Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6330 Dátum: 13 szep 23, 19:19:03 » |
|
A barátok köztöt? Talán én vagyok az egyetlen a fórumon, aki látta az első 10 részt, és elég is volt annyi belőle...
Jaja... Jól hangzik az eperbor, és kezdem is jól érezni magam tőle...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6331 Dátum: 13 szep 23, 19:36:08 » |
|
Én is láttam még 1000 éve Hoffer család a homár misikével meg a göndör hülyegyerek a klaudia fia aki aztán meghótt Meg a Konta barbara aki jó nő volt XDXD úristen de vén vagyok
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6332 Dátum: 13 szep 23, 19:38:13 » |
|
Mióta András megmurdelt, már nincs olyan karakter aki ne lenne k*va. Ennyit a sorozat minőségéről. Én is csak megszokásból nézem. Bár ami szomorúbb, hogy a Jóban Rosszbannál még így is jobb. xd Őszintén szólva a Tv nem csak sorozatok terén, de leadott filmek terén is elszeretettel produkál siralmas dolgokat. Mái napig nem értem, hogy miért nem tudnak egy kis változatosságot tenni a műsorba. Karácsonykor pl, már 10 éve a reszkessetek betörők megy. Ami meg az animációs filmeket, rajzfilmeket illeti... egy idő után a Shrek, meg a Madagaszkár is nagyon unalmas. xd Én a BK elejére nem emlékszem, csak a Vad angyalra.
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6333 Dátum: 13 szep 23, 19:43:20 » |
|
HBO-n sem jobb a helyzet. Valamelyik csatornáján hétvégén mindig adják a Bosszúállókat és anyám már kívülről fújja. Még olyan is történt, hogy reggel mentünk megint ment és mikor hazaértünk szinte ugyanannál a jelenetnél volt megint.
Amúgy tényleg sok az ismétlés, de sokszor nincs is igazán jó műsor. A disney channelbe időnként belekukkantok egy jó kis disney film reményében, de csak a hülyeség megy rajta. A legszínvonalasabb sorozatok rajta a Phineas és Ferb meg a Gravity Falls azt kész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #6334 Dátum: 13 szep 23, 19:44:53 » |
|
Ki az, aki manapság még TV-t néz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6335 Dátum: 13 szep 23, 19:46:16 » |
|
A Banánok köt régebbi mint a vadangyal... Mi is kezdődött a banánok közttel együtt? Abban is valami hülye tyúk volt a főszereplő... Vót benne valami Rót meg mittudomén nevű ikertestvére valami halászfaluban, meg egy hibbant gyerek... Anyuci a gonosz csajt imádta, a hibbant gyerek meg apuci a jó csajt.. De kb csak ennyi maradt meg abból a sz*rból... Anno anyám imádta ezt nézni a fekete-fehér mecsek TV-n...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6336 Dátum: 13 szep 23, 19:49:48 » |
|
Arra is emlékszem nagyimmal néztük azt az izét, de az első argetín-brazil-mexikói izé nem valami vak csajról szólt ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6337 Dátum: 13 szep 23, 19:56:01 » |
|
Arról hallottam a tanáromtól. Nem annál volt, hogy az emberek elhitték hogy baj van, és pénzt akartak küldeni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6338 Dátum: 13 szep 23, 20:01:31 » |
|
Dede! Gyűjtötték neki a zsét... Csak a címe nem ugrik be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6339 Dátum: 13 szep 23, 20:02:38 » |
|
Nem Az az Izaura volt az rabszolgás volt és az nagyon régi még nem volt rtl meg tv2(bárcsak ma se lennénekXD) pláne hogy jön a next való világ a Vakos az Esmeralda volt. Az ikres a Paula és Paulina
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6340 Dátum: 13 szep 23, 20:04:58 » |
|
Jó a memóriád, hogy egyem a zúzádat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #6341 Dátum: 13 szep 23, 20:05:55 » |
|
Amúgy, nem tudom, hogy a Vad anygyal vagy a BK volt e előbb, de azt tudom, hogy muterral néztem együtt. A Disney Channellen ami egyedül nézhető, az a Phinies & Ferb, és az Amerikai sárkány, illetve a Tündéri keresztszülők. A többi nézhetetlen. Ki az, aki manapság még TV-t néz? Senki, mivel mint az előbb mondtuk csak gagyiságok vannak benne. xd A Maricsuj az mi is volt?
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6342 Dátum: 13 szep 23, 20:06:26 » |
|
Micsudi, én ezzel rohadtul nem dicsekednék. Amúgy mégiscsak hasznos a kutya a háznál, nem mernek bejönni tőle a Jehovák. Mire kimentem megnézni, hogy mit ugat, addigra amazok a szomszédot térítették, úgyhogy amilyen csendben kidugtam a fejem a kapun, olyan csendben be is húztam, nehogy észrevegyenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #6343 Dátum: 13 szep 23, 20:08:59 » |
|
Amúgy, nem tudom, hogy a Vad anygyal vagy a BK volt e előbb, de azt tudom, hogy muterral néztem együtt. A Disney Channellen ami egyedül nézhető, az a Phinies & Ferb, és az Amerikai sárkány, illetve a Tündéri keresztszülők. A többi nézhetetlen. A Tündéri keresztszülőket csak angolul néztem. Nekem nagyon nem tetszett a magyar szinkron és nem is adják. Az Amerikai sárkányt meg csak éjjel. Hogy van az, hogy a rajzfilmek még mindig jók, de a többi mind szemét? Semmi történetük nincs csak megy a hülyeség.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 23, 20:09:30 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6344 Dátum: 13 szep 23, 20:10:18 » |
|
Jó neked A-chan, ismerősömnek harcikutyája van, mégse tágítanak a lakás ajtaja elől. Már többször is előfodult , hogy amikor nála voltam pont megjöttek. Némi cinizmus után tovább baktattak szerencsére. Ki az, aki manapság még TV-t néz? Aki meccset néz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|