24 nov 17, 14:29:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 268 269 [270] 271 272 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1229065 alkalommal)
0 Felhasználó és 43 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4035 Dátum: 13 júl 17, 19:49:27 »

Azért egy férfi általában eljátszadozik a gondolattal, akkor is, ha nem is akar semmit.
Most merem remélni, hogy valaki megerősíti e kijelentésemet, mert ha nem, akkor csúnyán pofára estem...
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #4036 Dátum: 13 júl 17, 19:52:13 »

Oh szerintem a lány is így van ezzel... olykor, de attól még nem akar semmit...
Szal én lányként megerősítettelek, asszem. Megfelel? ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 17, 19:54:30 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #4037 Dátum: 13 júl 17, 20:13:56 »

"Mi lenne ha..." gondolatai szerintem mindenkinek vannak/voltak már hozzá közelálló ellenkező nemű "haverral".   Hümm-hümm
Azt mondják hogy a legjobb fiú-lány barátságokból születnek a legintenzívebb szerelmek, ennek ellenére létezhet a fiú-lány (csak) barátság de ha valakik túl "közeli" barátok akkor (elvileg) előbb-utóbb könnyen kialakulhat valami más (akár csak egyoldalú érzelem).  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4038 Dátum: 13 júl 18, 09:35:50 »

Egyébként a fejezet jó volt, csak nem értem, miért jutott mindig ez az eszembe: http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/5//3970/3970477_sprite279.swf Mosolyog

Az mit jelent a személyiségfejlődésemre nézve, ha már 10 perce ezzel szórakozok?
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #4039 Dátum: 13 júl 18, 09:46:50 »

A te személyiségfejlődésedre nézve szerintem semmit. Nevet

Cuki ez a hal. *-* 
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4040 Dátum: 13 júl 18, 09:50:58 »

A fenébe nekem meg fideszes a gépem. ikszdé "Nemzeti" dohányboltokkal kapcsolatos vicces képes paródia oldalt nézegettem facebookon, erre lefagyott a böngésző, aztán az egész gép. Lehet ez valami nemzetbiztonsági vírus hatása, ami suttyomban feltelepült a gépemre.  Pojén
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #4041 Dátum: 13 júl 18, 10:54:04 »

Itt hamarosan Nemzeti Naruto-kun Csoport nyílik.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4042 Dátum: 13 júl 18, 11:07:20 »

Miért van az, hogy néha késve kapom meg a privát üzeneteket?
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #4043 Dátum: 13 júl 18, 11:10:45 »

Mert még sosem használtad. * Morpheus sunglasses*
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #4044 Dátum: 13 júl 18, 12:33:36 »

Hétfőn a buszmegállóban ez ment el előttem:
Mellesleg csak egy kérdés: Mi történne több féle fantasy lénnyel, ha elkapnák a zombi fertőzést? Embereknél már ismerjük, de nem hinném hogy minden lénynél ugyanolyan hatása lenne.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 18, 14:48:22 írta zitagirl » Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #4045 Dátum: 13 júl 18, 15:28:07 »

Nem tudom, mi az előzménye ennek a kérdésnek, de... gondolom, láttál már elég zombis filmet ahhoz, hogy tudd, ahány film, annyi féle-fajta-módú reakciót vált ki a Föld élőlényeiből. Walking Dead: csak emberre hat, Kaptár: öö... kutyákra tuti az emberen kívül. Erre a kérdésre nem más ad választ, hanem a saját fantáziád. Én például el tudnék képzelni egy koboldot, amint zombi módjára masírozik a szivárványokon, elég vicces, de az agyon kívül csak az arany érdekli. Egy szuperkapzsi zombikobold. Nevet Vagy egy sellőt, ahogy vízizombiként rémisztgeti szegény delfinkéket. Nevet

Tényleg, egy kérdés, amin sokszor imádok gondolkodni: ha választhatnátok az ismert fantáziafajok közül, mit választanátok? Én sellő lennék. Nevet Most jött ki nemrég a Sims 3 - Szigetvilág kiegészítője, és ott lehet sellősködni is, és annyira király szerintem. ( : Bár még nem értem el a sellő létet, bazi kíváncsi vagyok, mi lesz majd, ha igen. Kocka mód off. Nevet
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4046 Dátum: 13 júl 18, 15:32:20 »

Én egyértelműen vámpír lennék =) Ők a legmenőbbek és legtitokzatosabbak az összes lény közül. De természetesen nem az a tróger, undorító vámpír mint ami pl a Penge filmekben is van, hanem az igazi nemes, sármos, nagy erejű vámpír aki denevérré is tud változni =)
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #4047 Dátum: 13 júl 18, 15:43:37 »

Onnan jött ez a kérdés, mert nem rég volt az álmomban zombi vérfarkasok és nem teljesen viselkedtek úgy, mint a rendes zombik.
Hát ez érdekes kérdés.
Ha emberszerű lény lennék, akkor én is sellő lennék. Viszont azon kívűl hát... sok minden lennék. Jó, kobold meg ork és társai nem lennék, de egy csomó más igen. De ez is olyan kicsit, hogy ki hogyan képzeli el az adott lényeket.

Klasszikus vámpírok? Azt is igen rég láttam már.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 18, 15:46:41 írta zitagirl » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #4048 Dátum: 13 júl 18, 15:45:22 »

Lew valószínűleg rá gondolt:

Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #4049 Dátum: 13 júl 18, 15:52:13 »

Idézet
Ám az emberek viselkedése annyira, de annyira dühítő, és tipikus. Látják vagy 10-en is, hogy egy igencsak kis termettel megáldott lány püföl egy rosszarcú, nagydarab srácot, de mindenki halál nyugodtan sétál el, még az is, aki az első pár másodpercben talán mutat némi reakciót is, hogy: hé, ezek az emberek verekednek, talán segítenem kellene, hm. Nem, inkább tovább megyek, mint aki nem is látott semmit.
Ez egy érdekes jelenség. Én sem segítenék nagy valószínűséggel, de nem azért, mert félnék a csávótól, hanem mert nem akarnék magamnak rendőrségi ügyet, mert az nagyon kényelmetlen.
Am egyszer egy csövesnénit megmentettem a csöves férjétől aki fojtogatta. Mondjuk utána gondolom fojtatta. De legalább, amíg ott volna nem.  Katona
Naplózva
Oldalak: 1 ... 268 269 [270] 271 272 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins