Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #3975 Dátum: 13 júl 12, 22:24:34 » |
|
Én arra lennék kíváncsi, hogy időzítik a fényeket, lehet valami szerencsétlen arc csapkod vagy ezer gombot egy DJ-plton
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3976 Dátum: 13 júl 13, 10:10:50 » |
|
A szárított gomba biokajának minősül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3977 Dátum: 13 júl 13, 19:48:22 » |
|
Kérdezd meg a ház úrnőjét. Ezt a videót már láttam, elsőre is a világítás és az időzítés tetszett benne. ^^ Hogyan tudok rávenni egy gyerekvarangykolóniát, hogy költözzön el a kertemből? Befészkelnek a sziklák közé, kitúrják a földet, üregeket ásnak maguknak. Vandál népség. Seva meg Aes, ha annyira szeretitek őket, gyertek, szedjétek össze és fogadjátok őket örökbe! Még segítek is, ha kell! Csütörtökön vettem bordó tavirózsát, olyan szép! *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3978 Dátum: 13 júl 13, 19:55:19 » |
|
Én szívesen viszem a békákat! *.* Nálunk ma az egyik rózsa cserepében üldögélt egy. Anya meg is öntözte. xD De nem zavarta. Tök édi volt. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3979 Dátum: 13 júl 13, 20:17:44 » |
|
De szép lehet.. Az ari lehetett.. hát nem tudom én a helyedben megpróbálnám őket áttelepíteni máshova, vagy hogy is mondják. ^^ *nyafi on* Két napja nagyon szarul vagyok de már nincs kedvem gyógyszert szedegetni.. *nyafi off* Uram isten de utáltam ezt a szót régen. Nah a nyáron úgy tűnik végre sikerül kijutnom külföldre. Erre vártam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3980 Dátum: 13 júl 13, 20:27:27 » |
|
Bakker, vagy két perce fogtam egyet az ebédlőben. Hogy az istenben jutott be? Szóval Seva jöhetsz, hozz két vödröt és viheted őket! Nem is kell vödör, adok én! Ne is lássam őket többet! Ha csak üldögélnének, nem is lenne velük bajom. Az a legjobb, amikor a hülyéje gebeszt fel a 70 fokos kövön és mielőtt felérne hanyatt esik. Hogyan áttelepíteni? Valaki azt mondta, félnek a tűztől, úgyhogy azzal zavarjam el őket, de szerintem nem fogom felgyújtani a kertet, köszönöm. Amúgy mindig meglocsolom őket, ha a szemem elé kerülnek, de hiába utálják, nem költöznek el, csak egy időre elbújnak. Éjfél kérsz képet róla? Ha alszol, nem lesz jobb? Nekem az általában segít, és szeretek aludni. Hova? Én is ki akartam menni Angliába, de nem lett belőle semmi, viszont ha minden igaz, nemsokára mehetek Pestre gyakorlatra, már csak a választ várom, remélem összejön. *-* Cica *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arysha
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Otaku o~baa-chan/Gea jobbkeze :D
|
|
« Válasz #3981 Dátum: 13 júl 13, 20:33:36 » |
|
Jaj de nagyon szép az a kismacsek! *_*
|
|
|
Naplózva
|
Élj úgy minden nap, mintha az lenne az utolsó. Egyszer majd úgyis az lesz...
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3982 Dátum: 13 júl 13, 20:36:24 » |
|
A leghatásosabb megoldás varangy ellen a só... Igaz elég kegyetlen módszer... De amúgy nem kell bántani.. Hasznos állat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3983 Dátum: 13 júl 13, 20:39:46 » |
|
Mikor nemsokára? Mert hogy épp akkor tájt nekem is lesz ott dolgom. Amúgy is bekell pótolnunk egy talit. Nem tudom én összeszedném őket egy vödörbe és elvinném egy vízpartra vagy olyan helyre ami hasonló mint a kertetek.. szomszéd? :DD Régen láttam filmet béka mentésről meg áttelepítésről de nem maradt meg sok minden. Jöhet a kép. Nahjó uccsó ariság.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 13, 20:41:33 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
BFG
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3984 Dátum: 13 júl 13, 20:40:52 » |
|
Hellósztok. Aki keni vágja a PS3-at rám tudna írni? előre is köszönöm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3985 Dátum: 13 júl 13, 21:03:24 » |
|
Nyá, pici labri, de édi x3 Kép ^^ A fényviszonyok elég szarok, de na. Bocsi... Nem tudom... Mondtam nekik, hogy körülbelül augusztus közepéig érek rá, mert akkor kezdődik a következő vizsgaidőszakom, majd kisül még. Azt sem tudom, mennyi időre mennék, de gondolom, egy hétre legalább. Igen, be kell pótolni! Csak mikor? Ha ez nem jön most össze, akkor megint nem lesz 'okom' felmenni odáig, de ha megdumáljuk előre, akkor már meg tudom oldani, nem úgy, mint a múltkor. Hogyhogy csak lesz dolgod? Mióta nem vagy te állandóan ott? Ja, összeszedem őket és a vödörből átöntöm a kerítésen! Csak az a baj, hogy túl sokan vannak meg elbújnak. Amikor azt hiszem, nincs több, mindig előkerül még vagy három valamelyik kő alól. Minden hasznos, csak mértékkel. Ez szerintem simán igaz a varangyokra is. Nem az a bajom, hogy vannak, hanem, hogy rengetegen. A só a virágaimnak is beb~szna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3986 Dátum: 13 júl 13, 21:13:09 » |
|
Elköltöztem. Hosszú sztori. Amikor jössz vagy amikor van elképzelésed hogy mikor kell jönnöd szólj, van pár csatorna ahol elérsz és mindenképp kitalálunk egy időpontot. Hogyne lenne hasznos.. rovarmentesítők.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 13, 21:13:50 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #3987 Dátum: 13 júl 13, 21:26:47 » |
|
Oké, nem is kérdezek semmit. x3 A háromból egy helyen csak elérlek. Amúgy a főnökasszony azt mondta, hogy Szentendrén kaphatnék szállást is. Az közelebb van hozzád, mint Pest? Igaz, csak nagyobb kárt csinálnak emígy, mint amennyi bogarat megesznek. Meg fóbiám van lassan a fűnyírástól. Volt már, hogy egy szép nagy példányt elkaptam a fűnyíróval, az meg simák kettészelte. Nem csak, hogy nem volt szép, de megdögleszteni sem akarom őket. Lassan menni kéne aludni, reggel úgyis hajnalban felébresztenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3988 Dátum: 13 júl 13, 22:05:19 » |
|
Nincs közelebb, de ne ez legyen a szempont. Felpattansz a hévre és elég hamar Pesten vagy.. Most megyek, majd dumálunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #3989 Dátum: 13 júl 14, 00:23:50 » |
|
Most szembesültem vele, hogy az egyik ismerősöm ismerősét úgy hívják, hogy Sion. Nem is azon lepődtem meg, hogy létezik ilyen név, hanem azon, hogy férfi. Miért hittem eddig azt, hogy ez női név? Ez olyan, mit a Hedvig, csak fordítva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|