Syzygy
|
|
« Válasz #3300 Dátum: 13 jún 27, 11:50:25 » |
|
Én kérek elnézést, hogy ezen fogalmilag fennakadok, de hogy lehet eltörni a fórumozást? Ez melyik tájegységről származik?
jah linkeltem filmekbe puzsér+szirmai videót nézzétek meg mert csak módosítottam az előző hsz-t.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 27, 11:52:38 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3301 Dátum: 13 jún 27, 12:02:21 » |
|
Hát tegnap a fonál meghalt utána meg kihalt. Ahhoz képest ez semmi meg szerintem ez ilyen direkt trollos szóhasználat akart lenni. Bastian te meg ne legyél túl szigorú, az emberek jól érzik itt magukat, nem kell őket elüldözni túlzott szigorral. ^^ (igen, emberiség boldogító hangulatban vagyok.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3302 Dátum: 13 jún 27, 12:06:19 » |
|
Lámpás hozzászólásai már régen erről szólnak, nem is ezt akartam felemlegetni, csak maga a szóhasználaton gondolkodtam el 1.25 másodpercig.
Azért mondom inkább oltogassuk gmant *-*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #3303 Dátum: 13 jún 27, 13:14:28 » |
|
Hát tegnap a fonál meghalt utána meg kihalt. Ahhoz képest ez semmi meg szerintem ez ilyen direkt trollos szóhasználat akart lenni. Bastian te meg ne legyél túl szigorú, az emberek jól érzik itt magukat, nem kell őket elüldözni túlzott szigorral. ^^ (igen, emberiség boldogító hangulatban vagyok.) Csak figyelmeztettem a társaságot, hogy csínyán bánjanak az Offolással. Tegnap és ma hajnalban tekintélyes mennyiség összejött, szóval cselekedtem. Előtte természetesen kikértem Aes véleményét. Senki nem lett bűntetve, szóval szigorúnak sem nevezhettek. A hozzászólásjog megvonásig és bannolásíg sem jutott még el senki.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3304 Dátum: 13 jún 27, 13:42:43 » |
|
Túl sok Fairy Tailt néztél =) Itt nem mindenki Nakama nyugodtan lehetsz kicsit szigorúbb =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3305 Dátum: 13 jún 27, 16:41:36 » |
|
Olyan nincs, hogy vki túl sok Fairy Tailt néz, inkább te néztél keveset. És az, hogy vkik vitáznak meg oltogatják egymást még nem jelenti azt, hogy vhol a szívük mélyén nem kedvelik/tisztelik egymást. Különben minek csinálnák??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3306 Dátum: 13 jún 27, 16:52:51 » |
|
Tele van a világ tsunderékkel ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3307 Dátum: 13 jún 27, 17:15:09 » |
|
Olyan nincs, hogy vki túl sok Fairy Tailt néz, inkább te néztél keveset. És az, hogy vkik vitáznak meg oltogatják egymást még nem jelenti azt, hogy vhol a szívük mélyén nem kedvelik/tisztelik egymást. Különben minek csinálnák?? Én tuti nem néztem keveset A kedvenc mangám. Meg merem kockáztatni hogy többet bámultam a Fairy Tail manga oldalait mint innen bárki a fórumról =D Egyébként csak poénkodtam =) pont azért mert tudom hogy Bastian is nagyon szereti. Ezzel azt akarod mondani hogy Saphira valójában mindenkit szeret? Tele van a világ tsunderékkel ;D
Csak azért oltalak egész nap, mert szeretlek !! BAAAAKKKKAAAAAAA
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 27, 17:16:30 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3308 Dátum: 13 jún 27, 18:21:31 » |
|
Sosem szabad hinni a látszatnak. Kár hogy ritkán vagyok mostanában.. de nem baj, legalább Bastian nem utál meg. :D Elkezdtem edzeni (egyelőre még fitness, aztán jön a futás és az erőnléti), kérem a piros pontom..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3309 Dátum: 13 jún 27, 18:32:55 » |
|
Kapsz egy piros pontot, de csak azért mert jól használtad az egyelőrét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3310 Dátum: 13 jún 27, 18:38:35 » |
|
Egyszer fénykoromban kijavított pár khm emberke, azóta nem követem el ezt az alapvető hibát. de ezért nem kérem a pirospontom.. felteheted egy sötét helyre
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 27, 18:39:09 írta Éjfél »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #3311 Dátum: 13 jún 27, 18:42:08 » |
|
Elkezdtem edzeni 140-be belenyomsz? 70-80 széria megyen mi? Kis Dana mellé? Arnold meg ríva fakad amikor feszítesz :DDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3312 Dátum: 13 jún 27, 18:44:48 » |
|
Éjfél lesz itt az új verőlány.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3313 Dátum: 13 jún 27, 18:46:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #3314 Dátum: 13 jún 27, 18:46:59 » |
|
Mi ez a tőled nem megszokott maró szellemesség mostanában, te délceg Levente?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|