24 nov 18, 07:40:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1230726 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3720 Dátum: 13 júl 10, 10:22:16 »

Lehet túl gondoltam Saphi, de a nem bírom elviselni, ha egy kutyát lelőnek az én értelmezésemben arra engedett következtetni, hogy elítéled a videóban lévő sünöket. Ha úgy érzed , hogy nem úgy van, ahogy én kifejtettem itt akkor elnézést. Mosolyog

Éjfél: Igen vonaglik, ahogy az elvágott torkú csirke is vonaglik. Mit kellett volna csinálni, még 1 tárat belelőni? Az kedvesebb lett volna biztosan.
Leszedni a bilincset? Szerinted egy afroamerikai szépen beszáll a kocsiba, feltekeri az ablakot , kiszáll, bezárja a kocsit és újra megadja magát. Sajnos én még azt is belelátom, hogy szegény kutyát felhasználta a rendőrök ellen. Lehetséges, hogy a megadás alatt tett vmi gesztikulációt amivel a kutyára hathat.
Abban a szituációban a gazdáját védte? Igaz, de ettől még leharaphatta volna a rendőröket. És az valami felmentő dolog, hogy a gazdáját védi? Nem volt életveszélyben a gazda. Szerintem ez ebben az esetben nem állja meg a helyét.
Reflexszerűen védik magukat akkor is, ha egy boxos kést ránt. Ez még mindig jobb, mint amikor a rendőröket letartóztatják, mert visszalőnek arra az emberre, aki rájuk lő.
Bocsi nem minden rendőr jár altatólövedékkel töltött puskával. Azt valószínűleg bejelentik, hogy vadállat van a környéken és ahhoz megfelelő eszközökkel szállnak ki a helyszínre.

Gman: Hősök mindig az utolsó pillanatban érkeznek.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3721 Dátum: 13 júl 10, 10:27:54 »

Szerintem Saphi nem arról beszélt, hogy a rendőrök hülyék voltak-e vagy sem, hanem pusztán arról, hogy az a videó taszító volt számára. (Feltehetően tényleg az is volt, én nem láttam.)

Am az önvédelem reflex, és jogos dolog (bár a lövés helyett egy jókora ütés bottal is elvégzi a melót általában, abba mégse hal bele senki.) Az viszont enyhén szólva is beteg, hogy az ilyesmit videóra veszik és még mutogatják is az interneten.
Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #3722 Dátum: 13 júl 10, 10:33:23 »

Nem kizárt, hogy az egész direkt volt, egyáltalán nem zárható ki ez az opció.

Ez csak egy példa volt.... Nem de nem csak lőfegyver van a rendőröknél.

Azt azért kétlem hogy miközben kint van mit tudom én hány rendőr autó, és több rendőr.. fegyverrel a kezükben egy fegyvertelen "afro amerikai" férfi majd beugrik a kocsiba és elhajt..
Azt senki nem mondta hogy a kormányhoz engedik.. ahhoz nem kell az első ülésre beülni hogy ez meg legyen oldva.

Túl van tárgyalva, még mielőtt általános vitatenger robban ki szerintem zárjuk le, vagy ott a vita topic.
Naplózva
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #3723 Dátum: 13 júl 10, 10:46:36 »

Mini: Hát, a videóra spec nem voltam kíváncsi, de Ishida volt oly kedves, és belinkelte, szóval mit volt mit tenni, megnéztem. Láttam már rosszabbat is, ahol... Hm, mindegy, egyszerűen volt már rosszabb is, ami sokkal jobban megviselt, de nem igazán lehet különbséget tenni fájdalom és fájdalom között. Például tegnap vagy tegnapelőtt Márk megvágta magát valami szarral, és mikor felszisszent, és láttam, hogy vérzik az ujja, én is ugyanazt az égető, lüktető fájdalmat éreztem, persze csak agyban. És mikor látom, hogy egy kutya szenved a lövésektől, rúgkapál, vonyít, nem tud nem fájni. Például mikor meghal az emberszerű alien a 4. részben, mikor kilyukad az ablak Ripley vérétől, és szétszakad szerencsétlen, vááá, azt se bírtam még 1-2nél többször végig nézni. Nevet Szóval összefoglalva elég lett volna Ishida az az összefoglaló, amit ide írtál, a videót bocs, de nem köszönöm meg.

Egy másik dolog: valaki esetleg nem tudja, hogy egy névváltoztatás mivel jár? Anyagilag érdekelne főként.

Már majdnem elkezdtelek amúgy cukkolni, Saphi, hogy háhá, félreírtad Szabi nevét, de aztán rájöttem, hogy nem is. Brühühü. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 10:49:59 írta Nikuccia » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #3724 Dátum: 13 júl 10, 10:53:10 »

Persze a Dustin Hoffman-os linkemre meg semmi feedback, csak a rendőrös obstrukció megy oldalakon keresztül.  Szomorú

Nikuccia:

http://igazsagugyiinformaciok.kormany.hu/download/1/70/60000/nevvalt_kerelem_nagykoru_2013.pdf

itt 10ezret írnak illeték formájában, de nem tudom jó és/vagy hatályos nyomtatványt linkeltem-e be.  Nevet
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3725 Dátum: 13 júl 10, 10:55:22 »

Nos elméletileg olyan 10 000-15 000 FT-ba kerül, egyszer utána néztem egy ismerősöm miatt és ha jól emlékszem ennyi volt az ára. Viszont utána, még a papijaidat is el kell intézni, azt hiszem...
De most rá kerestem megint és igaz ez a gyakorikérdések, de itt értelmes válaszok vannak most pl.

Nekem inkább elég volt, hogy Szabi elmesélte, nem vagyok az a fajta, aki azt mondja hogy "Inkább megnézem,hiába halottam milyen szörnyű/nem szörnyű". Így vannak esetek mikor azt mondom,nézi a halál. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 10:58:19 írta Minagi » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3726 Dátum: 13 júl 10, 10:55:52 »

Idézet
Például mikor meghal az emberszerű alien a 4. részben, mikor kilyukad az ablak Ripley vérétől, és szétszakad szerencsétlen, vááá, azt se bírtam még 1-2nél többször végig nézni.

Hát nem tom, szerintem az inkább abszurd volt kissé. ikszdé Valamennyire én is sajnáltam azért, de nem ütött meg. Igazából a filmbeli erőszak engem ritkán üt meg, mert mindig tudom, hogy csak trükk. Pl. TWD-ben is kevés olyan dolog volt, amire azt mondtam, hogy na ez azért már durva. xD (Pl s03e01 láblevágás ilyen volt xD)

Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3727 Dátum: 13 júl 10, 11:01:05 »

Rávágsz egy 50 kilós Rotira az nem fogja behúzni fülét farkát gyerekek. Max akkor, ha Gdat üt rá, de egy átlagos testű ember ezzel csak azt éri el, hogy jobban feldühíti a kutyát.
Filmbeli erőszak? Hmm azért amit Theon  a GoT-ban kapott az megütött. xD
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #3728 Dátum: 13 júl 10, 11:03:14 »

1-2nél többször végignézni, jézusom én elolvasni is csak egyszer tudtam.  >.<#  Nevet
A vezeték vagy keresztnevedet akarod megváltoztatni? Nekem egyik ismerősöm Teodórából Dóra lett. Az majdnem ugyanaz, szóval nem sok értelme volt az ő esetében szerintem.  Nevet

Én végigakarom nézni a DH linket, de csak este gépnél nyugalomban.  Nevet

Ishida: vannak emberek, akiknek nem kell erőszakhoz folyamodniuk egy kutyával szemben, hanem ösztönösen értenek hozzájuk és ezt a kutyák megérzik. Apa is ilyen pl, mindig megszelídítette a kutyákat.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3729 Dátum: 13 júl 10, 11:04:04 »

"A névváltoztatás költségei
A házassági név megváltoztatására irányuló kérelem illetéke 5000 forint, a születési név megváltoztatására irányuló kérelem illetéke 10 000 forint. Az egy családhoz tartozó nagykorúak közös kérelme esetében az illetéket minden nagykorúnak külön-külön kell megfizetni. Azért, hogy a névváltoztatás iránti kérelem kellő megfontolást követően szülessen meg, az anyakönyvi ügyekért felelős miniszter által megváltoztatott név ismételt megváltoztatására irányuló kérelem illetéke 50 000 forint."

Erre még rájön, hogy minden okmányodat le kell cserélned, személyi, lakcím kártya, tb kártya, adó igazolvány, az oktatási azonosítóddal ellátott kártyát, hitel és/vagy bankkártyát, szóval mindent. Az okmányokra pedig mind-mind van külön illeték. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3730 Dátum: 13 júl 10, 11:09:16 »

Lehet túl gondoltam Saphi, de a nem bírom elviselni, ha egy kutyát lelőnek az én értelmezésemben arra engedett következtetni, hogy elítéled a videóban lévő sünöket.

Nem bírom elviselni, ha lelőnek egy kutyát. E mondatban nem látok mögöttes értelmezést a rendőrökkel kapcsolatban. Egyszerűen nem bírom végignézni a kutyák szenvedését, undorodom az ilyen videóktól, felbosszant, függetlenül attól, hogy most egy rendőr lövi-e le, egy állatkínzó öli meg, vagy egy vadállat marcangolja szét. Ennyi. Nem kell benne mögöttes tartalmat keresni.
Egyszerűen folyton a sajátom jut eszembe, és beleképzelem, hogy mi lenne, ha az én kutyám lenne, akit például lelőttek a vadászok az erdőben.

Nekem is tervben van véve a névváltoztatás egy ideje, a személyim úgy is lejár ez évben. Ugyanakkor leginkább az egyetemi procedúráktól félek, ott hosszú idő, míg felfogják a dolgot. Nevet Lehet várok vele 5 évet, akkor úgy is meg kell változtatni mindent, ha minden jól megy.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3731 Dátum: 13 júl 10, 11:12:25 »

Szerintem akárhányszor mondod el ezt a rendőr dolgot, akkor sem fog átjönni, ha elsőre nem sikerült. ikszdé

A névváltoztatás drága és sok macerával jár. Engem minimum Hugyos Jóskának vagy hasonlónak kéne hívni, hogy egyáltalán elgondolkodjak rajta. ikszdé
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #3732 Dátum: 13 júl 10, 11:15:19 »

Hát jó sokba kerül... Még szerencse, hogy nekem szép, alliteráló nevem van.  Lesütöttszemek  Nevet
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3733 Dátum: 13 júl 10, 11:21:22 »

Nem egy Zs kategóriás az biztos. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3734 Dátum: 13 júl 10, 11:24:04 »

És még nekem vannak szar vicceim... Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 247 248 [249] 250 251 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins