24 nov 16, 20:25:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 298 299 [300] 301 302 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1227206 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4485 Dátum: 13 júl 26, 05:45:55 »

...Valami jó tanács forgalmi vizsga előtt? Nevet
Feles, sör... Pojén Igazából ilyenkor csak azt lehet tanácsolni, hogy nyugi! Mosolyog
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4486 Dátum: 13 júl 26, 09:24:42 »

Puzsér írása, persze nincs új a nap alatt.  Nevet

"Eljátszottam a gondolattal, hogy ha lett volna internet a század elején, vagy ha Ady ma publikálna valamelyik internetes felületen, vajon hogyan fogadná a neoprimitív csürhe mondjuk "A magyar ugaron" című versét. Álljon itt a vers, majd a csőcselék általam elképzelt reakciói:

A magyar Ugaron

Elvadult tájon gázolok:
Ős, buja földön dudva, muhar.
Ezt a vad mezőt ismerem,
Ez a magyar Ugar.

Lehajlok a szent humuszig:
E szűzi földön valami rág.
Hej, égig-nyúló giz-gazok,
Hát nincsen itt virág?

Vad indák gyűrűznek körül,
Míg a föld alvó lelkét lesem,
Régmult virágok illata
Bódít szerelmesen.

Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett.

Kommentek:

Az nem nagy szám, hogy csak fikázódsz, valami pozitívat is megfogalmazhatnál, ha már ilyen okos vagy! Azt mondjad meg, mit kéne csinálni, hogy jobb legyen! Nem nő a virág magától, azt ültetni kell, és az munka. Az meg látom, hogy neked is büdös, úgyhogy marad a giz-gaz meg a köpködés az udvaron, hogy mért nincs virágoskert.

Ki az az Ady? Mit tett le az asztalra? Honnan kéne ismernem???

Én ezt már másfél évtizede mondom. Ennél érthetőbben.

Unalmas. Lehetne valami érdemibbet kérni?

Nyugatozni akarsz, Ady? Költözz akkor nyugatra! Indulj! Senki se kérte, hogy itt rontsd nekünk a levegőt. Majd mindjárt ott tartunk, hogy mi kell, hogy bocsánatot kérjünk azért, hogy ide teremtett minket az Úristen, és nem innen nyugatra! Új versek. Mekkora arcod van már neked! Arról hallottál már, hogy nincs új a Nap alatt? Mindig is éltek közöttünk ugyanilyen idegenszívű, nyugatozó, hazátlan zsidóbérencek, mint amilyen te vagy, és mindig is tudtuk, hogy bánjunk el velük. És még te jössz lépten-nyomon a magyarsággal meg az Istennel! Azt se tudod, hogy mi fán terem az, kisfiam!

Köszönöm a szép sorokat! Megbuktatjuk ezt a mocskos Orbánt, nem hagyjuk, hogy ugart csináljon ebből az országból!

Ha neked nincs itt virág, akkor takarodjál vissza a gazdáidhoz Izraelbe!

A Nyugat egy nagy rakás szar. Te meg, Ady te ebben a rakás szarban egy nagy rakás híg fos vagy. Az Ignotus úgy csinál, mintha ez valami új dolog lenne, pedig csak ingyen akarjátok zabálni a fánkot a New York kávézóban. Tehetségtelen szar alakok vagytok mind!

Hülye vagy Endre. Kapcsolj ki.

Jó ez, csak célt téveszt. Az Unió az ugar, nem Magyarország. Bedőlsz a balliberális kampánynak, pedig régebben voltak jó posztjaid.

Ugar? Dudva? Muhar? Egyre zakkantabb vagy, Endre. Nem tudom, mit szívsz, de én is kérek!

Zsidó ugatás.

Faszom olvas verseket. Egyébként is hosszúúúúú. Na léptem. Peace.

Az a baj, Endre, hogy te egy identitászavaros ember vagy. Egyszer győztes, új és magyar akarsz lenni, máskor meg Góg és Magóg fia, közben meg együtt élsz azzal a zsidó nővel, aki ráadásul el se hajlandó válni a férjétől. Meg akarod váltani a magyar ugart, de mindezt Párizsból, a Champs Elysées-ről. Ez így nem fog menni, ne is erőltesd! El kéne döntened, hogy magyar ember vagy-e vagy afféle világpolgár. Aztán ha eldöntötted, hogy magyar akarsz lenni, akkor majd szépen hazajössz, és nem mocskolod tovább a népedet.

Egy ilyen verset még anyám is összedob bármikor. Fikázni mindenki tud.

Miről beszélsz, seggfej? Egyre jobban megy az országnak. Épül a Fradi-pálya, csökken a rezsi, nőnek a bérek meg a nyugdíjak, és az Alföldi se rendez a Nemzetiben többé. Talán az fáj neked, homokos gyökér?

Endre, ezt kurvára hagyjad abba, nem megy ez neked.

Szép-szép. De az összefogásról kell most beszélni. Gyurcsány-Bajnai-Jávor-Mesterházy-Schmuck. Máshogy nem nyerünk. Aztán ráérünk esztétizálni. Tíz perc múlva a Klubrádión Kuncze. Mindenki hallgassa!

Endre, nem lenne rossz, de a végén ez kevés. Nem igazán mond ez nekem így semmit. Dolgozzad át! Hajrá!"
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4487 Dátum: 13 júl 26, 09:40:09 »

Ha a neten publikálná a művét a sok idiótának, akkor meg is érdemelné az ilyen kommenteket. Persze ő nem lenne ilyen idióta, max azért tenné,  hogy jókat kacagjon a birkákon. Nevet
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4488 Dátum: 13 júl 26, 10:11:04 »

Kifelejtette azokat a kommenteket, hogy:

Azért tartunk itt, mert irigykedunk hogy a masiknak tobb van csak meg probalunk alla tenni,keresztbe tenni neki nehogy mar a masiknak jo legyen ha mar nekunk nem.Ha meg valki evekik tanult es jol eltudod helyeszkedni,tisztessegesen dolgozik mit mond a magyar??!!"Na ez biztos hogy valmibe benne van,lop.csal.hazudik,ha norol van szo egybol feltetelzik hogy "na ez biztos szet dobt a labat valkinek azert van jo helye es akkor kezdnenek pletyizni az elo tervigyelo kamerakak a kispadon a falukban.!!!!!!

En nekem nem ez a tapasztaltom!! "NEM IRIGYEK?!! "" Kulfoldon a magyarnak a magyar a legnagyobb elnsege!! Ott tesz allad ahol csak tud es onzo mint az allat ,elobb segit a masikon a lengyel az ir,orsz,bulgar,angol mint a magyar.A magyar nep egy alatomos,sunyi penz ehes erdek ember.Az emberek 99% akkor keresi a masikat amikor segitseg kell ez a nagy igazsag es egyaltalan nem egy ossze tarto nemzet!!! Nekem ez a velemenyem es tapasztalatom!!!!!!

Igen! Valahogyan igy müködik az alapokban! Ezért sem kellene hagyni hogy a DIKTATURA elhatalmasodjon! Az egyéniség függetlensége ezen múlik!

Szar az ország!

Én Angliában élek, és elmondhatom, mindenki hülye aki a fertő ugarban maradt. idióták. Bezzeg én.

gman, Ady nem volt idióta? Hát, elgondolkodtató. Szerintem elég nagy internetes celeb lenne, ha élne, amilyen feltűnési viszketegsége volt.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4489 Dátum: 13 júl 26, 10:24:54 »

Kihagytad a sunáznám kezdetű kommentódákat.   Nevet

És nem is kellett sokáig várni  kreatív komment szekcióra :

http://mandiner.hu/cikk/20130726_puzser_robert_trollok_vs_ady_endre
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4490 Dátum: 13 júl 26, 11:14:40 »

Röhögtök baszki a $wagen, de Sternakárki az egyedüli aki keni a mókát! :-DDDDDDDD

Nagyon nagy fel Sternakárki, nagyon nagy!!!! ++++
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4491 Dátum: 13 júl 26, 12:15:04 »

Ady youtube partnerként vloggolna és az éjszakai életben szórná el a pénzt. Make it rain. Nevet
Amúgy jó, mert Adyt minden korban utálták volna. X'D Viszont nagyon szép politikai pályát írhatott volna le az ő mentalitásával. Egy Vona vs Ady vs Schiffer free for all parlamenti vitát lehet , hogy milliós nézettséggel hoztak volna.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #4492 Dátum: 13 júl 26, 15:27:32 »

Ő volt vérbajos, nem?  Nevet Azért csak nem robbantana ki egy járványt az "éjszakai élet élése" közben.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4493 Dátum: 13 júl 26, 18:54:52 »

Oh, főtt kukorica, a nyár édes íze!
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4494 Dátum: 13 júl 26, 19:28:36 »

SPIRIT OF KUKORICA, SPIRIT OF SUMMER!!!!!
Én is azt ettem tesó!! :­$$
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #4495 Dátum: 13 júl 26, 19:36:38 »

Csak én nem tudom hogy mi az a Yoloka?  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4496 Dátum: 13 júl 26, 19:41:15 »

Nem vagy a tesóm L-chuaan. Egy db. húgom van, Líviának hívják, hét éves és messzemenően értelmesebb, mint te most.
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4497 Dátum: 13 júl 26, 19:47:45 »

Csak irigy wagy, hogy nem wagy olyan luxyy mint én!!! :­$  Kúl
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4498 Dátum: 13 júl 26, 19:55:12 »

Inkább irigy, mint tesó. Utóbbi túl kolompárosan hangzik.^^
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4499 Dátum: 13 júl 26, 20:17:08 »

El sem hiszem, hogy végre kiderült, mit bír csak nagyon nehezen elviselni gman. Erre még neki sincsenek idióta beszólásai.  Pojén

« Utoljára szerkesztve: 13 júl 26, 20:28:44 írta Saphira » Naplózva

Oldalak: 1 ... 298 299 [300] 301 302 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins