Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6525 Dátum: 13 szep 26, 19:50:27 » |
|
Isidá hol vagy már a témáddal, hadd botránkozzunk már meg.... Utálom a népzenét, mert a lakodalmas-mulatós zenére emlékeztet, amit szintén utálok. Jelentem,én is utálom a mulatóst.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6526 Dátum: 13 szep 26, 20:00:00 » |
|
Hogy lesz csokipapírból 100.000 ft-od? Volt egy majd háromórás áramszünetünk. Uncsi volt. Sötétben, hiába a gyertya, még olvasni se tudsz.
Nekem a munkahelyen volt egy 3 perces... De olyan hogy még a vészvilágítás sem pilácsolt 1 percig... Utána gépek újrakapcsol, számítógép újraindít...A 3 perc áramszünet miatt 18:30 helyett 18:45-kor végeztem... A zúzatisztítógép még jó hogy beindult megpakolva... Az utolsó 2 adagból csináltam egyet, hogy haladjak haza... Háát fütyült az ékszíj, mire bepörgette a hengert! XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6527 Dátum: 13 szep 26, 20:01:57 » |
|
Én sem szeretem annyira a népzenét, de már megszoktam. Néptáncon csak ilyeneket hallgatunk és énekelünk. Persze azért még így is meglepődök ilyeneken mint: "Éles kések szúrják át, szúrják át a szívemet" vagy ehhez hasonlókon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6528 Dátum: 13 szep 26, 20:10:52 » |
|
Csak megérdeklődöm hogy ez így mi akarna lenni? Hát hiába kértül hogy javítsd meg magad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6529 Dátum: 13 szep 26, 20:13:53 » |
|
Ez egy sárkány akar lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6530 Dátum: 13 szep 26, 20:15:49 » |
|
De akkor am i the only one around here akinek no hotlinkinget ír ki, mert kétlem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6532 Dátum: 13 szep 26, 20:17:32 » |
|
Senkinek sem jelenítette meg a direktlinket(az új am. mükszik), csak senki nem volt annyira jófej, hogy foglalkozzon a témával és szóljon érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6533 Dátum: 13 szep 26, 20:20:05 » |
|
Megint bele estem akkor a good guyságba. Ez elég mortal kombat-os sárkány. GET OVER HERE
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6534 Dátum: 13 szep 26, 20:27:01 » |
|
Van egy mappám, amire matricafestékkel ezt rárajzoltam. Szép lett. Lefújtam olyan izével, amitől elméletileg nem ragadt. Továbbra is ragadt, szóval nem használom, de szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6535 Dátum: 13 szep 26, 20:41:03 » |
|
Holnap megyek megírni a nyelviskolába a szintfelmérőt. Ideges vagyok... Nem vagyok biztos a tudásomban (vajon miért akarok tanfolyamra járni ) Ha nem vesznek be a programba akkor nem tudom mi lesz velem
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6536 Dátum: 13 szep 26, 20:54:53 » |
|
Én szeretem a népzenét. Például: Ó, bujdosó (Az eredeti egyébként "Ó, bujdosó magyar" volt.) Angola Borbála (ballada) SugallóAkkor szép az erdő, mikor zöldLátod, édesanyámPontozóSerény magyarosEsti imaZöld erdőbenEsti dal (Azért is a performance-os, ha már múltkor nem reagált rá senki. Tudom, hogy senki nem foga meghallgatni őket, mert nem szeretitek a népzenét, de azért offoltam egy jót.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 26, 20:55:39 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6537 Dátum: 13 szep 26, 21:03:11 » |
|
Barátom és én eldöntöttük, hogy néptáncot fogunk tanulni.
Még szívesen végig is hallgatnám őket, de ha megint meghallom annak a rohadt jar reklámnak az elejét fejbe lövöm magam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 26, 21:04:13 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6538 Dátum: 13 szep 26, 21:10:06 » |
|
Én szeretem a népzenét. Ne legyél ilyen előítéletes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6539 Dátum: 13 szep 26, 21:13:04 » |
|
Zöld erdőben az nagyon szépen sikerült, igazából a a népzenében az ének stílusával nem vagyok kibékülve és a hanghordozással, bár a látod édesanyámban eltérő volt, és az tetszett ezért. Ettől függetlenül maradnék a szöveg nélkülieknél. Rita nekem nem jöttek be reklámok, lehet a youtube megadja a tiszteletet. Nah most akkor szeretitek vagy nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|