Ayumichan
|
|
« Válasz #4725 Dátum: 13 aug 04, 13:43:59 » |
|
Ha vadakról van szó, akkor kedvenc állat(ok): leopárd, farkas, fecske. Ha háziról akkor meg...
Kedvenc állat: <-----------
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4726 Dátum: 13 aug 04, 13:44:52 » |
|
2005 óta próbálják újra honosítani őket és állatkertekben még van pár száz egyed. (2005-ön belül is augusztusban kezdték meg ezt, én is abban a hónapban születtem és az oroszlán csillagképében. ) No igen, a fehérek nem semmik. Tigrisben is jók. Erről meg gondolom egy á betűvel kezdődő szó jut majd eszedbe. Egyébként én tényleg nagyon szeretem őket, itt egy kis gyűjtemény róluk.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4727 Dátum: 13 aug 04, 13:50:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4728 Dátum: 13 aug 04, 13:53:06 » |
|
Nekem minden nagymacska tetszik, különösképpen a fehér tigris. Többi vadállatot is szeretem, de nem mindegyiket tartanám otthon. Na megint befagyasztottam a topikot.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 04, 16:21:30 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4729 Dátum: 13 aug 04, 16:32:13 » |
|
Pedig a topik fagyasztás az én képességem (boszorkányként). Te csak észlelésszűrőt raktál rá ezért nem látják mások.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4730 Dátum: 13 aug 04, 16:54:48 » |
|
Ja akkor gyorsan átállítom. Normális az, hogy a sulira gondolok már, főképp a suliújságra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4731 Dátum: 13 aug 04, 16:59:51 » |
|
Akkor "normális" nyáron a sulira gondolás ha valamit konkrétan vársz ott. Ez nálam is így volt vagyis nem vártam csak egyszer volt úgy hogy nyáron már vártam a sulit egy adott okból.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 04, 17:01:09 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4732 Dátum: 13 aug 04, 17:06:41 » |
|
Akkor ezek szerint nem vagyok normális vagy a suliújság miatt gondolok csak rá.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 04, 17:11:40 írta zitagirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4733 Dátum: 13 aug 04, 17:10:18 » |
|
Pont normális vagy, mert van valami ami miatt (ebben az esetben a suliújság) várod a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4734 Dátum: 13 aug 04, 17:12:33 » |
|
Való igaz. Van egy ötletem az újsághoz és ezt beszélném meg, csak előbb még egyik osztálytársammal beszélném meg az egészet, ő meg nem elérhető fb-on, mert ő sem igazán használja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4735 Dátum: 13 aug 04, 20:39:46 » |
|
Hiei ha már minden szó nélkül törlöd a hsz-eimet, akkor legalább korrekt lenne ha adnál lehetőséget hogy átrakjam mondjuk a vita topicba. Lehet neked nem jelent semmit, de szerintem nem hihetetlenül nagy faszságokat írtam swaggel meg yoloval. És megint elbeszélünk egymás mellett és csak a veszekedés van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4736 Dátum: 13 aug 04, 21:17:54 » |
|
1 hónap után végre megjött az eső,k*rva nagy vihar kiséretével. És még mangát is kell szerkesztenem Remélem nem megy el az áram,bár elég nagy a valószínűsége.Úgyhogy fent is hagyom ,hadd töccsön-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #4737 Dátum: 13 aug 04, 21:26:18 » |
|
Jól jön végre ez az idő kár hogy a hatása nem volt sokáig hatni. Nem azt mondom hogy feltétlen ne legyen még nyár,csak ne fullasztó. Szeles hűvösebb(nem jéghideg ) időt sokkal jobban kedvelem. Dream szerezz be szünetmentes tápot az segít valamennyire
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #4738 Dátum: 13 aug 04, 21:38:19 » |
|
Egy kis hűlés jó lenne. Tegnap éjjel igen erősen fújt a szél és többször is felébredtem éjjel emiatt. Kár hogy nem nappal fújt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4739 Dátum: 13 aug 04, 21:41:04 » |
|
Nappal éget a nap. Jöhetne egy kis hidegfront (de nem esős, az nem baj ha esővel kezdődik, csak ne legyen esős). Egy pár fokkal hűvösebb anticiklon, ez most minden vágyam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|