24 nov 22, 14:51:10 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 246 247 [248] 249 250 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1238312 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3705 Dátum: 13 júl 09, 22:46:56 »

Szabi, f*sza lett az új avád, nagyon tetszik!  Ámor
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3706 Dátum: 13 júl 09, 23:15:46 »

Ja, amíg ezek a képek vannak kint, addig nem vagyok képes beszólni neki, sőt. Nevet Most ő védve van minden gonosz támadásomtól.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3707 Dátum: 13 júl 10, 00:40:23 »

Ha már itt tartunk, gondoltam ezt beteszem Nevet Azoktól akik nem olvasták elvárom, hogy tippeltejenk  Lesütöttszemek Akik meg igen azok úgy is tudják hogy mindkettő

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #3708 Dátum: 13 júl 10, 00:50:52 »

Ami azt illeti, ez nem is igaz. Nem az emberiséget, csak azokat, akik nem sámánok, vagy azok, de gyengék, esetleg ellenszegülnek. Nyelvesít
(Yoh lassú módszere azért kicsit más. Nevet)

A te avád is nagyon pöpec Mini! Pirul
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 00:54:03 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #3709 Dátum: 13 júl 10, 07:02:07 »

Amúgy mi történt egész pontosan abban a vidiben, amit linkeltél, Éjfél? Valami állatkínzós? Azt nem is szabad terjeszteni itt. És bár a hülye facen se lehetne, annyira értelmetlen ilyen videókat vagy képeket nézegetni egy egészséges elmeállapotú embernek.

Azért durva vagy, Ayumichan, durván durva. Nevet

Mini, tényleg nagyon dögös muffot raktál ki avának. Nevet Iszonyúan tetszik a ruhája. Az alád miből van? Az meg olyan tündéri és ártatlan és élénk. Valami mese? Vagy csak egy művész gondolatának képre vitele?
És miért érdemel Szabi védelmet Saphi ellen, senki más meg nem? Szomorú
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3710 Dátum: 13 júl 10, 08:06:17 »

Megnéztem a videót, szerintem ezt linkelhette Éjfél. Rendőrök őrizetbe vettek afroamerikai férfit, aki rottweilerével volt. Kutyát berakta kocsiba, a hatóságok megbilincselték. Ekkor a kutya kimászott a leengedett ablakon és gazdájához ment, ahol az egyik rendőr több lövést adott le a kutyára, amikor a kutya hátsólábaira állva a rendőr nyújtott keze irányába akart kapni.
Ha ezt a videót linkelte Éjfél, akkor Saphi és társai elmehetnek a fenébe és remélem szétmarcangolja őket egy kóbor veszett kutya. Én is lelőttem volna abban a helyzetben a kutyát. Ez nem egy szaros palotapincsi, aki megharap és lesz egy csúnya foltod vagy harapás nyomod egy hétig. Egy ilyen kutya simán képes arra is , hogy megölje az embert. Az ember élete meg elsőbbrendű a szememben.
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 08:09:03 írta Ishida » Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #3711 Dátum: 13 júl 10, 09:17:11 »

Nem tudnám objektíven kijelenteni, hogy az ember élete minden körülmények között elsőbbrendű lenne.

(most nem kell olyanokat írni, hogy mi lenne ha szemed láttára családodat megtámadná egy ilyen kutya akkor is az állatot védenéd + hasonlóak, nem erről beszélek ).

Még valami

http://most.444.hu/2013/07/09/miert-beszel-sirva-az-agymosasrol-dustin-hoffman-az-interneten/

"Hoffman elmeséli, hogy amikor először meglátta magát nőnek sminkelve, elégedett volt azzal, hogy tényleg úgy néz ki, mint egy nő, de nem találta elég vonzónak magát. Jó nő akart lenni. Ezért megkérte a sminkeseket, valahogy csináljanak belőle jobbat. Ekkor felvilágosították, hogy ennél jobb nem fog menni. Hoffman számára ez volt a felismerés pillanata.

Hazament, és elsírta magát. Elmondta feleségének, hogy rájött, eddig agymosás hatása alatt volt. Eddig minden nőt olyan elvárások alapján ítélt meg, amelyekre nevelték, és egy bulin soha nem ment volna oda beszélgetni egy olyan nőhöz, amilyen ő ebben a filmben. Ekkor jött rá, hogy rengeteg érdekes embert azért nem ismert meg, mert nem felelnek meg az elképzelt szépségideálnak."
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #3712 Dátum: 13 júl 10, 09:28:06 »

Nagyon jól tudjátok, hogy rám k****ttul nem jellemző hogy megváltoztatom a posztomat, úgyhogy úgy csináljatok belőle viccet. Mosolyog Ez esetben pedig nincs önkritikám, vagy okom nevetni magamon..

Ishida jól mondta:

Annyi hogy kiment pár rendőrautó egy helyszínre és egy néger csávó nagyon látszott hogy direkt, feltűnően kamerázta őket. Két öntelt f-szkalap rendőr meg egy idő után megunta (amit megértek, mert senkitől nem kaptak engedélyt a videózásra és többen is nekiálltak) és elindult a pasas felé.. akinél nem mellesleg volt egy kutya. Ahogy a rendőrök megindultak felé a kutyát rakta is be a kocsiba a hátsó ülésre de az ablakok jóval a feléig vagy kicsit tovább le voltak húzva. A pasa rutin szerűen és szinte már szándékoltan kicsit sem ellenkezve megfordult hátratéve a kezét, hogy tegyék bilincsbe.. ami meg is történik mire a kutya a kikecmereg a kocsiból és a gazdáját védelmezve elkezd a rendőrök között morogni körözni stb, nem telik el sok idő amikor az egyik rendőr felé ugrik támadó jelleggel, az pedig védekezőleg párszor belelő.. Látszik hogy az állat szenved, vonaglik és csak bámulják..

Igen képes a kutya arra hogy kioltsa egy ember életét.. de abban a szituációban a gazdáját védte... nem egy közveszélyes, megvadult állatról van szó, nem is beteg vagy veszett...
Mennyiből tartott volna gyorsan elengedni a gazdáját aki szintúgy nem agresszió vagy valami főben járó bűn miatt lett letartóztatva..?

Ha egy ilyen helyzetben lefagynak a rendőrök mi van egy komolyan helyzet felmérésekor?
Elnézést, nem fagyott le, reflex szerűen védte magát.

A vadonból is ha betéved véletlenül egy állat és veszélyes az emberekre nem megölik, hanem altatólövedékkel kiiktatják aztán visszahelyezik az eredeti közegébe ha lehetséges..

Naplózva
Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #3713 Dátum: 13 júl 10, 09:51:26 »

Szerintem egy valamire való bíróság szerint is az lett volna a helyes eljárás, amit alternatívaként leírtál, Éjfél, ezért ez az ostoba sün meg fogja kapni, amit érdemel. Ha szerencséje van, talán csak leszerelés jár neki, ha nem, akkor akár börtön is. Amerikában azért elég nagy divat az állatokat szeretni és törvény által védeni a legtöbb államban.
Szörnyű érzés fogott el, amint láttam a kutya vonaglását, a haláltusáját. Pontosan az, amit Saphi is írt, ez... vá, pedig ki nem állhatom a rotikat. Szomorú
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3714 Dátum: 13 júl 10, 09:54:14 »

Ha ezt a videót linkelte Éjfél, akkor Saphi és társai elmehetnek a fenébe és remélem szétmarcangolja őket egy kóbor veszett kutya.

Olvass már vissza , kérlek, és mondd már meg, én hol és mikor írtam olyat, hogy "gonosz nyomorult rendőrök, remélem felakasztják az összeset, az ő hibájuk az egész". Mert átfutottam a tegnapi hozzászólásaimat és sehol sem láttam ilyet. Nem, hiszen csak azt kérdeztem meg, miért kell erre a fórumra olyan videót linkelni, ahol lelőnek egy kutyát, aki még másodpercekig vonaglik a saját kifröccsent agyveleje mellett. Szerintem ez jogos kérdés volt, ez nem a 4chan. A rendőröket nem említettem sehol.
A következő hozzászólásban meg leírtam, hogy bírom a durva videókat, kivéve ha egy kutya halála van benne, meg úgy általánosságban az állatkínzós filmeket. Rendőrök megint sehol.

Szóval köszönöm szépen, hogy ilyen kedvesen kiemelted a nevem, és elsősorban engem marcangoltatnál szét egy veszett kutyával, de legközelebb remélem az értőolvasás vagy a nyugalom gyakorlása is menni fog. A"Saphi et al." meg inkább szerepeljen valami tudományos cikkben.

Nem is értem, hogy lehet, hogy másfél oldalt offolunk Sabakuval, és a moderátoroknak rögtön minden baja, ilyenre meg nem ugrik senki. Ez már olyan bunkóság, hogy még én sem mondanám senkinek.

Idézet
És miért érdemel Szabi védelmet Saphi ellen, senki más meg nem?

Hao-samát nem tudom bántani, sőt azt sem engedhetem, hogy mások bántsák.  Pojén
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #3715 Dátum: 13 júl 10, 09:59:48 »

Igen, van egy két furcsán agresszív fórumozó. Nem értem ezeket az ötleteket.

Nikucci valószínű bepereli a pasas, nem tudok másra gondolni.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3716 Dátum: 13 júl 10, 10:04:03 »

Én is vertem már meg kóbor ebet bottal, mikor vicsorogva közeledett felém. Én szemét állatkínzó.
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #3717 Dátum: 13 júl 10, 10:07:17 »

Bocsánat, ezen a fórumon nincs olyan hogy úgy ignorálj valakit hogy még a posztjait se lásd? Nevet  Hümm-hümm
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #3718 Dátum: 13 júl 10, 10:16:00 »

Saphi ne foglalkozz vele, az ilyen ember veszélyesebb mint egy veszett kutya... Meg Tisza és Leo úgyis megvédenének.  Mosolyog
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #3719 Dátum: 13 júl 10, 10:18:44 »

Mini, tényleg nagyon dögös muffot raktál ki avának. Nevet Iszonyúan tetszik a ruhája. Az alád miből van? Az meg olyan tündéri és ártatlan és élénk. Valami mese? Vagy csak egy művész gondolatának képre vitele?
Köszi, Szabi segített benne. Pirul Amúy nekem is bejön a ruhája. Nevet
Egy művész fantázia képe. Nagyon szeretem, iszonyatosan aranyos szerintem.

Miaz, rákerestél a videóra és megnézted mégis?

A te avád is nagyon pöpec Mini! Pirul
Oh köszönöm! Pirul

Éjfél, van! Ha meglátod a nevét, bele se olvasol a hozzászólásaiba.  De letiltás nincs.  Neeem (Persze ez lemaradt. -.-)
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 10, 10:44:42 írta Minagi » Naplózva

Oldalak: 1 ... 246 247 [248] 249 250 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins