Saphira
|
|
« Válasz #4620 Dátum: 13 júl 30, 19:35:50 » |
|
Szőlő? Azt mondták, szőlő? Végül is, mi más? Valami kékesfekete gyümölcs dézsában. Egyértelműen csakis szőlő lehet! Jaj, Lámpás, ez nagyon szomorú! És a lány már nem is hallhatta, hogy a fiú nagyon nagyon szereti! Mindjárt meghasad a szívem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4621 Dátum: 13 júl 30, 19:51:46 » |
|
Eszt most ólvastam, én még mündég sírok ralyta :"-((((((( Lécci osszátok!
Lámpás ez elsőnek vicces volt ELSŐNEK!, de már megint le vagy maradva. : (((((((((((((((((
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4622 Dátum: 13 júl 30, 19:54:22 » |
|
van szomorúbb is =( Én ezen sírtam =(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4623 Dátum: 13 júl 30, 19:55:43 » |
|
Azért vannak még trú emberek a világban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4624 Dátum: 13 júl 30, 20:11:13 » |
|
Szőlő? Azt mondták, szőlő?
Végül is, mi más? Valami kékesfekete gyümölcs dézsában. Egyértelműen csakis szőlő lehet!
Én voltam ez az ultra értelmes ember... Egyébként erre ránagyítva én továbbra is annak látom, sőt, a szőlőtőkéket is látni vélem. A hátsó dézsában lévő levelek sem hasonlítanak a szederére, szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4625 Dátum: 13 júl 30, 20:13:03 » |
|
Pedig nekem eléggé borszőlőnek tűnik, legalábbis, amit nagybátyáméknál szüreteltünk pont ilyen volt. Tegnap voltam fent a Budai Várnegyedben. Kábé egyáltalán nem volt időm körülnézni, de majd valamelyik nap csak azért megint felmegyek. Mindenesetre az a pici rész, amit láttam belőle, nagyon tetszett. ^^ Amúgy az normális ha a férfi gatyát is bugyinak mondják?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #4626 Dátum: 13 júl 30, 20:14:36 » |
|
A lényeget legalább kimentette,remélem kapott belőle jutalmat Lew ez nem feltétlenül szomorú,ha te találod meg a megmaradtakat amit elvihetsz. Ha alapból a tiedből,akkor tényleg az. Én a szedres(vagy szőlő) képre simán ráírom hogy jó sok Pálinka alapanyag és kész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #4627 Dátum: 13 júl 30, 20:20:55 » |
|
tia, lehet, lehet Szabinak van igaza, de még mindig nem vagyok benne megbizonyosodva. Nem jó. De már mindegy, egyikünk sem nyert. Milyen gatyát? Mert nekik van alsó gatyájuk meg ugyan úgy bugyijuk ahogy a nőknek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4628 Dátum: 13 júl 30, 20:22:51 » |
|
Igazából én is erre a kettőre (szeder, szőlő) tippeltem, de nem igazán tudtam megállapítani hogy vajon melyik. Szőlő pálinka? Abból általában bort szoktak...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4629 Dátum: 13 júl 30, 20:26:07 » |
|
Én voltam ez az ultra értelmes ember...
Tudtam, hogy nem szabad nagyon leszólnom a bűnöst, mert valaki a fórumról lesz az. Már én is hallottam, hogy egyesek a férfi alsónadrágot bugyinak hívják. Engem idegesít, elég szokatlan. Aes, emlékszel a melegfelvonulásos meg a feketék hónapjának szövegére, ugye? A "normális" meg a "többség", azaz "átlagos" embert nem kell ünnepelni. Erre népszabadságon (igaz, vízhiány kapcsán) találok ilyen képet: Ezentúl ezzel példálózhatunk, ha valaki többségről hadovál, és elutasítja az európai kultúra és történelem ünneplését. És ráadásul a saját udvarukon leledzett a kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4630 Dátum: 13 júl 30, 20:28:50 » |
|
Ugyan, még mindig cuki vagy, nem tudsz úgy megsérteni. Ayumi, van szőlőből készült pálinka. Van, ami kimondottan a bogyóból készül és van a törköly, utóbbit nem ajánlom semmilyen embernek, legyen az barát, vagy ellenség.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4631 Dátum: 13 júl 30, 20:36:06 » |
|
Biztos van, csak én eddig nem nagyon hallottam róla. Igazából a törköly pálinkáról már hallottam de azt nem tudtam hogy szőlőből van, igaz nem is nagyon jártam utána.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4632 Dátum: 13 júl 30, 20:37:17 » |
|
Pedig a szőlő pálinka igen ízletes =) Mondjuk én a Törkölyt is megiszom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #4633 Dátum: 13 júl 30, 20:49:18 » |
|
A férfi fürdőgatyát is fürdőbugyinak hívták meg alsógatyára is bugyit mondtak. Nagyon fura. Azt hinné az ember, hogy a férfiak fellázadnának, ha 'bugyit' kellene hordaniuk. Piskóta vagy heo. Nem bírsz el a törköllyel... Apu egy tőkéből kapott 250 liternyi törköly cefrét, amiből meg harminc valahány liter pálinka lett tavaly és már asszem csak két vagy három üveggel van. Lewi, te mit nem iszol meg?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4634 Dátum: 13 júl 30, 20:53:29 » |
|
Pálinkából minden fajtát megiszok =DD Tény hogy a törköly a nyomába sem ér egy jóféle barack vagy ne adj isten erdélyi áfonya pálinkának de abból is csak az első 2-3 feles rossz =D Anna drága emlékszel még amúgy a Sao-s collabunkra amit egyszer felvetettem? Asuna már félkész ha gondolod és van 1 kis időd kezdj hozzá Kiritohoz. Persze csak ha áll még az ajánlat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|