Saphira
|
|
« Válasz #5145 Dátum: 13 aug 17, 14:01:15 » |
|
Miért, a nebáncsvirágnak mi köze a nárciszhoz? Előbbi a hangák közé tartozik, a másik meg nem. Ráadásul az egyik két- a másik meg egyszikű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5146 Dátum: 13 aug 17, 14:03:56 » |
|
A wikipédia hazudik. A nárcisz meg különben is a náciktól ered, mert abból csináltak vegyi fegyvereket. Ezt bezzeg nem írja a wiki, mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5147 Dátum: 13 aug 17, 14:13:33 » |
|
Sok itt a szar sok itt a vas, akkor mi legyen a neve? Legyen Kőbánya-Kispest!
hááhháhá ezzel már viccek topicban menő lennék a pistikés szőke nős óvodás szintű viccek között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5148 Dátum: 13 aug 17, 14:14:40 » |
|
Lew: A sz@rvas azt jelenti, hogy rossz minőségű vasérc, amit nem éri meg kibányászni, mert kevesebb hasznot hoz, mint amennyi tőkét rá kell áldozni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 14:20:39 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5149 Dátum: 13 aug 17, 14:50:05 » |
|
Szerintem meg Lámpásnak igaza van. Ez az ám-ozás nekem is feltunt és régóta idegesít.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5150 Dátum: 13 aug 17, 14:55:47 » |
|
A dupla reg nem zavart ÁM. Minket igen még is engedtük szóval, ha valakinek neki itt nincs szava.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5151 Dátum: 13 aug 17, 14:56:30 » |
|
Ki mondott olyat hogy nincs igaza az ám-ozás tekintetében?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5152 Dátum: 13 aug 17, 15:00:14 » |
|
Kit érdekel, hogy igaza van-e? Már azért szánni kéne, hogy 5 percent arra szánt az életéből, hogy visszakeressen ilyen marhaságot:D Ennél sokkal fontosabb, hogy ma nyerjen a fradi.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5153 Dátum: 13 aug 17, 15:03:30 » |
|
Már ne is haragudj Hiei, de neki nem kell 5 perc ezért, szerintem direkt gyakorolja hogy szintidőn belül tudja csinálni, és még ez nem is a google.
Mtk ellen csak nyerni kellene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5154 Dátum: 13 aug 17, 15:06:44 » |
|
A gépén tuti van ilyen best of Naruto-kun mappa és azon belül is kategóriákra szedve minden, ha kell minél hamarabb előáshasson onnan valami szaftosat. Lehet a felmenői között detektívek vagy újságírók vannak. Ez mondjuk megmagyarázná miért ilyen silány a fejérmegyei színvonala. Syzyzy tuti rólad is van valami szaftos mappája csak várj azt majd kiteregetixDD
Jah én is ebben bízom, de sok fiatal tuti itt akar majd bizonyítani. A védelmünkre kíváncsi leszek nagyon. Ha a holland és Böde magára talál akkor indul be majd a szekér. Most a debrecenben és a Vidiben még több fantáziát látok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 15:08:39 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5155 Dátum: 13 aug 17, 15:09:32 » |
|
Most egyébként csak önigazolást adunk számára hogy itt kibeszéljük, szóval hagyjuk Remélem Knézy fogja közvetíteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 15:10:11 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5156 Dátum: 13 aug 17, 15:09:39 » |
|
Nekem csak gmanról van egy állítólagos képem "köcsög" címmel elnevezve. Hátha még egyszer felhasználhatom ellene. Aztán lehet nem is ő az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #5157 Dátum: 13 aug 17, 15:14:26 » |
|
Mi nem csak kibeszélni még kis is szoktuk röhögni:D Na jó sajnos ez nem igaz, de jól esett leírni:D Nem ám azt hiszed Laterman vagy mi a villám a neved, hogy tényleg foglalkozunk veled:D Amúgy régóta ki akartam mondani neked, de sajnos csak írni tudom a nevedről mindig a potyantosbudi jut eszembe. Az egész dumatopicos kalandom ama szent cél érdekében történt, hogy kiálljak Micsudi és a vízilovak mellett.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 15:15:18 írta Hiei D. Legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5158 Dátum: 13 aug 17, 15:16:24 » |
|
Basszus leszokok erről nem nyelvtannáciskodva meg lehetett volna jegyezni hogy "Micsudi fájdalmas ez a szóismétlésed vazze és ne szokj rá jobban!" Ennyi És geciztem én itt valaha valakivel ? Szerintem nemigazán. Szóval odafigyelek és ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5159 Dátum: 13 aug 17, 15:18:13 » |
|
De nekem amúgy nincs vele semmi bajom, szeretem, de jó szívózni vele. xD Micsudi jogaiért küzdeni nem kis feladat. S, megakarod osztani a köcsögös képet? Vagy hogy kellene elképzelni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|