24 nov 18, 05:18:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 249 250 [251] 252 253 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1230486 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #3750 Dátum: 13 júl 10, 13:57:19 »

S ha kicseréljük mind a három betűt, akkor úgy írjuk, hogy sör... Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #3751 Dátum: 13 júl 10, 13:59:40 »

én szeretem hogy a vezetéknevem előtt gyakorlatokon, mindig kell egy hatásszünetet tartania a tanárnak Nevet
mikor 8 éven át vezetéknéven szólítottak akkor viszont kevésbé szerettem... most azt nem szeretem, hogy a Noé becézés nem megy az embereknek körülöttem, pedig azt szeretem Nevet

Nekem meg magyarul jelenthet pajtást. xD

Aztaaa... ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #3752 Dátum: 13 júl 10, 14:00:37 »

Nem tetszik-nem tetszik okokból lesz más a nevem. Aki emiatt változtat nevet ostoba és maga a cselekedet tök értelmetlen, az eredménye pedig értéktelen lesz. Egyszer volt már hasonló téma, csak akkor nem névváltoztatásról beszéltünk, hanem tetoválásról. Ha lesz valaha tetoválásom, csak érzelmi indíttatásból, előtte komolyan átfontolva fog megszületni. Nem jókedvből teszem majd, amit teszek, ahogy most sem.

Hát, Zita, ha van egy csepp humorérzéked, mint ahogy a névadóidnak volt, akkor te is nevetsz ezen. Nevet Nekem volt középiskolában egy olyan osztálytársam, akit Palinak hívtak. Ivánka Pálnak. Mindenki Kapálnak hívta, és a neki legtöbbet feltett kérdések egyike volt, hogy miért nem kapálsz, hol van a kapád, stb. Nevet
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #3753 Dátum: 13 júl 10, 14:02:13 »

A Zitára én inkább a perverzet szoktam használni..Nevet (Bocsi)
A Gáborra meg a Tomira is van valami amit mondani szoktak,de most nem jut eszembe... Haahha ,Bevíz Elek.ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 14:09:50 írta dreamfolow » Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #3754 Dátum: 13 júl 10, 14:02:20 »

Hát, Zita, ha van egy csepp humorérzéked, mint ahogy a névadóidnak volt, akkor te is nevetsz ezen. Nevet Nekem volt középiskolában egy olyan osztálytársam, akit Palinak hívtak. Ivánka Pálnak. Mindenki Kapálnak hívta, és a neki legtöbbet feltett kérdések egyike volt, hogy miért nem kapálsz, hol van a kapád, stb. Nevet
Van és nevettem is rajta már, csak régen nem volt jó az osztályközösség.
Szegényke, de ha nem vette komolyan akkor nincs gond.

A PAL-ról a Phase Alternating Line, jut eszembe, ami egyik analóg színes televíziós rendszer.  Nevet

Bár már lényegtelen a megkülönböztetés, de lehet látni régebbi játékokon, vagy dvd-en megjelölésként, és persze mennyit szenvedtem régen emulátorokkal amikor nem volt mindegy hogy PAL vagy NTSC.  Nevet

Nekem meg magyarul jelenthet pajtást. xD
De értetted mire gondolok.
Egyik osztálytársam vezetékneve Kövi, de van nálunk Loksa is, meg Young is. Ja meg egy Szarkánk.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 14:46:07 írta zitagirl » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3755 Dátum: 13 júl 10, 14:03:00 »

Építs egy bárkát Noé, írtak egy fasziról, akinek bejött. ikszdé
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3756 Dátum: 13 júl 10, 14:33:20 »

Sokan ajánlották már, de uncsi olyat tenni amit már más is megtett ikszdé Amúgy sem illő feladat ez egy vízöntőhöz Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #3757 Dátum: 13 júl 10, 14:42:12 »

Azért elég fura, hogy elvileg te szeretnél írónő lenni a jövőben, ha jól tudom, de azt nem tudod felfedezni, értelmezni, ha valaki egy több soros mondatot neked szán-e, vagy sem. Én nem akarok ilyesmi pályán nagyon aktív lenni, de feltételezem, az értőolvasás nem árt, hogy sikeres légy benne. Mindegy, túl van tárgyalva.

Akkor nem gond, ha Noénak hívlak itt? Jobban bejön, mint  a noemimi. Mosolyog
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3758 Dátum: 13 júl 10, 15:25:07 »

Egyáltalán nem baj. Szeretem a Noét. Nevet  Miminek meg a család szólít, azzal sincs bajom, csak más ne hívjon így, bár még mindig jobb, mint a Noncsy... Igaz, volt szobatársaim szerint Miminek az örömlányokat szokás hívni...
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 15:42:45 írta noemimi-chan » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3759 Dátum: 13 júl 10, 15:36:14 »

Nekem Mimiről a Bohémélet jut eszembe. Nevet

Ú, pont rangot léptél ezzel a hsz-el Noé! Nem semmi. Nyelvesít
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3760 Dátum: 13 júl 10, 16:11:27 »

A vörös Noé. A másik Noé is vörös volt, csak ő a piától... Hm... micsoda kapcsolat.  Hümm-hümm

Amúgy grat a vörös ranghoz.  Be van tépve
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 16:11:59 írta Minagi » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3761 Dátum: 13 júl 10, 16:14:06 »

én nem örülök neki annyira... újabb bizonyítéka, hogy koczka vagyok T_T
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3762 Dátum: 13 júl 10, 16:44:36 »

Te legalább már egy csomó ideje regisztráltál fel... nekem halvány lila gőzöm sincs hogy jött össze ennyi hsz ilyen kevés idő alatt... Már valami gyökér meg is kérdezte hogy csináltam T_T
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #3763 Dátum: 13 júl 10, 16:49:03 »

5.382 naponta? a sok trollkodás  Nevet

Azért vagyunk jó páran itt öregek, el sem hiszem már 2007 pff.  Nevet
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3764 Dátum: 13 júl 10, 16:51:12 »

El sem hiszem, hogy még általános iskolás voltam, mikor regisztráltam.  Pojén
Naplózva

Oldalak: 1 ... 249 250 [251] 252 253 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins