Syzygy
|
|
« Válasz #6465 Dátum: 13 szep 25, 21:42:27 » |
|
te saphi a reumatológai tanszék merre van? Nem tudom mi a vércsoportom. de mintha ilyen téma már lett volna itt, ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #6466 Dátum: 13 szep 25, 21:53:19 » |
|
A Nagyerdei körút sarkán a Pallagi úti kereszteződésben, majdnem szemben a szociális otthonnal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 25, 21:55:26 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6467 Dátum: 13 szep 25, 22:02:23 » |
|
Nekem csak sima 0-ás, ráadásul van benne valami cucc, ami miatt nem adhatok vért...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #6468 Dátum: 13 szep 25, 22:13:46 » |
|
Itt bőg egy szarvas nem messze. Beszarok ha emiatt nem tudok aludni. De legalább az ágyam felett levő Legenda a csodaszarvasról c. kép teljes multimédiás élménnyé válik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6469 Dátum: 13 szep 25, 22:15:30 » |
|
Fasza iritábilis bélszindróma, egyéb bélgondok és még A+ is vagyok na vazze
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6470 Dátum: 13 szep 25, 22:24:57 » |
|
Én is A+ vagyok. Meg bátyám is. Asszem anyum is. Húgom ő AB- lett. Nem örült neki, hogy sikerült a világ legritkább vércsoportját összeszednie.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6471 Dátum: 13 szep 25, 22:32:38 » |
|
Apropó olvastam egy kamuhírt hogy japánban egy srácnál új vércsoportot találtak, ha nem írják oda hogy hoax akkor be is veszem.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6472 Dátum: 13 szep 25, 22:37:53 » |
|
Nekem 0 negatív, de még nem adhatok vért. Majd csak egy év múlva.
Gólyahét nem sokára. Kíváncsi vagyok, hogy most milyen ruhákat kell felvenni a gólyáknak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #6473 Dátum: 13 szep 25, 22:46:37 » |
|
Nekem is 0-ás,(negatív ha jól emlékszem) a vércsoportom,bár csak pár éve tudtam meg. Amikor alapból meg kellett volna állapítani akkor nálam azt elfelejtették.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6474 Dátum: 13 szep 25, 22:52:52 » |
|
Én szüleimtől tudom, mert nekik is ugyanaz.
Amúgy napok óta jó kedvemben vagyok. Pár napja Rapülőket hallgatok (szinte folyamatosan mosolygok, miközben hallgatom), hétvégén buli osztálytársaimmal (nem ivós vagy hasonló) és a suli is jó (kivéve a fizikát), még ha most naponta van felelés vagy dolgozat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6475 Dátum: 13 szep 25, 22:55:01 » |
|
Nekem mindenképp jó mert hosszú hétvégém lesz most. Hiányzásom meg pont azelőtt volt hogy elkezdték vezetni így nyertem +1napot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6476 Dátum: 13 szep 25, 23:06:11 » |
|
Nekem még a jövőhétvége lesz jó. Már számólon a napokat is. Még a bulit is türelmetlenül várom már. Olyan hosszúak a napok most. Én viszont most megyek. Holnap suli és nem kéne elaludnom óra közben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 25, 23:16:27 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6477 Dátum: 13 szep 25, 23:20:04 » |
|
Nem kell hoszabb kapcsolat egy gyerek összehozásához... Akár elég 20 perc is....
Jó. Aki arra adja a fejét hogy 20 perc ismeretség után ide jusson, az általában védekezik is, mert nem terhességért teszi. Nem tudom a vércsoportom. Vagyis valami rémlik véradáson (jó régen voltam) megnézték és azt mondták hogy B, de hogy az rh az + vagy - azt már nem közölték, és még a véremet sem fogadták el (vérszegénység). Úgy néz ki hogy nekem még a vérem sem kell senkinek (csak legfeljebb a szúnyogoknak). Fasza iritábilis bélszindróma, egyéb bélgondok...
Anyámnak is az van.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6478 Dátum: 13 szep 25, 23:29:02 » |
|
Ezt már rég néztem félig viccből ,de hátha magára ismer valaki. Pár ilyen már bejött. http://www.webujsag.kibernet.hu/ezoterika/horoszkop/vercsoport/vercsoport.htmArra viszont emlékszem valahonnan hogy a 0ás vércsoportúaknál általában jobb/hatékonyabb az emésztés. Többször eszembe jutott hogy kéne egy családfát csinálnom,de Dédszülő után már elég nehéz. Plusz alig találok valamit a vezetéknevem eredetéről Csak arról tudok hogy még régebben volt ékezet váltás lehet ezen az ágon.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 25, 23:29:56 írta K ichigo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6479 Dátum: 13 szep 25, 23:36:49 » |
|
Vércsoport-személyiség összefüggés. Érdekesen hangzik. Mondjuk az a piros háttér kicsinálta a szemem, ez után a fórum hátteret halványkéknek látom, fogalmam nincs hogy miért. Plusz alig találok valamit a vezetéknevem eredetéről Miért, mi a vezetékneved?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|