Itt bőg egy szarvas nem messze. Beszarok ha emiatt nem tudok aludni.
Uh a szarvas bőgésre tényleg nem lehet. Következőnek próbálj meg vele kommunikálni, hátha megérti, hogy egyesek aludni szeretnének.
Valami ismeretlen apropó folytán majdnem tettem ki képet az Én topicba, mikor rájöttem, hogy inkognitó módban vagyok a fórumon. Vagyis lennék, ha egyesek nem találnak rám faceobokon.
Megszeretnéd mutatni magad a nagy világnak!
Bár arra ott a facebook, mert azt több ember figyeli, de eme közösség, se picike. Amúgy, régebben raktál ki képet, csak törölted, ha jól emlékszem, vigyázz a gyenge pillanatokra.
Viszont a sztori ahogy megtanultad mi a vércsoportod. Tipikus, mikor megfagy az ember arcán a mosoly.
Házi kókuszos kockát kérsz?
Az egyik barátom akar egy dögcédulát, aminek én sosem értettem a lényegét ha valaki nem katona. Mit gondoltok jól néz ki vagy gáz?
A dögcédula is lehet egy ékszer. Vagy egy fajta tiszteletként hordják, vagy csak mert jól néz ki. Szerintem azért mert nem vagy katona, viselhetsz egyet, amit esetleg megveszel az Ebay-en, vagy a dédpapádtól kaptál, ami az övé volt.
Akkor gáz, ha nem katona, annak akarja kiadni magát, vagy hiteti el magával, és ezeknek igazolása képen, szerez egyet.
Épp hallgatok egy német kis felvételt, 2 medvéről szól, akik a hanganyagokban valamit tuti félre értenek. Amit most hallgatok nagyon aranyos. Két medve figyeli a teraszon a pillangókat, amik nagyon tetszenek nekik. Mikor az egyik kérdezi, hogy honnan jön ilyen sok. Mondja a másik, hogy az apa medvétől. (Őszinte leszek, elsőnek azt hittem a "gázok" miatt mondja ezt.
) Majd kiderült, hogy azért, mert az Apa medve, azt mondta hogy akárhányszor az anyamedvére néz, olyan, mintha pillangók repdesnének a gyomrában.
A két kis medve, meg úgy következtetett eme információ tudatában, hogy az Apa medvéből származnak a pillangók.