Micsudi
|
|
« Válasz #4575 Dátum: 13 júl 28, 19:23:01 » |
|
Bocsi mostanában rövid az eszem bocsi Noémi Most is úgy felbaszta egy kretén ember az agyamat... áhhh egy tök rendes lányt szivatott meg a pasija és dobta... kár hogy erdélybe kéne mennem ahhoz hogy felrúgjam a gyereket
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4576 Dátum: 13 júl 28, 19:51:04 » |
|
Syzygy, ez nem csak szerinted zseniális. Ez a humor magasiskolája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4577 Dátum: 13 júl 28, 19:53:17 » |
|
:-DDDDD Én is sokat kacarásztam raj-ta, mikor elöszőr látam tumblr-en :-DDDDD Fél éve XDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4578 Dátum: 13 júl 28, 19:55:13 » |
|
Nyugi, láttam már régebben is, csak most szántam rá magam hogy felkeressem a forrást. Imádom. rájöttem, Lámpás a starfish !
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 28, 20:13:35 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #4580 Dátum: 13 júl 29, 14:06:49 » |
|
Tessék egy kis olvasnivaló: http://www.origo.hu/tafelspicc/hirek/20130729-kesz-az-elso-eheto-muhus.html Érdekelnek a vélemények, én ugyanis még nem igazán tudtam megemészteni a dolgot. Egyrészt nem tartom feltétlen rossz dolognak, tudományos szempontból meg szipi-szupinak tartom... de mint emberi lényt zavar a dolog természetellenes volta. Kavarognak bennem az érzelmek és a gondolatok...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 29, 14:11:42 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4581 Dátum: 13 júl 29, 14:19:43 » |
|
Hmmm a szójánál jobb... Nem kell hozzá állatokat megölni... Talán a vegák is enni fogják. Olcsóbb lesz állagra szerkezetre a természetes húsra fog hasonlítani. Ha megkóstoltam majd elmondom a véleményem. Nem feltétlen rossz. Örülnék egy olcsó húsnak aminek jó íze van... Csak ne génmódosítsák... onnantól kezdve a számba nem veszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4582 Dátum: 13 júl 29, 14:28:12 » |
|
Az alkohol mentes sör és a guminő legújabb testvére. Nem, kössz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4583 Dátum: 13 júl 29, 14:52:18 » |
|
Az alkoholmentes sör nem rossz Autós ismerőseim szeretik Ám a gagyi szójavirslihez amit a kutyánk nem evett meg olyan rossz volt!!! ahhoz képest a növesztett hús egy csoda
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #4584 Dátum: 13 júl 29, 16:04:44 » |
|
Alkoholmentes sör vs. szilvás sör? Mondjuk, hogy muszály választanod, mert ha nem, akkor elpusztul a világ, vagy valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4585 Dátum: 13 júl 29, 16:11:49 » |
|
Nem minden ízesített sör rossz. Én például szeretem a szilvásat, persze ez is függ attól , h hol főzik. Ha Muszáj választanom, akkor alap, hogy a szilvás! Az alkoholmentes sörnek semmi értelme. Ennyi erővel ihat az ember tonicot, az is keserű és még olcsóbb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4586 Dátum: 13 júl 29, 16:16:15 » |
|
Gyümölcsös. Az alkohol jelenléte az itókámban nem zavar, viszont a gyümölcsösnek jobb az íze. A "sima" sör túl keserű akár alkoholos akár nem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4587 Dátum: 13 júl 29, 16:19:32 » |
|
Az ízesített sör finom, de nem nevezném sörnek. Inkább limonádé egy kevés alkohol tartalommal. Ha finomat akarok inni akkor valami cyder. Pl a Fizz elég finom és 4,7%-os.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4588 Dátum: 13 júl 29, 16:21:24 » |
|
Azok a gyümölcsös izék már nem is sörök. Alkoholos üdítőnek vagy minek számítanak. De a sör megnevezést nem használhatják a gyártók! És én megkóstolnám a műhúst. Vajon sokfajta állat sejtjeit használják majd ? Hogy néz majd ki egy húsgyár ? A Torchwoodban volt egy rész amikor egy földönkívüli izének a húsát árulták mert folyamatosan regenerálódott az állat és kb végtelen húsforrás volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4589 Dátum: 13 júl 29, 16:26:44 » |
|
Jaj én sajnáltam azt a bálnaszerű izét. És azok a kis köcsögök megúszták egy kis emléktörléssel (ha jól emlékszek). Ez a műhús meg elég bizarrul hangzik, de igazából nem is olyan mű inkább csak mesterségesen előállított...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|