Saphira
|
|
« Válasz #5130 Dátum: 13 aug 17, 12:44:54 » |
|
Bocs, Ishida. Tényleg bocs, ez szemétség volt. De hátha boldogít a tudat, hogy azért nem ilyen egyszerű a kettejük kapcsolata, mint ahogy leírtam. Aes, lehetséges. De sajnos én elég könnyen skatulyázom az embereket, és ha valaki bekerült egy kasztba, az én szememben nagy eséllyel ott is marad még sokáig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5131 Dátum: 13 aug 17, 12:50:01 » |
|
Ez nálam is így van, de azért figyelem a változásokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5132 Dátum: 13 aug 17, 13:06:47 » |
|
Már a kasztrendszer is jó dolog? Jézus mariska, hová csöppentem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5133 Dátum: 13 aug 17, 13:08:41 » |
|
Teljesen random, de azért kikerested három postját, valld be hogy erre már napok óta készülsz a tükör előtt.
Most, hogy olvastam Micsudi hozzászólásait beugrott, hogy múltkor szólni akartam. Aztán pedig használtam a fórum számodra lehet, hogy mágikus funkcióit, mint a "Felhasználó utolsó hozzászólásai", ott pedig nyomtam egy természetfeletti "ctrl+f" parancsot és beírtam, hogy "ám". Nekem ehhez se, illetve a Google használatához sem kellenek napok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5134 Dátum: 13 aug 17, 13:13:38 » |
|
Ettől még a tényállításom igazságtartalma nem változott. És igen tudatában vagyok a fórum által nyújtott lehetőségeknek. Nem is a keresés időtartamára gondoltam, hanem arra, hogy végre most náciskodhatsz kicsit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5135 Dátum: 13 aug 17, 13:21:25 » |
|
A nácik hogy jönnek ide? Azok nem pocsékoltak időt, tudtommal. Szal nincs itt semmi "náciskodás".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5136 Dátum: 13 aug 17, 13:24:42 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 13:25:57 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5137 Dátum: 13 aug 17, 13:31:26 » |
|
Aes aes....náci többletjelentéssel bír, az egyiket Micsudi már előttem le is lőtte, ne kelljen már kapitányoskodni előtted.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5138 Dátum: 13 aug 17, 13:34:29 » |
|
Meg ott van még a nácisztikus, azaz önimádó szavunk is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5139 Dátum: 13 aug 17, 13:37:53 » |
|
Ti se tudtok a sorok között olvasni. Nem a nácik volt a lényeg. Csak így írtam le burkoltan h mekkora felesleges marhaságnak tartom több napos/hetes hszek visszakeresgélését.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #5140 Dátum: 13 aug 17, 13:45:38 » |
|
Az nárcisztikus, gman. Mondd, hogy csak ironizáltál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #5141 Dátum: 13 aug 17, 13:49:37 » |
|
Ti se tudtok a sorok között olvasni. Nem a nácik volt a lényeg. Csak így írtam le burkoltan h mekkora felesleges marhaságnak tartom több napos/hetes hszek visszakeresgélését.
4:30-as keléssel egyelőre jó ha a szöveg nyelvtani értelmezése sikerül, azon már nem pörgök, hogy háttérben milyen megfontolások vezérelnek, mea culpa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #5142 Dátum: 13 aug 17, 13:50:07 » |
|
Mert a nebáncsvirágnak mi köze van az önimádathoz? Az inkább olyan kis mimóza. A nácik viszont önimádók. Ne hülyíts te lány, azt nem szeretem!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 17, 13:56:31 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5143 Dátum: 13 aug 17, 13:58:28 » |
|
4:30-as keléssel egyelőre jó ha a szöveg nyelvtani értelmezése sikerül, azon már nem pörgök, hogy háttérben milyen megfontolások vezérelnek, mea culpa. Kifogások. btw én 3:00kor keltem és most értem egy 9 órás utazás végére. Mégis tudok neked ilyet írni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|