24 nov 17, 14:31:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 267 268 [269] 270 271 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1229068 alkalommal)
0 Felhasználó és 41 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #4020 Dátum: 13 júl 16, 14:53:27 »

Nem az , nem voltam ge*i szerintem meg semmi. Csak hallottam 1-2 dolgot amire én nem teljesen úgy emlékszem mint ahogy elmesélték. Meg másnap nem volt olyan jó csaj mint az este. De amúgy nem rossz csak nem az esetem. És finoman le kéne rázni, de amúgy tök jó fej, meg minden, meg simán összebarátkoznék vele.

Mit csináljak Éjfél?
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4021 Dátum: 13 júl 16, 15:07:38 »

Mondd azt, hogy "nem vagy az esetem, de lehetnénk barátok". Ez mindig beválik.
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4022 Dátum: 13 júl 16, 15:22:31 »

Tudod nagyon jól hogy milyen őszinte alkat vagyok, úgyhogy szerintem azt is tudod mit javasolnék. Mosolyog

Mondd meg hogy kedveled de csak mint barátot tudod elképzelni de ha nagyon nem akarod megbántani akkor azt mondanám, hogy mostanában nem szeretnél barátnőt, bulizgatni akarsz, kiélni magad stb.

Vagy csak legyél passzív.. és rájön magától.. (ezt a verziót a férfiak nagy része szereti alkalmazni. Nevet)
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 16, 15:23:24 írta Éjfél » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4023 Dátum: 13 júl 16, 15:45:58 »

"nem vagy az esetem, de lehetnénk barátok".

Jah a megdöglött a kutyád, de megtarthatod effektus.

Éjfél köszi a tippeket =)
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #4024 Dátum: 13 júl 16, 16:27:19 »

A figyelj nem akarok most kapcsolatot-ból általában egy szó marad le mindig, és az a veled.  Nevet

Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4025 Dátum: 13 júl 16, 16:55:11 »

Levi, akadékoskodó vagy. "Nézz rám, én jobbat érdemlek!" Ez hogy tetszik?
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #4026 Dátum: 13 júl 16, 19:26:30 »

Te gman, nem úgy volt hogy trollbarlang után eltűnsz innét?   Nevet
Én is úgy emlékeztem, szép kis búcsút levágott, de mint ahogy a legtöbben mondták, nem bírja ki a fórum nélkül. Mintha azóta gyakrabban is lenne. ikszdé

Vagy csak legyél passzív.. és rájön magától.. (ezt a verziót a férfiak nagy része szereti alkalmazni. Nevet)
Vagy nem jön rá magától, hanem még inkább teper és írogat vagy zaklatja valahogy.
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #4027 Dátum: 13 júl 16, 19:27:49 »

Elég hülyének kell hozzá lenni, hogy ne essen le ... =D
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #4028 Dátum: 13 júl 16, 19:31:15 »

Mégis vannak emberek akiknek nem esik le sajnos.  Neeem
Reménytelenek s szomorúak.
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #4029 Dátum: 13 júl 16, 19:31:44 »

Az sem kizárt tényező.. ha elég közel kerülnek egymáshoz elég nehéz lehet elfogadni hogy elveszítesz egy barátot. Mosolyog

Felszínes ismeretség esetén azonban talán könnyen leesik.

Amúgy is Lew azt mondta hogy szívesen barátkozna a csajjal, nem értem akkor mi a baj. A Narutóban és a Fairy tailben is zsonganak a fiú lány barátok. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 16, 19:33:13 írta Éjfél » Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #4030 Dátum: 13 júl 16, 19:42:22 »

Ez attól függ milyen közel kerülsz hozzá.
De ilyenkor két irány van mégis. Vagy őszintén elmondja az aki passzív hogy miért az, és a másik fel fogja végül, hogy oké, nem akarja, hogy az életébe kerüljön bármilyen formában is.
A másik, hogy, ha az aki passzív, egy szót se szól, nem mondja el miért, nem mondja el, hogy nem érdekli, hanem láthatatlanként kezeli, mintha egy szellem lenne.

Az utóbbi elég paraszt szerintem.
Egy ismerősömmel az utóbbit megcsinálták, vagyis máig csinálják, de a lány, még mindig küzd, szánalmas módon, és számomra az nagyon szomorú. Aztán végül a csávó elmondta hogy mi a baja, de a csaj, máig sír utána, pedig sok idő el telt...

Szerintem el kellene jönnie az elfogadásnak és mindegy, hogy milyen közel kerültetek egymáshoz.

Jah, lehetnek barátok, az nem érdekel, mi van Lewivel Nevet és a csajjal. Csak felvázoltam hogy az is lehetséges amiért idéztelek.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 16, 19:45:10 írta Minagi » Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #4031 Dátum: 13 júl 16, 19:53:51 »

Hát igen ebben van valami.. én annyira nem gondolom hogy aki passzív az paraszt, de lehet hogy ezzel csak magamat védem mert rám is jellemző.. mondjuk csak azután hogy szépen mindent elmondtam az érzéseimmel vagy véleményemmel kapcsolatban.
Mindenesetre fontos tisztázni a dolgokat rendesen..

Nah mindegy, egyébként kétlem hogy Lewi részeges állapoti barátnője túlzottan véresen komolyan venné a dolgokat.
Ha nem akkor nem.

Nah kilenc óra akkor még van idő egy kis lolra.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #4032 Dátum: 13 júl 17, 19:02:50 »

Férfi topicban zajló témára:
Lányként sem szeretek puszilkodni, sőt leginkább az integetést preferálom, de van hogy kényszerítenek, mert lány vagyok ....T_T ikszdé Gonoszak... Most már megszoktam, hogy kár szabadkozni miatta, aki puszizkodni akar az megkapja. Volt már amiatt sértődéssel is dolgom, hogy megmondtam, hogy nem szeretem...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #4033 Dátum: 13 júl 17, 19:16:09 »

Nekem vannak gondjaim a fiú-lány barátsággal. :S Talán csak azért, mert akibe belezúgtam, úgy gondolja, hogy én a legjobb barátja vagyok. ikszdé Ez tisztára aranyos, meg minden, csak épp néha mást várna az ember. De nem mondhatom el neki, hogyan érzek valójában, mert attól félek, szóba se állna velem utána. Elég kiszámíthatatlan és megfejthetetlen a lelki világa. De hiába mondja ezt, én mindig úgy hiszem, ő nem csak a barátom akar lenni.  smirksweat Nem hiszem, hogy a "mindenki előtt ölelgetés" és az "adok neked egy puszit" annyira beletartozna a barátság kategóriába. De ugyanakkor kijelentette, hogy a gimi alatt annyira elfoglalt, hogy nincs ideje csajozással foglalkozni. És képes volt feltenni azt a kérdést, hogy van-e "barátom". Ezt is úgy, mintha kb. hazudna, mert ezt tuti nem gondolta komolyan. ikszdé

Szóval, valószínű ő is hasonlóan érez, mint én, de egyszerűbb, ha a barátjának nevez, mert így is mellettem lehet, de megkötések nélkül. A barátnő felelősséggel jár és időt kell rá szánni, az meg nem megy neki. Egyszerűen inkább csak gyerekes. Amíg nem nő fel agyilag, ezen úgy sem tudok változtatni. Viszont így sem rossz, legalább meg tudhatok róla egy-két dolgot, csak úgy lazán. Mosolyog
Az viszont kellemetlen, hogy van még egy fiú haverom, de ők ketten utálják egymást... >< Viszont az a másik tényleg csak haver, és egyikünk sem akarna a másiktól semmit. Csak azért a pasik, ha  bárminemű ellenfelet látnak... Voltunk hárman, akkor is azon veszekedtek, ( az utcán, jó hangosan  ) ki tud jobb becenevet találni nekem. És egyszer úgy ültünk, hogy én voltam középen, az egyik engem fotózott a másik meg a hajamat babrálta. Na, gratulálok. ikszdé Azt hiszem több közös programunk nem mostanában lesz.  >.<#

Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #4034 Dátum: 13 júl 17, 19:40:54 »

Nem akarom letörni az önbizalmad, de a mindenki előtt ölelgetés és az adok neked egy puszit nem feltétlen utal arra, hogy akar tőled valamit.
Volt ilyen osztálytársam, van ilyen haverom, van ilyen-ilyesmi évfolyam társam és a 3 közül tuti egyik se akart tőlem soha semmit. Pedig biztos aranyos lány vagyok Nyelvesít
Úgy érzem sose volt gondom a fiú lány barátsággal. Még ha mostanra némelyikkel el is távolodtunk egymástól, úgy érzem sok fiú van akit barátnak/jó havernak mondhatok. Sokan mondják, hogy amiatt nem létezik fiú lány barátság, mert előbb vagy utóbb az egyik fél többet akar majd a barátságnál, de szerintem ez butaság, mert ha tényleg barátok vagytok akkor túl teszitek magatokat azon, hogy a másik fél csak barátot akar, és akkor talán még jobb barátok is lehettek miután ki lett heverve a dolog. De lehet csak én gondolom így. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 17, 19:45:35 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 267 268 [269] 270 271 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins