24 nov 16, 06:17:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 321 322 [323] 324 325 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1225989 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #4830 Dátum: 13 aug 10, 21:29:45 »

Ma végre nem volt olyan meleg mint tegnap Mosolyog maradhatna így nyár végéig. Mosolyog
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #4831 Dátum: 13 aug 10, 21:36:04 »

Itt nem esett éjjel az eső (vagy csak átaludtam) ennek ellenére itt is meghűvösödött a levegő. Egész kellemes kis szél csapott meg amikor kiléptem a lakásból ma délután.  Hümm-hümm

labrador.. Nevet
Milyen bájos lehet hogy egy olyan nagy kutya mint a labrador fél a villámtól. Aranyosak az ilyen szelíd óriások.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #4832 Dátum: 13 aug 10, 22:49:41 »

Medencés szomszéd ma tartja a buliját és most tüc-tüc számok mennek folyamatosan. Szerencsére csak évente egyszer tart bulit és még szól nekünk is előtte a buliról.

Befejeztem a Mézga maratont. Jó volt újranézni érettebb fejjel meg angol tudással. Csupán egy nagy kérdőjel van a fejemben. Hogy lehet nekik olyan fiúk, mint Aladár?
Szinte már szöges ellentéte szüleinek meg amennyi esze van. Tuti hogy nem tőlük örökölte azt. Mindenfélét bütyköl, egy olyan adóvevőt rakott össze, amivel sikerült kapcsolatot létesíteni jövőbeli rokonjukkal, a 30.századbeli kütyük maradványaiból sikerült neki egy olyan űrhajót csinálni, amit simán felfújhat és könnyen tárolhatja valamint egy olyan űrruhát, amiben könnyen mozog és még 2 millió wattot is kibír. Nem tudom elhinni, hogy tőlük van ő max. úgy tudom elhinni, hogy Aladár az isten ajándéka (Ha ő nem lenne, már rég meghaltak volna vagy legalábbis komoly bajba kerültek volna).

Tudom rajzfilm meg minden, csak hát ő az egyik nagy kedvencem és már sajnálom, hogy ilyen családja van. Anyagiasak és minden kis problémát MZ/X egyik jövőbeli cuccával akartak megoldani (ameddig tudták). A vakációsban is voltak alkalmak, mikor simán visszamehetek volna haza, de a pénz mindig jobban csábította őket. Minta szülők.

Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4833 Dátum: 13 aug 10, 23:02:33 »

Mi a francért kell angoltudás a Mézga családhoz?

« Utoljára szerkesztve: 13 aug 10, 23:06:35 írta Saphira » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #4834 Dátum: 13 aug 10, 23:03:55 »

A vakációs részekben többször is van angol.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #4835 Dátum: 13 aug 10, 23:09:34 »

Biztos valamilyen nagyszülőtől örökölte a tulajdonságait.  Nyelvesít
Mézgáékról mindig az jut eszembe amikor Ausztráliában juhok terelésére alkalmas sípot akartak kérni de nem tudtak angolul erre Géza papa elkezd bégetni egy helybélinek és mondja hogy "juh síp" (you sheep) az meg enyhén szólva besértődőtt,      ...vajon miért.   ikszdé

Medencés szomszéd ma tartja a buliját és most tüc-tüc számok mennek folyamatosan. Szerencsére csak évente egyszer tart bulit és még szól nekünk is előtte a buliról.
A tüc tüc még oké, sőt vannak jók is. De amikor mulatóst vagy rap zenét nyomatnak na az már kellemetlen.  smirksweat
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #4836 Dátum: 13 aug 10, 23:21:38 »

Maradjunk annyiban, hogy Mézgáék nem tudnak nem bajba kerülni, de legalább felejthetetlen élményeik vannak.

Ja.. biztos vagy megkapta az egész família eszét. MZ/X is szerintem Aladár ágából van. Valahogy nem tudom elképzelni Kriszta ágáról.

Már csak egy valamin gondolkozom. Mi lenne, ha a Doktor találkozna Aladárral? Emiatt is néztem újra most ezeket. Egy crossovert írnék just for fun.

Szerencsére azért jók mennek, vagy legalábbis már megszoktam ezeket. Engem nem zavar. Van Ipodom és azon tudok hallgatni még zenét.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 10, 23:23:04 írta zitagirl » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #4837 Dátum: 13 aug 10, 23:28:48 »

Akkor Aladár meglátogatná MZ/X-et, a Doki meg kijelentené hogy Blöki egy alien mert a kutyának kinéző emberi nyelven beszélő lények nem földiek.  ikszdé
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #4838 Dátum: 13 aug 10, 23:31:47 »

Mi a francért kell angoltudás a Mézga családhoz?

Előbb hallgasd meg a választ aztán nézd le az embereket. Tudom, úgy megvan a kockázata, hogy nem fog sikerülni, mert nem tévedett. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 10, 23:37:47 írta Gdat88 » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #4839 Dátum: 13 aug 10, 23:32:36 »

Krisztát valahogy ellensúlyozni kell.
Szerintem MZ/X is Aladár ágán folytatódott mert Krisztáén kihalt volna.
Vakációs részbe tényleg van Angol de azt régen is lehetett érteni helyzettől függően,vagy csak véletlen jól tippeltem kiskoromban.

A Szél kellemes volt,ilyenkor jól érzem magam,bár láttam akit elfújt.Viszont a részeget pont ellensúlyozta hogy ne essen el Nevet

Aladáros Dvd-t meg megvettem egyik nap a kollekcióba. kacsint
Amúgy ha véletlen,és másik apát kizárjuk akkor tudományosan amilyen jó húsúak a szülei a tömeget ö energia alapon megkapta kreatívitásként.Benne összpontosult a család esze,bár Márisnak is megvan a maga sütnivalója kacsint

Talán még Móra Ferenc idézete illik ide:

"Minden kisgyerek okos, a legtöbb ember ostoba. Ezt teszi a nevelés."
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #4840 Dátum: 13 aug 10, 23:40:38 »

Blöki az agy-gyanta miatt tud beszélni. Gondolom maradt még egy kis hatása és Aladár kihasználta titokban.

Már többféle ötletem van. Aladár egyik utazása során találkozik vele, Doktor véletlenül beméri az adóvevőt, mikor épp beszélnek, vagy egyszerűen valami történik Budapesten és ott találkoznak. Még ezen gondolkozom, hogy mi legyen.

A 3. dvd? Hol? Interneten sincs sehol róla semmi.

Kriszta is vékony, még sincs neki sok esze, de jobb, mint a szülei. Máris meg Máris. Csodálom, hogy még nem őrült meg tőlük.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 10, 23:44:24 írta zitagirl » Naplózva
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #4841 Dátum: 13 aug 10, 23:47:02 »

Nekem a második Dvd hiányzott azt vettem meg.
Am Krisztához írtam hogy Aladár őt ellensúlyozza még az elején.
ÉN arra gondoltam Doktoros találkozásánál hogy "véletlen" ő vette meg a Guliverklit(5) amit Paula eladott. kacsint
Tardiséhoz hasonló fordító lehet benne mert mindenhol beszélte a nyelvet kacsint
Űrben simán találkozhatott volna MZ/x el is.
Az agygyanta esélyes de úgy tudom tanította is őt Aladár.
Arra van tippetek Nyaralásos sorozatban hova tűnt a Blöki?
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 10, 23:53:41 írta K ichigo » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4842 Dátum: 13 aug 10, 23:47:51 »

Előbb hallgasd meg a választ aztán nézd le az embereket. Tudom, úgy megvan a kockázata, hogy nem fog sikerülni, mert nem tévedett. Nevet

Franciául is beszélnek benne. Franciatudás is kell hozzá?
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #4843 Dátum: 13 aug 10, 23:53:37 »

Beadta valahova. Ő nem volt olyan, mint Kriszta. Nem is tudta volna nagyon becsempészni rendesen. Maffia meg az Aladáros részeknél már meghalt gondolom.

A második már régóta megvan. Na holnap úgy is megyek Árkádba. Ott majd jól körülnézek, hogy van-e.

Doktor kiment Budapestre, találkozott Mézga asszonnyal és megvette, mert kellett neki egy hegedű. Hegedűt nem talál csak a Gulliverklit és felfújja. Aladár meglátja és oda rohan érte. Na ezen még gondolkozom, de az őskori rész után tenném a találkozást.

A Doktor ismeri MZ/X-et. Beszélgettek is egyszer és onnan hallott Aladárról.
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 10, 23:56:39 írta zitagirl » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #4844 Dátum: 13 aug 11, 00:03:39 »

és pont ezért viszi el hozzá Aladárt.  Nevet
Mi lenne ha ebből (mármint a mézgából) csinálnának filmet?
De úgy hogy MZ/X, vagy űrutazás is van.. vagyis a sci-fi elemek megmaradnak és nem egy ilyen Barátok közt 2.0 lenne belőle.
Úgy sincs sok sci-fi amit szerény hazánkban készítenek.  Gondolkozik
Sőőőt az Űrgammákon kívül egyről sem tudok.  smirksweat
Naplózva

Oldalak: 1 ... 321 322 [323] 324 325 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins