Lew
|
|
« Válasz #5685 Dátum: 13 szep 01, 16:02:07 » |
|
Én már nem dőlök ki piától. A rutin meg az évek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5686 Dátum: 13 szep 01, 16:21:16 » |
|
Én is azt hittem tavaly nyárig. Kínai rizslikőr.... fújj na attól keresztbe álltam. de nem hánytam... de kellett egy hidegzuhany hogy rendbehozzon
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5687 Dátum: 13 szep 01, 16:28:27 » |
|
Megnéznélek ha meginnál fél liter pálesz + pár másik rövidet, meg 1 karton sört...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5688 Dátum: 13 szep 01, 16:30:10 » |
|
Én már nem dőlök ki piától. A rutin meg az évek Inkább ez: Alkohol fogyasztása esetén az annak lebontásáért felelős enzimek aktivizálódnak a májban, szükség esetén még termelődhetnek is egészen addig, amíg csak van mit lebontaniuk, azaz amíg alkohol található a szervezetben. Rendszeres fogyasztás esetén fokozott igénybevétel alakul ki, amely az enzimek számának növekedését vonja maga után. Ez látszólag növeli az alkohollal szembeni toleranciát, hiszen a lebontás ezáltal gyorsabbá válik, és egyre nagyobb és nagyobb dózisra van szükség a különböző rövid távú hatások eléréséhez. Valójában azonban ezzel káros folyamatok indulnak be - többek között a májban is - a fokozott igénybevételnek köszönhetően. :""(((((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5689 Dátum: 13 szep 01, 16:43:15 » |
|
Ohh májkárosodás Nem szép dolog... De véglegesen tönkretenni elég nehéz. Nem is tudok még egy ilyen strapabíró emberi szervet mondani...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5690 Dátum: 13 szep 01, 16:45:01 » |
|
Jaj, Lew. El tudod képzelni, hogy 18-19 (?) éves korodra te már annyit és olyat ittál a hétvégi bulikon, hogy már alkoholistának számítasz és rossz májúnak? Még véletlen sem fordulhat elő az, hogy a szervezeted csodás és elképzelhetetlen módon másképp áll az alkoholhoz, habár tekintve a testalkatod, ez nem is olyan csodás és elképzelhetetlen. Mármint remélem érted, hogy ha igazából mondtam volna ki ezeket a mondatokat, nem a te szemedbe nézek. Igazából egy szavam sem lehet fiúk, mert pár évvel ezelőtt velem is történt hasonló, bár akkoriban még teljesen más ember voltam, mint ma.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 szep 01, 16:45:59 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5691 Dátum: 13 szep 01, 16:49:19 » |
|
Miért, plasztikáztad magad? Bocs, nem tudtam kihagyni, nekem vicces, mert az én poénom, bár remélem te is értékeled.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #5692 Dátum: 13 szep 01, 16:56:17 » |
|
Egyszerűen váltott egy következő életre,akárcsak macskák vagy talán a boszik. Bár ott van a lélekvándorlás is tehát,sok lehetősége van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5693 Dátum: 13 szep 01, 18:38:58 » |
|
Micsudi most nem azért mert elélveznék hogy nácizhatok, fogalmazzunk úgy hogy a batman miatt teszem de az aláírásodban nagyon hiányzik egy "the".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5694 Dátum: 13 szep 01, 21:46:41 » |
|
Lesz adás a tv-ben, lesz adás a tv-ben, lesz adás...
Épp most keresi a csatikat.
Valami megjelent.. Nem hiszem el.
Egyébként aki szereti a pókokat jelentkezzen, valamelyik nap egy gigászival kellett megküzdenem.. szomorú történet mert szegény párának eltörhettem a lábát. :<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5695 Dátum: 13 szep 01, 21:58:51 » |
|
Az éjszaka alatt azért keletkezett itt olvasnivaló. Lew, nem kötekedésből, de ha ezt így folytatod akkor 40 éves korodra igen csak kikészül a májad. Igen vágjuk, hogy az TS francia. Csak a rajzolása nagyon animés.
Sokan azért gondolják amerikainak mert Beverly Hillsben játszódik. Angliában most mennyire lehet hideg hogy ennyire fázol Éjfél.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5696 Dátum: 13 szep 01, 22:05:50 » |
|
Ki mondta hogy 40 éves koromig szeretnék inni? Amúgymeg YOLO ! DDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5697 Dátum: 13 szep 01, 22:12:02 » |
|
Hát, akkoriban még tök máshogy gondolkodtam, tök más dolgokat tartottam fontosnak, mást hittem csomó mindenről, azért a mai tudásommal és felfogásommal biztos, hogy nem csapatnám szét magam büdös alkohollal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5698 Dátum: 13 szep 01, 22:15:51 » |
|
Mindennek megvan a maga ideje, lehet 3 év múlva én sem így fogok gondolkodni. Ez szerintem természetes.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5699 Dátum: 13 szep 01, 22:19:02 » |
|
Ezzel sokan így vannak. Valaki azt mondja, hogy már a tízes éveiben kitombolta magát és úgy gondolja miután elérte a 20. évét, hogy már "érettebb" gondolkodású, ahhoz, hogy szétcsapassa magát. Mások ezt tovább csinálják. Valakik pedig később kezdik kiélni magukat. Van aki meg nem így éli ki magát, hogy jól beb*aszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|