Ayumichan
|
|
« Válasz #6075 Dátum: 13 szep 16, 18:07:36 » |
|
Már miért lennél kiutálva? Foglalkozási ártalom Miért, mi a foglalkozásod?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6076 Dátum: 13 szep 16, 18:22:23 » |
|
ennél nagyobban értelmetlen lett volna megcsinálni... így még pont használható
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #6077 Dátum: 13 szep 16, 18:55:45 » |
|
Egy ilyen dolog eleve nem használható, akkor meg már inkább legyen olyan, amilyennek lennie is kell. A Buster Swordot eredeti méretben csinálták meg, jobban is néz ki az eredmény, mint ez, de még abba is lenne mit belekötni. Az épp lényegtelen, hogy alig tudták felemelni, mert conra úgysem viheted; be sem engednek vele. Csak arra jó, hogy kitedd a falra, másoknak mutogatni. Az megint más, hogy nem vagyok benne biztos, hogy kell-e a falamra ilyesmi. Persze, ha megfelelő környezetben lenne, elég jól mutatna. Amúgy Logan karmai nagyon jók lettek, annál csillogott is a szemem. Igaz, hogy az sem pont olyan, mint az eredeti, de az legalább csak logikus anatómiai okok miatt nem olyan. Ayumi, nem tudom, talán mert mostanában itt mindenki csak kötözködik. Én is feljövök, erre mit teszek, belekötök Zangetsuba. Még semmi, le kell hozzá diplomálni. Majd egyszer építész. Most is inkább azzal kellene foglalkoznom, hogy csütörtökön legyen mit beadni, nem itt szórakozni meg csinálni Aes-nek a melót.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 16, 18:57:39 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #6078 Dátum: 13 szep 16, 18:59:19 » |
|
Már így is egy véletlenül elsült nagyobb lendület,és vinne magával mindent. Régebben több videójukat is átnéztem,de Tensa Zangetsut nem találtam,pedig annak az elkészítése jobban érdekelne,persze ez se rossz Mostani vagy Ginjou ellen Shikait kéne rájuk bízni azok még kb eredeti méretben is használhatóak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #6079 Dátum: 13 szep 16, 20:05:48 » |
|
Akkor jampiskodjanak ha megcsinálják Ikkaku Bankai-át
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6080 Dátum: 13 szep 16, 20:16:36 » |
|
Perszeeee Csakis Sámánkirályból azt az összecsukodós kardot az állat lenne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6081 Dátum: 13 szep 16, 20:46:12 » |
|
Az nem összecsukható...
Hmm... mit mondhatnék még?
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6082 Dátum: 13 szep 16, 21:31:16 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #6083 Dátum: 13 szep 16, 23:24:31 » |
|
Éljen a pontatlan wikipedia!
Nos, a kard továbbra sem összecsukható. Alapállapota a zárt formája, amit te Micsudi, úgy definiálsz, hogy be van csukva. Az általad kinyitottnak titulált pedig csak a Tao család igazi vezetőjének kezében mutatkozik meg.
Tehát a kard nem összecsukható.
Normál esetben olyan, mintha törött lenne, de egy adott ember kezében ismét karddá változik.
No mindegy is...
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6084 Dátum: 13 szep 16, 23:55:19 » |
|
Jólvan, de értitek miért lenne király ezt elkészíteni!!! a lényeget nem látjátok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #6085 Dátum: 13 szep 17, 02:10:17 » |
|
Nemrég mondtam, hogy láttam azt a szcientológus videót. Akkor láttam, amikor az Aljas kúszóbab frontemberének a youtube csatornáján nézelődtem. Megint akartam AKB-t hallgatni és felmentem rá. Akkor már úgy voltam, hogy jobban utána nézek a csávónak és kiderült, hogy tulajdonképpen ő is szcientológus. Azért ez rideg. Egy olyan együttes amit imádok ilyen irányba menjen. De legalább rájöttem, hogy hogy kell lerázni valakit, ha nem hagy békén. El kell játszani, hogy szcientológus vagy és megpróbálni beszervezni. Többet sztem nem szól hozzád.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #6086 Dátum: 13 szep 17, 11:25:41 » |
|
Mik is a fő tanai, szabályai ennek a vallásnak? Csak mert hátha hasznát veszem ennek a tudásnak a jövőben én is egyszer. Hatékonynak tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #6087 Dátum: 13 szep 17, 12:01:30 » |
|
Mi az a Filf? Soha nem hallottam, vagy olvastam még ezt a szót/kifejzést/rövidítést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #6088 Dátum: 13 szep 17, 14:31:23 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6089 Dátum: 13 szep 17, 14:37:55 » |
|
Gdat ezt neked találták ki Halál komoly! ezt pályázd meg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|