Saphira
|
|
« Válasz #4140 Dátum: 13 júl 19, 18:05:27 » |
|
Alig várom, hogy kimenjek dolgozni, és talán remélhetőleg még az életemben látom a magyar egészségügy összeomlását. Jót fogok röhögni rajta!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 19, 18:09:16 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4141 Dátum: 13 júl 19, 18:16:21 » |
|
És az a legszomorúbb az egészben hogy ha ez így megy tovább akkor be is következik.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4142 Dátum: 13 júl 19, 18:24:09 » |
|
Saphira már te is a külföldi melót szajkózod? Épp azért fog összeomlani a magyar egészségügy, mert az összes jó szakember kimegy... A magyar ember meg dögöljön meg...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4143 Dátum: 13 júl 19, 18:25:36 » |
|
A szerepjátékos témához visszatérve, én ármánykodó zsidó lennék. Ne mondjátok, hogy olyan nincs, mert amikor Kyle kósza akart lenni, akkor Cartman az előbbi verziót határozta meg neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4144 Dátum: 13 júl 19, 18:33:54 » |
|
Saphira már te is a külföldi melót szajkózod? Épp azért fog összeomlani a magyar egészségügy, mert az összes jó szakember kimegy... A magyar ember meg dögöljön meg... Én se szeretném hogy azért szívjam meg mert az igazán jó szakemberek kivonulnak innen, de nem lehet őket hibáztatni mert normális fizetés mellett akarják ugyanazt a munkát elvégezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4145 Dátum: 13 júl 19, 18:43:01 » |
|
A magyar ember meg dögöljön meg...
Ja, pontosan ezt szeretném látni. És egy szavuk sem lehet, meg visszafizetem a képzésem árát kamatostul. Egyébként is, a magyarok kihaltak Mohács után, én vagyok az utolsó igaz leszármazott, a többiek csak korcsok. Na jó, esetleg még nektek megengedem, hogy félkorcsok legyetek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #4146 Dátum: 13 júl 19, 18:55:55 » |
|
Tévedsz saphi, mert én vagyok. Magyarországi magyarként születve, nem is lehet magyarnak lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4147 Dátum: 13 júl 19, 18:59:41 » |
|
Ja, ismerem ezt a hülyeséget, de ez csak divatszöveg. Valójában itt sokszor sokkal nehezebb megmaradni igazi magyarnak, mint a határon túl, például Erdélyben. Szóval bocs, de nem értek egyet. A címem meg nem adom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4148 Dátum: 13 júl 19, 19:08:35 » |
|
A személyi igazolványom szerint magyar állampolgár vagyok.. Nekem ennyi éppen elég, hogy magyarnak érezzem magam... A Kárpát medendében élek, Európa nagy olvasztó tégelyében, ahol a népek génjei keverednek... Az sem érdekel, hogy lengyel, szlovák, és ki tudja még milyen gyökerekkel rendelkezem, nekem Magyarország a hazám... A szívemben magyar vagyok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4149 Dátum: 13 júl 19, 19:10:57 » |
|
Köszönjük Gabesz, hogy előadtad a tipikus agymosott fogyatékos szöveget, tényleg megérte elolvasni századjára is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #4150 Dátum: 13 júl 19, 19:12:45 » |
|
Miért saphira szerinted mitől magyar a magyar?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #4151 Dátum: 13 júl 19, 19:14:45 » |
|
Komolyan, Saphi, mármint... pont te? Hát ez hatalmas lol, ha igaz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 19, 19:15:26 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4152 Dátum: 13 júl 19, 19:15:30 » |
|
Én is magyar vagyok. Apám igazi Ricsei (ez egy falu Újhely mellett) anyám pedig Pest megyéből jött az ország szívéből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #4153 Dátum: 13 júl 19, 19:17:28 » |
|
Lew, már leírtam, attól magyar a magyar, hogy az én személyazonosságommal rendelkezik! Hát nem esett le a korábbiakból? Komolyan, Saphi, mármint... pont te? Hát ez hatalmas lol, ha igaz. Mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #4154 Dátum: 13 júl 19, 19:19:24 » |
|
Akkor ebben az országban mától mindenkit Shaphirának hívnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|