24 nov 22, 21:59:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239970 alkalommal)
0 Felhasználó és 233 vendég van a témában
^^
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #2760 Dátum: 13 jún 09, 21:24:28 »

Teát tejjel? Ahhoz tényleg bátor vendégek kellenek.
Habár egyszer gyümölcsteába raktam egy kis tejport (kávékrémport), és egész iható volt.  Gondolkozik

Gyümölcs teába nem ajánlatos, mert
A tej a fekete teába való.

Persze fekete teával iszom, bár egyszer kipróbáltam gyümölcsteába de azt képtelen voltam meginni. Fekete teába viszont szerintem egész jó, én sok cukorral iszom.

pálinkás tea?
Ezaz döfködjetek jól meg.

Ez valami olyan fórumos témához kapcsolódik, amiből kimaradtam?
Mi a baj a pálinkás teával? Hmm?
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2761 Dátum: 13 jún 09, 21:41:04 »

Nem tudom, bár én még nem kóstoltam, egyébként rumos teáról hallottam már de ahhoz se volt még szerencsém.  Gondolkozik
Szerk. látom jól megszeretted a DW-t.  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 09, 22:39:09 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2762 Dátum: 13 jún 09, 23:12:25 »

a  rumos tea jó épp úgy mint az ír kávé, de alapból a rum meg a whisky alapíze miatt van ez...
na de pálinka kérem azt nem arra találták ki, a jó pálinkának (nem a "Pista bácsi félének") gyümölcs zamata kell hogy legyen az a dolga, hogy illat és íz alapján el tudd dönteni miből van tiszta íze legyen... pont mint a sörnek, a jó bornak (mert persze van boroskóla bor is sőt az van csak igazán)

éééééééééés iiiiindulok vizsgázni... kíváncsi vagyok milyen lesz (el hányom-e magam ott helyben xD)
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 10, 07:02:34 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2763 Dátum: 13 jún 10, 07:06:46 »

Ééés miért 00:12-kor indulsz vizsgázni?

Én is nemsokára megyek. Kérek egy kis energiát. Légyszi! Sír 40 tételből 35-öt tudok.

Írtam a biokémiás vizsgáztatóknak, hogy bővítsenek helyet. Azt kaptam vissza, hogy "messze-messze túlterheltek, így nem". Ők a túlterheltek?  Hmm? Így most péntekig alig alszom és egész nap tanulok.  Kiváló... Csak azt nem értem, hogy 10 darab vizsganapra, miért csak 3 vizsgát írnak ki.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2764 Dátum: 13 jún 10, 07:23:03 »

Lányom figyelj jobban:  Nevet

« Utoljára szerkesztve: Ma - 08:02:34 írta noemimi-chan »

Szurkolunk. ^^
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2765 Dátum: 13 jún 10, 09:12:59 »

hát én meg szerintem megbuktam mééért variálnak mindig annyit
mért kell ilyen hülye kérdéseket feltenni?

utálom mikor ilyenek miatt cseszek el egy hétvégét.... és mért kell csak 3 időpontot kiírni.... amikor az utsóra is 99en jelentkeznek -.-
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2766 Dátum: 13 jún 10, 14:28:21 »

Ahhaha,tesómnak sikerült a vizsga 3.-ra .xD Nekem viszont sztem bukta van matekból:DD
Naplózva

^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #2767 Dátum: 13 jún 10, 14:51:57 »

Nem tudom, bár én még nem kóstoltam, egyébként rumos teáról hallottam már de ahhoz se volt még szerencsém.  Gondolkozik
Szerk. látom jól megszeretted a DW-t.  Hümm-hümm

Pedig finom. És ha az ember tisztán nem tud inni, még mindig ott a tea. Nekem az ilyen alap dolog lett, abba lehet ilyesmiket keverni, úgy...úgy meg tudom inni ikszdé

Már az 5. évadnál járok, amíg otthon feküdtem behoztam a lemaradásom, és hát...egy ideje a telefonom már TARDIS hátterű, az a csengőhang is és már a neve is.
És egyszerűen oda vagyok a 10es Doctorért, és a 4. évad utolsó részei...argh... amin meg ahogy keresztül ment, egyszerűen ő lett a kedvencem, és gondoltam, ha már ennyire favolom ide is be illene raknom a fejét. És egy pár hónapja ő a top1-es pasi nálam. Jó kicsit...belemerültem a témába de ahw.
Akik nekem még bejönnek, az Martin Freeman, mert egy rohadt BBC Sherlockos is vagyok, akkor Hugh Laurie meg Jeremy Irons...igen, bukom a minimum 40-es brit színészekre, amin anya kiakadt. Vagyi Martinon eléggé, mert mondta, hogy David még okay..de hogy pont Martin? Hogy akkor ennyi erővel már inkább Benedict, miért nem rá bukom, mint minden normális sorozatnéző fangirl, mert akitől csak megkérdezte így osztályoknál random óra közben, hát...eddig mindenki inkább Benedictre bukott .-.
De én abszolút Martinos vagyok. És abszolút Davides bár...kövezzetek meg, de szerintem Matt sem rossz O__O jó, érdekes ízlés kell hozzá is, de olyan vidám feje van és csak úgy árasztja a biztonságérzetet, amúgy érdekes arcú egy figura....
anya egyszerűen lerondázta. >.<#

Szóval lehet lassan a bannerem az valami keverék lesz Doctorral Martinnal, Arthurral meg a UK brotherszel...majd...valami ^^
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2768 Dátum: 13 jún 10, 15:40:12 »

Megbuktam... Úgy tűnik a szerves kémia már csak ilyen. Elsőre megbuktat, utána 5-öst ad. Remélem ezúttal is ilyen lesz.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2769 Dátum: 13 jún 10, 15:48:59 »

Csak közepesen sz*r tételek sikerült kihúznom, szám szerint kettőt is, így sikerült a vizsgám. *-*
 [ insert "oh my god who the hell cares" ]

Viszont jövő félévben szigorlat lesz belőle szóval kísért még egy darabig. Viszont most főzök ki tésztát, meg rá pesto, hidegs sör, és got finálé *-*
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2770 Dátum: 13 jún 10, 16:32:55 »

Nyugi, nincs veszve a nap, én ötöst kaptam ma.
Eddig ötöseim és négyeseim vannak fele-fele arányban, plusz egy fizika kettes és már csak egy vizsga van hátra.
Tudom hölgyeim, jó vagyok, nem kell letámadni, vissza kell, hogy utasítsak mindennemű közeledést!
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 10, 16:38:14 írta gman » Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #2771 Dátum: 13 jún 10, 17:57:01 »

Pedig finom. És ha az ember tisztán nem tud inni, még mindig ott a tea. Nekem az ilyen alap dolog lett, abba lehet ilyesmiket keverni, úgy...úgy meg tudom inni ikszdé

Már az 5. évadnál járok, amíg otthon feküdtem behoztam a lemaradásom, és hát...egy ideje a telefonom már TARDIS hátterű, az a csengőhang is és már a neve is.
És egyszerűen oda vagyok a 10es Doctorért, és a 4. évad utolsó részei...argh... amin meg ahogy keresztül ment, egyszerűen ő lett a kedvencem, és gondoltam, ha már ennyire favolom ide is be illene raknom a fejét. És egy pár hónapja ő a top1-es pasi nálam. Jó kicsit...belemerültem a témába de ahw.
Akik nekem még bejönnek, az Martin Freeman, mert egy rohadt BBC Sherlockos is vagyok, akkor Hugh Laurie meg Jeremy Irons...igen, bukom a minimum 40-es brit színészekre, amin anya kiakadt. Vagyi Martinon eléggé, mert mondta, hogy David még okay..de hogy pont Martin? Hogy akkor ennyi erővel már inkább Benedict, miért nem rá bukom, mint minden normális sorozatnéző fangirl, mert akitől csak megkérdezte így osztályoknál random óra közben, hát...eddig mindenki inkább Benedictre bukott .-.
De én abszolút Martinos vagyok. És abszolút Davides bár...kövezzetek meg, de szerintem Matt sem rossz O__O jó, érdekes ízlés kell hozzá is, de olyan vidám feje van és csak úgy árasztja a biztonságérzetet, amúgy érdekes arcú egy figura....
anya egyszerűen lerondázta. >.<#

Szóval lehet lassan a bannerem az valami keverék lesz Doctorral Martinnal, Arthurral meg a UK brotherszel...majd...valami ^^

Akkor érdemes volt elkezdeni ha ennyire rákattantál.
Egyébként nekem is "tízeske" a kedvencem hogy úgy mondjam, bár mindegyikben van valami szerethető.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #2772 Dátum: 13 jún 10, 18:19:13 »

Nekem is a 10 doki a kedvencem, bár egyre jobban megkedvelem a 11 dokit is. Még mindig hülye, de egyre több mindent mutat ki magából. Tán ezért is ő jelent meg álmomban.

Uccsó napok suliban, de egyáltalán nincs kedvem iskolába menni. Matekon és magyaron még tanulunk, angolból meg filmet nézünk, de a kedves ofőm miatt minden szót kiszótározunk, ami eléggé elveszi a kedvet még ettől is. Az már más kérdés, hogy emiatt úgy érzem, hogy szerinte a filmekből egy szót sem értünk.
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2773 Dátum: 13 jún 10, 18:25:29 »

Imádom ezt a könyvet! "A két membrán közt található a két membrán közti tér."  Ohh My God Nem mondod?!?!?!?!?!
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #2774 Dátum: 13 jún 10, 18:28:56 »

Hát ez  ikszdé. Biztos a "gyengébbek" kedvéért.  Nyelvesít
Ez milyen könyv? Fizika? Vag kémia?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 183 184 [185] 186 187 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins