Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6345 Dátum: 13 szep 23, 20:16:56 » |
|
Én vagy gépezek vagy TV-t nézek.. Ugye a monitorom az TV is egyben... Ha már váaszthatok, akkor már inkább gépezek... Hozzánk tavaly mertek legutoljára becsengetni ezek a jehova szektások.. Kb 10 perc alatt leizzasztottam őket, úgy lapozták a bibliát mint a huzat, és húzták is el a csíkot... Milyen jó ha betegen kisgyerekként a nagymamád vigyáz rád, és a biblián meg a népszabadságon és a kossuth rádión kívül nincs más...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6346 Dátum: 13 szep 23, 20:31:22 » |
|
Jah meccset én is néztem a 49'ers-t kicsit porbaverte a Colts. Nem erre számítottam
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6347 Dátum: 13 szep 23, 20:33:46 » |
|
Az enyémnek köze sincs a harcikutyákhoz, alig van öt kiló (ha-ha, inkább három ), meg tök ártalmatlan, csak ugat. Szerintem a kapun az elrettentő tábla többet ért, mint maga a kutya. Azt is miattuk vette apu, miután egyszer bemerészkedtek a belső bejárati ajtóig. Az akkori kutyánk még jámborabb volt, mint a mostani. Gabesz, mennyit voltál te beteg kiskorodban?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6348 Dátum: 13 szep 23, 20:56:17 » |
|
Hát egy időben elég sokat... Amúgy van új motorom! Romett Kadett 750... Kb 1991 óta nem volt beindítva, váltóolaj csere, és tankolás után pöcc-röff indult... Van benne kemény 2000 km.. Még bejáratós!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6349 Dátum: 13 szep 23, 21:08:59 » |
|
Vót benne valami Rót meg mittudomén nevű ikertestvére valami halászfaluban, meg egy hibbant gyerek... Anyuci a gonosz csajt imádta, a hibbant gyerek meg apuci a jó csajt.. De kb csak ennyi maradt meg abból a sz*rból...
Nem a Homok titkai volt a címe? Anyám nézte anno. Ki az, aki manapság még TV-t néz? Pl aki tudományos csatornát néz, és azt is jó ritkán mert nincs rá ideje. Beteg vagyok orvoshoz kéne mennem, de ma akartam a TB-m elintézni. Viszont így nem tudom elintézni akkor ennek következményeképp nem tudok orvoshoz menni Borsmenta tea mézzel és citrommal (de nem citromlével vagy pótlótablettával hanem igazi citrommal). 2-3 nap és elfelejted a náthát.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6350 Dátum: 13 szep 23, 21:31:16 » |
|
Dede a homok titkai! Azaz! Én is nyalom a mézet mint micimackó! Jót tesz a toroknak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6351 Dátum: 13 szep 23, 21:37:54 » |
|
Természetesen a jó tanács neked is szól nem csak Micsudinak. Ha már itt tartunk nekem is kaparászik most a torkom, de nekem a macskaszőrallergiám miatt (szerintem).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6352 Dátum: 13 szep 23, 22:26:30 » |
|
Fokhagyma, Infralámpa, méz, Húsleves, Nekem ezek váltak be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6353 Dátum: 13 szep 24, 00:03:43 » |
|
Borsmentán kívül, C vitamin, bármi ami folyékony és meleg (tea, kakaó, leves, akármi), mentolos cukorka (főleg a fekete papíros Halls) vagy bármi ami mentolos, csípős kaják. Ezek segítenek. Na mire újra betölti a fórumot addigra eltűntek az emberek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 24, 00:08:22 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6354 Dátum: 13 szep 24, 07:39:38 » |
|
Valakinek valami ötlete hogy egy TV mitől kapcsolódhat be az éjszaka közepén amikor a távirányító a szoba másik felében, és tv-n még csak véletlenül sem lehet beállítani hogy magától életre kelljen ? Pöppet para
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6355 Dátum: 13 szep 24, 07:44:11 » |
|
Rossz a panel a televíziódban. Nekem is csinált ilyet a régi képcsöves készülékem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6356 Dátum: 13 szep 24, 07:50:49 » |
|
Tv-ben nálunk a TLC szokott menni. Húgommal a kedvenc műsorunk a "Mondj igent a ruhára" Ezen kívül néha a HBO-n meg jó dolog. Régen travel-t néztünk még de az elvették... Régen tetszettek a természettudományos csatornák, de mára hihetetlenül bugyuták lettek. Náluk még a sok esküvői ruhás hercegnő is jobb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6357 Dátum: 13 szep 24, 09:22:38 » |
|
Én a zálogházas műsort is szoktam nézni A tudományos adók tényleg néha szánalmasak. A nem tudományos dokumentumfilmek jók. A NatGeo-n megy ilyen drogháborús meg börtönös sorozat az néha érdekes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6358 Dátum: 13 szep 24, 09:43:12 » |
|
Kifújtam kompresszorral a gépemet... Bevittem fater munkahelyének a műhelyébe.. Hát.. Kizavartam a csajokat a műhelyből.. Áá nem volt poros! Csak nem láttam át a porfelhőn!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6359 Dátum: 13 szep 24, 09:47:44 » |
|
Na igen. Szerintem a PC-kben van ilyen Time Lord technológia, több por fér beléjük mint amennyi hely van benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|