Syzygy
|
|
« Válasz #3600 Dátum: 13 júl 07, 18:34:59 » |
|
Saphi én legalább elmondhatom, hogy idősebb vagyok, mint Szlovákia. Hagyjuk ezt a témát, pedig milyen frappánsan belinkeltem a cápát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 18:38:14 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3601 Dátum: 13 júl 07, 23:08:06 » |
|
Zörgést hallok a szobámban. Hiszek a szellemekben, de nem félek. Azoktól nem. Á de békák, ott ugrálnak a lábam körül, vagy hatan nyolcan. Invázió! Zombi apokalipszis elmegy a fenébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3602 Dátum: 13 júl 07, 23:10:35 » |
|
A békák ijesztőek tudnak lenni, ráadásul nem valami kellemes a szaguk sem.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3603 Dátum: 13 júl 07, 23:19:10 » |
|
Szaguk nem volt, még előbb kisöpörtük őket, habár előbb meg a konyhában is találtam egyet. Lehet inden zugban lesben állnak.
Esküszöm, ezek olyanok, mint a Doctor Who-ban az angyalok. Ha oda nézek nem mozognak, de ha elfordítom egy pillanatra a fejem, már máshol van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 23:27:01 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #3604 Dátum: 13 júl 07, 23:31:31 » |
|
Békáktól annyira nem parázom, bár így este locsolás után áttoloncoltam egyet a szomszédba egy lapáttal. Vajon ez az angyalok ellen is működik?
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3605 Dátum: 13 júl 07, 23:35:17 » |
|
Az a cápa durván néz ki.. eléggé meglepett,de hagyjuk oké.
A 40-50 közötti nők, félnek és undorodnak a békáktól. Ezt az én saját kis felmérésem alapján kalkuláltam ki.. konkrétan két ember az információ forrásom. Úgy gondolom ez már a reprezentativitás körébe sorolható.
Cáfoljatok meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3606 Dátum: 13 júl 07, 23:38:17 » |
|
Esküszöm, ezek olyanok, mint a Doctor Who-ban az angyalok. Ha oda nézek nem mozognak, de ha elfordítom egy pillanatra a fejem, már máshol van.
Na ezen behaltam Am lehet hogy halottnak tettei magát. Anyám már elmúlt 50 de frászt kapna ha elillanna mellette egy béka.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3607 Dátum: 13 júl 07, 23:38:59 » |
|
Szerintem pár évvel ezelőtt is így érzett, szóval te is csak alátámasztottad.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3608 Dátum: 13 júl 08, 06:50:32 » |
|
Hozzám jöhetnek a békák én nagyon szeretem őket. *.* Olyan édesek. *.* Főleg az ilyen kövérebb fajták. :3 De a leveli is nagyon aranyos. ^^ A cápákat is szeretem, kaptam is ajándékba cápás könyvet. De ez a fajta ismeretlen előttem. Majd megnézem a könyvben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3609 Dátum: 13 júl 08, 08:32:13 » |
|
Szeretem az élővilágot, és zombik is léteznek, Ophiocordyceps unilateralis. A Last of us-t is ez alapján készítették.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 08, 08:37:54 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3610 Dátum: 13 júl 08, 09:26:31 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3611 Dátum: 13 júl 08, 09:35:48 » |
|
Hozzám jöhetnek a békák én nagyon szeretem őket. *.* Olyan édesek. *.* Főleg az ilyen kövérebb fajták. :3 De a leveli is nagyon aranyos. ^^
A békák nekem is jöhetnek, minden mennyiségben. Aranyos állatok. Főleg a picik, bár a nagyokat is szeretem, még a varangyosbékát is. Azok olyan mókás jószágok, pedig a többség rosszul van tőlük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3612 Dátum: 13 júl 08, 12:27:37 » |
|
Azért egy okos lányt leitatással és bedrogozással nem lehet megerőszakolni, a buta meg úgysem tanul másból. Persze azért az elkövetőket is bezárnám meztelenül pár kanos öszvér mellé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3613 Dátum: 13 júl 08, 14:13:25 » |
|
Már meg sem lepődök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #3614 Dátum: 13 júl 08, 14:19:44 » |
|
Nekem kicsit sántít ez a sztori, pl. többen írták, hogy a biztonsági őrök ki sem engednének egy eszméletlen személyt cipelő embert egy fesztiválról. Amilyen szigor volt pl. a Pannónia fesztiválon, ahol voltam, ezt reálisnak tartom. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy tényleg megtörtént az eset. Persze ettől függetlenül elképzelhető, szóval érdemes odafigyelnie a lányoknak az italukra és persze egymásra is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|