25 feb 16, 22:11:54 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 151 152 [153] 154 155 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1315322 alkalommal)
0 Felhasználó és 40 vendég van a témában
zitagirl
Legendás Sannin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #2280 Dátum: 13 máj 24, 19:15:56 »

Nekünk meg  rajz helyett művészet történelmet tanulunk. Rajzolni szinte nem is szoktunk, csak ilyen vázlatot pl. etruszk templomról. Én szeretem ezt, és nagyon remélem nem csak Európa művészetét fogjuk venni, hanem Ázsiáét is, meg a többiét. Szeretem a görög, meg rómait is, de a többi is érdekelne, ha már ilyen óránk van.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #2281 Dátum: 13 máj 24, 19:24:23 »

Még "szerencse" hogy minket tanítanak rajzolni rendesen kacsint  Nem is tudom mi lenne velem ha nem kéne hetente 15-16 órát elb*szni az életemből ilyen A2es rajzokra =)

http://i42.tinypic.com/9svyoy.jpg
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2282 Dátum: 13 máj 24, 19:36:14 »

Kisvárosi társadalommal kapcsolatos cucc. Van akinél már a "mióta él ebben a városban?" kérdésnél elakadtunk...
A legidegesítőbb az volt, mikor egy nőtől megkérdeztem, hogy szeret itt élni? Erre elkezdte sorolni a pozitívumokat és a negatívumokat a városban. Namost a papíron igen, nem és nem tudja lehetőségek vannak. Utóbbit húztam alá...
Meg volt néni, aki a temetőbe jár barátokkal találkozni. ikszdé Nem halottakkal, még mielőtt beszólna valaki.

Am Heni művészeti suliba jár, ott nem árt, ha rendesen tanítanak rajzolni...
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 24, 19:41:13 írta gman » Naplózva
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2283 Dátum: 13 máj 24, 19:38:20 »

Én szerettem a műszaki rajzot. Mi bajod vele... bizonyos szakirányokon hasznos dolog.. ha átlátsz egy keresztmetszetet stb.

Gman bizonyára nem értette azt, hogy "mióta él ebben a városban?" Igazad lehet.

A másikra meg annyit hogy pro és kontra ill. hangosan gondolkodás.. Nevet ..de jó hogy te megoldottad a problémát.
Egyébként ez a kérdőív miben segítette elő a fejlődéseteket?
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 24, 19:40:49 írta Éjfél » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2284 Dátum: 13 máj 24, 19:44:31 »

Visszakérdezett, hogy az számít e, ha ideházasodott...

Az eredményből következtetéseket kell levonni és összehasonlítani a többiek munkájával.
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #2285 Dátum: 13 máj 24, 20:14:40 »

Biztos nem érzi magát ott élőnek.. nagyon édes. Nevet

Etka anyó, tessék példát venni róla:

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r30VGEd53SQ#!
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 24, 20:26:37 írta Éjfél » Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2286 Dátum: 13 máj 24, 21:10:51 »

Hinnye, na erre szerintem most még Saphira sem tud mit írni =) 1-0 neked :DD
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #2287 Dátum: 13 máj 24, 21:12:08 »

Darvolia szerintem ezzel a problémával ha nem is pont ilyen körülmények között de mind találkoztunk.
Középiskolában sosem azt tanítják amire igazán szükséged lesz a későbbiekben, legalábbis nagyrészt biztosan nem.

Itt jön képbe az önerőből tanulás illetve önszántadból kutakodás.. Ha valakit valami tényleg érdekel akkor foglalkozik a dologgal.
Ne várd el hogy egy középiskolai tanár fog téged inspirálni és dajkálni az utadon.. nem mondom hogy nincsenek ilyenek, de ritka.

Egyébként túl hamar vonunk le egymásról következtetéseket, ez itt úgy látom általános gond.

Mindenesetre most függetlenül attól hogy ki milyen szituációban van, azt tudom mindenkinek mondani, hogy addig örüljetek amíg "csak" a tanulásra kell koncentrálnotok, akár rettenetes sok az anyag, akár kevés, ne akarjatok dolgozni tanulás helyett addig amíg nem muszáj.

Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2288 Dátum: 13 máj 24, 21:22:22 »

Ez nem igazán igaz így Éjfél. Én nem vonok le túl hamar következtetéseket =D

2 féle forumozó van ezen a fórumon. Akikkel jól kijövök és a szemét gyökér trollok :DD
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #2289 Dátum: 13 máj 24, 21:39:36 »

Annyira nem mondanám, hogy teljesen feleslegesek lennének, amiket tanítanak.
Nekem pl. jó, hogy van gépírásom is, meg a magyar, töri meg a nyelvek fontosak nekem abból a szempontból, hogy minek készülök. Még a néptáncra is azt mondom, hogy annyira nem rossz, hogy tudod, pedig azt nem igazán szeretem.
Persze mondom ez csak a saját véleményem.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #2290 Dátum: 13 máj 24, 21:47:34 »

Nem értem hogy egyesek miért gondolják feleslegesnek azt ami az alap tudás része, és "fejleszt".
Pl lehet hogy nem lesz szüksége mindenkinek bonyolult matek számításokra, de ha megtanulja akkor az egyszerűbb dolog könnyű lesz mellette.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2291 Dátum: 13 máj 24, 21:53:27 »

Darvolia azt hiszem egy kicsit túlmisztifikáltad Saphi írását.

A középiskola nem arról szól hogy téged egyénileg tanítsanak arra, ami éppen 14 évesen érdekel. Gyakorlatilag semmit se tanulsz középsuliban, inkább csak egy kis ízelítőt adnak mindből. Kevés az olyan ember, aki 14 évesen vagy akér 18 évesen tudja, mivel akar foglalkozni. Én a szerencsés réteg voltam, aki óvodás kora óta kémiával akart foglalkozni. Mindezek ellenére nem tartottam az ördögtől való dolognak, hogy történelmet, irodalmat vagy akár rajzot tanítsanak nekem és nem vertem az asztalt IDIÓTA módjára, de hogy ez fölösleges.

Nem irigyellek gman. Anyum Pedagógia Szakszolgálatnál dolgozik és ős is mindig meséli, hogy még a teljesen konszolidáltnak tűnő emberektől is néha a fejét veri a falba, mert két értelmes mondatot képtelen velük váltani.

Ma ettem kézműves fagyit. Egyik barátommal elmentünk a Levendula nevű helyre és meghívott engem. A Levendulás étcsoki nagyon levendulás volt, de az erdei-gyümölcsös rucolás az finom.

Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2292 Dátum: 13 máj 24, 22:29:52 »

Kivéve ha gazdag szülők gyermeke vagy akik tudnak pénzt szánni megfelelő magániskolára ahol kis létszámú osztályokban a tanítás mellett komoly tehetséggondozás is folyik...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #2293 Dátum: 13 máj 24, 23:05:59 »

Hm...pedig középiskolában is kéne foglalkozni a diákokkal,főleg ha olyan szakra jársz,akkor meg komolyan kéne vennie a tanárnak a dolgokat,és Éjfél állítását ezennel cáfolnám.Nálunk olyanok a tanárok hogy direkt minket erőszakolnak rá a tanulásra,mint pl:Nyelv (Angol).Pedig sport-tagozatos gimibe járok...Egy pár ember le se sz.rja a nyelvet,de nem...szinte már kinyalják a seggünket ,hogy "tanuld már meg ember,könyörgöm!!"...Talán még jobban foglalkoznak velünk ,mint ált.iskolában.Nevet De komolyan...bár ez sztem suli,meg tanárfüggő legjavában.
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 24, 23:07:00 írta dreamfolow » Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #2294 Dátum: 13 máj 24, 23:22:53 »

Általánosságról volt szó. Nyilván vannak ilyen iskolák is.. vagy tanárok mint ahogy bele is írtam, de szerintem ritkák.

Nem mondtam hogy nem kéne.. de ez itt nem így működik. Nyilván szak specifikus iskolákban pláne jó lenne ha rámennének rendesen a témára, de általánosságban nem teszik, ezért a diákok nagyon valószínű hogy a későbbi tanulmányaik során jutnak egy olyan szintre ami ténylegesen hasznosítható. Persze alapokat azokat kap a középsuliban hozzá. A középiskola nem arról szól ma már hogy kapásból megállj a lábadon az ott tanultak után.

Én nagyon sok mindent tanultam a környezetvédelmi középiskolában.. amit tudtam volna hasznosítani ha továbbtanulok benne.. nem panaszkodom egyáltalán.

Hiába panaszkodik az ember hogy a tanár nem azt tanítja amit kéne, változni nem fog ennyitől a dolog, ha meg valami igazán érdekel akkor lehet vele foglalkozni külön is.. pláne ha pl. rajz oktatásról van szó.

Meg lehet cáfolni nyugodtan, és nem zavar egyáltalán, de légyszíves ne kapásból reagáljatok már.

Mindegy mindent bele.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 151 152 [153] 154 155 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins