24 nov 16, 14:39:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 303 304 [305] 306 307 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1226768 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4560 Dátum: 13 júl 28, 11:47:56 »

Nem lenne pénzem annyi Máv + buszjegyre hogy ezt véghez tudjuk vinni.  Nevet

Na de beszéljünk az időjárásról!  Pojén

Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4561 Dátum: 13 júl 28, 12:38:09 »

Vajon hová tűnt a szeretet és a boldogság a fórumról?

Az élet és a gondok... Hümm-hümm

Am...
Pályakezdő munkanélküliként állást találni: Lehetetlen!  kacsint
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4562 Dátum: 13 júl 28, 13:22:56 »

Azt nem mondanám. Úgy még nem volt hogy valahogy ne lett volna. Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4563 Dátum: 13 júl 28, 13:47:52 »

Szakmádban, bejelentve gondoltam...  Én 16 éves korom óta dolgozom (20 éves koromig suli mellett) itt ott, de ebből a 10 évből, kb 3 év volt bejelentett meló eddig... 2 hetet dolgoztam a szakmámban, azt is feketén! ikszdé

Én igazából egy targoncakezelői, és egy C-s jogsit akarok leteni munkaügyön keresztül, ha véletlenül kirúgnának aa jelenlegi munkahelyemről, amit nem bánnák...
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #4564 Dátum: 13 júl 28, 13:54:05 »

Gabesz, neked mi is a képesítésed? Csak mert ha ilyen targoncás dolgot akarsz gondoltam valami raktári dolog.  Gondolkozik

És most csajok kezdődjék a Flame war Nevet Ezért jön majd a hideg meleg. De akkor is így gondolom.
Nem azért kérdeztem hogy kitörjön a Flame war, csak kíváncsi voltam de már választ kaptam.  Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 28, 14:03:32 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4565 Dátum: 13 júl 28, 14:15:05 »

Szakmádban, bejelentve gondoltam...  Én 16 éves korom óta dolgozom (20 éves koromig suli mellett) itt ott, de ebből a 10 évből, kb 3 év volt bejelentett meló eddig... 2 hetet dolgoztam a szakmámban, azt is feketén! ikszdé

Én igazából egy targoncakezelői, és egy C-s jogsit akarok leteni munkaügyön keresztül, ha véletlenül kirúgnának aa jelenlegi munkahelyemről, amit nem bánnák...

Targonca az jó ötlet. A mostaninál sokkal jobb melót kaphatsz vele. Főleg ha költözni is hajlandó vagy más városba.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #4566 Dátum: 13 júl 28, 14:21:19 »

Noé, mi a rossz?Nevet Hogy nem engeded az ördögöd a felszínre törni? Bassszus. T_T

Hidd el nekem nagyon rossz volt lenyelni pár beszólást, amik arra irányultak volna, hogy nem a világgal van a gond hanem az ahhoz való hozzáállással.
El hihetitek nekem is vannak nagyobb gondjaim is annál, hogy lekéstem a buszt, vagy hogy vizsgázni kell... de ezeken gyorsan túljutok... szal megosztom veletek, mert igazából nem is probléma az egész. Annak viszont semmi értelmét nem látom, hogy most valaki egy évig azon nyavalyog, hogy hupsz 2 ponttal csúszott le arról, hogy felvegyék egy minimumpontszámos képzésre (amit személy szerint pont felettébb jól ismerek). Ezen úgysem változtathat minimum egy évig... Meg amúgy is komolyabb hivatásról is álmodozott az illető... azon pedig már úgy fest túltette magát, hogy az nem fog összejönni.
Ja és ok betegség tudjuk.... de én nem okolnám feltétlen... Mások is voltak igen komolyan betegek és túltették magukat rajta, nem okolják minden kellemetlenségért azt....

Hupp mégis előtört a dolog Szomorú
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4567 Dátum: 13 júl 28, 14:47:49 »

Azon már nem tudok változtatni jah, de azért egy másik álmomat még valóra válthatom nem ? Igyekszem a lehető legjobbat kihozni a helyzetből. És igen alacsonypontszámos szak, nem bekerülni nehéz, hanem bentmaradni.
Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #4568 Dátum: 13 júl 28, 15:37:12 »

Kíváncsi vagyok mikor látják be egyesek, hogy egy szak színvonalassàgàt és hasznossàgàt nem az hatàrozza meg, hogy hàny pont kell a bekerüléshez. Baràtom szakjàra is kevés pont kellett, de az emberek 3/4-e kihullott, ő pedig végzès utàn 2 hònappal kapott munkat palyakezdőként. Hoppà. Mosolyog
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #4569 Dátum: 13 júl 28, 15:44:25 »

Szeretnék kiemelni egy részt az általam leírt szövegből, amit eddig úgy látom senki sem vett figyelembe:
"...hogy felvegyék egy minimumpontszámos képzésre (amit személy szerint pont felettébb jól ismerek)"

Miért is?
Barátom járt erre a szakra, ill. jár erre a szakra.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 28, 15:45:35 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4570 Dátum: 13 júl 28, 15:50:53 »

A barátod is had és biztonságtechnikai mérnöknek tanul ?
Naplózva

Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4571 Dátum: 13 júl 28, 15:53:30 »

Mérnemméssz szoldzsörnek Micsudy :-DDDDD Úgyis annyira montad hogy mijen kafa :-DDD Most meg már ugyis lemaracc a többiektől meg amúgyis YOLO :-DDDD
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #4572 Dátum: 13 júl 28, 16:50:33 »

...
Targonca az jó ötlet. A mostaninál sokkal jobb melót kaphatsz vele. Főleg ha költözni is hajlandó vagy más városba.
Erről van szó! Mosolyog Nem is kell költözni, hanem a környéken is jobbak a lehetőségek...
A munkaügyes részt meg azért erőltetem, mert nem mindegy hogy én fizetem ki a zsé 100%-át, vagy a munkaügy fizet nekem havi 40 ezret, hogy járok arra a képzésre... Már ha bejutok, mert elég nehéz bejutni..
Ilyen rizikófaktoral meg nem adok fel egy biztos munkahelyet...  smirksweat
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #4573 Dátum: 13 júl 28, 18:59:45 »

A barátod is had és biztonságtechnikai mérnöknek tanul ?

Mint azt már párszor említettem neked...
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4574 Dátum: 13 júl 28, 19:17:17 »

Ez csak szerintem zseniális?

http://9gag.com/gag/aKzBNOO

és van itt még több is belőle.
http://elblogdejoancornella.blogspot.hu/
Naplózva
Oldalak: 1 ... 303 304 [305] 306 307 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins