Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5505 Dátum: 13 aug 28, 14:42:38 » |
|
Micsudi, előrejelzések szerint október végéig azért kellemes, 20-25 fokok lesznek. Azért mert hirtelen 2 napon esik, nem dől össze a világ és nincs máris hideg ősz. -.- Én alig vártam hogy bőrig ázzak, igaz nem tudtam bőrig ázni, de picit sikerült és nagyon élveztem!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 28, 14:44:55 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5506 Dátum: 13 aug 28, 16:15:05 » |
|
Szerintem meg pont faxa, hogy nincs 35 fok, és habár egész délelőtt esett az eső, egy pólóban se fázott az ember, maradhat így még egy ideig, azt hiszem kimaxoltam az időjárás témát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5507 Dátum: 13 aug 28, 16:54:09 » |
|
én meg beteg vagyok és hapcizgatok... voltam reggel gyakorlati helyen is... hétfőn meg suli..... így már mindent elmondtam ami zavar xD
ámbár ma fodrásznál is voltam... és kezdek fizikailag is egyre szőkébb lenni :o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 28, 16:57:03 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5508 Dátum: 13 aug 28, 17:02:50 » |
|
Mindenhogy szőke vagy. Jöv héten már suli? Mondjuk nekünk az érdemi! tanítás amjd csak 23-ától kezdődik, addig meg Móricz,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #5509 Dátum: 13 aug 28, 17:21:59 » |
|
De én legalább fel is vállalom és Móricz meg sörözés
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #5510 Dátum: 13 aug 28, 17:37:06 » |
|
Én valamennyire örülök, hogy jövőhéten már iskola. Jó a szünet, de már hiányzik kicsit. A dolgozatokat nem várom, de az olaszt, angolt, törit (művészeti és rendes is) és a magyart igen. Meg a többiekkel is jó lesz találkozni már. Tegnap végre meg lett csinálva a gépem. Tegnap este óta töltögetek vissza fájlokat, meg ma civ 5-tel is játszottam, míg vártam a letöltéseket. Jót tett most nekem ez. A sok fanfic olvasástól már az álmaim is arról szóltak és azokat is elfelejtettem (az elmúlt napokban). Most ezzel sikerült ezekből kizökkennem egy időre. Amúgy sem találtam már jókat nagyon, amiket meg találtam, arra meg várni kell kitudja mennyi időt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5511 Dátum: 13 aug 28, 18:34:41 » |
|
Már csak 2 nap a melóból és fizetés !!! Utána meg újra suli...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5512 Dátum: 13 aug 28, 18:39:16 » |
|
Úristen, de tündéri a kiskutyád. *.* Hogy hívják? De édi. Én is szeretnék kiskutyát, de nem lehet. :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #5513 Dátum: 13 aug 28, 18:43:28 » |
|
Köszi =) a becsületes neve a kis tünemények: Kolbász Még mindig jobban járt mint a cicánk Az ő neve James Woods xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5515 Dátum: 13 aug 28, 19:00:46 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 28, 19:44:04 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #5517 Dátum: 13 aug 28, 19:36:35 » |
|
a becsületes neve a kis tünemények: Kolbász Ez a név mégis honnan jött? xD Oké, én is szeretem a jó kis házi kolbit, de egy ilyen aranyos pofijú kutyának azért mégsem adnám ezt a nevet. Legalább hím?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5518 Dátum: 13 aug 28, 20:54:47 » |
|
Sziasztok. Most értem haza. Egész estés ivászat lett betervezve haverokkal de 4 emberből 3 kitalálta hogy hazamegy.... ketten maradtunk és mivel így szar volt mi is hazajöttünk. Hazafelé az elpiálni szánt kis pénzecskémből vettem piát szóval most privát buliXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5519 Dátum: 13 aug 28, 21:41:21 » |
|
Na ezt utálom...amikor megbeszéli valaki a dolgokat,aztán semmi se jön össze... Jó mulatást magadnak!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|