára készül? hát szép mondhatom, szegény ember
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6579 Dátum: 13 szep 27, 14:48:21 » |
|
Miért mondják a nők, hogy otthon lenni és rendezni a gyereket és a házat nehezebb, mint dolgozni? Bár élesben még nem csináltam, de hétfől Ildikó dolgozik ezért én az elmúlt két héten gyakoroltam, én csináltam minden házimunkát, én keltem fel a fiatalúrhoz, én pelenkáztam és azt tapasztaltam, hogy ez pite. Jah, a héten még tornáztam is napi egy órát! Innentől nem veszem komolyan azokat a nőket, akik azon nyavajognak, hogy milyen nehéz háziasszonynak lenni. Eddig bevettem a mesét és mellettük álltam, most viszont kb. úgy tekintek rájuk, mint az elkényeztetett kislányokra, akik azon picsognak, hogy nem kapnak minden héten új cipőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6580 Dátum: 13 szep 27, 14:52:48 » |
|
Próbáltátok már a google új pinatas játékát? Vicces. Én 113 cukorkát vertem ki. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6581 Dátum: 13 szep 27, 14:53:27 » |
|
Hát, gondolom, aki picsogásra hajlamos, világ életében elkényeztetett királylány volt, az ejthet ki ilyesmit a száján, hogy a háztartást milyen nehéz fenntartani, aki meg tökös és belevaló asszony, nem mond ilyet. De a legjobb az, aki nem teszi egyiket sem, sőt, semmit sem tesz, mert mindent a férfi csinál meg, hmmm. Amúgy szerintem sem nagy cucc, mármint ha neked, mint férfiúnak még tornázni is volt mellette időd, biztosan nem kemény. Jó kisbaba lehet Vilmoska.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6582 Dátum: 13 szep 27, 14:54:37 » |
|
Nem mindegy milyen az a gyerek és mekkora az a háztartás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6583 Dátum: 13 szep 27, 15:04:09 » |
|
Szerintem meg mindegy. Nagy takarítást elég heti egyszer csinálni. Felmosni meg egy nagy házban mondjuk 15 perc az öt helyett. A napi munkák nagy részének semmi köze a ház méretéhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|