Saphira
|
|
« Válasz #2250 Dátum: 13 máj 22, 09:42:02 » |
|
Amúgy nálatok már az igazi vizsgaidőszak van? :O Lestem is, hogy már mindenki arról beszél. Pedig ez még csak a 15. hét, még egy hetet ki kell bírni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2251 Dátum: 13 máj 22, 09:43:48 » |
|
gman mi a baj a 4-essel?
>Jó sok emberke van most fent vendég módban.. Ennyien nézegetik mostanában a fórumot, akik nincsennek regizve, vagy már nem divat bejelentkezve fórumozni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 22, 09:52:47 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2252 Dátum: 13 máj 22, 09:52:12 » |
|
Nálunk 14 hét a szorgalmi időszak.
A négyesért kevesebb lé jár, mint az ötösért, pedig most kell a lé...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2253 Dátum: 13 máj 22, 11:20:31 » |
|
Nekem ma egész jól sikerül a vizsga, szerintem meg lesz a 2-es, de lehet jobb is xD
Kövi vizsga hétfőn... élelmiszer analitika... és bőség zavarban szenvedek, nem tudom mivel kéne kezdeni a tanulást... sajna elég tág témakört foglal magába a tantárgy...
Amúgy ami határértéken belül van attól nem lesz bajod... meg nem tudom valaki a munkaruhája egy részét mért nyalogatná...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 22, 11:22:40 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2255 Dátum: 13 máj 22, 14:49:23 » |
|
Legjobb dolog szarrá ázni,és még buszoznod is kell 30 km-t.Tökre szeretem...Akkora zuhé volt ,hogy NA! és nem volt esernyőm se ,de akinek volt az is megázott szval tök mindegy.Istenem ,köszönöm hogy végre száraz vagyok. Nagy valószinűséggel beteg is leszek. Am valaki tudna meghivót küldeni nccccccc...micsodára? törölték mert nem léptem fel 2 hét után..pff PLs
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 22, 19:01:13 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2256 Dátum: 13 máj 22, 17:57:49 » |
|
Egy kis játékkal szeretném felhívni a figyelmet a mangák és animék tanító célzatára! Mi az Oroszlán csillagkép legfényesebb csillagának a neve? A megfejtéshez csak animét/mangát szabad használni, trollkodni nem ér. Aki alapból tudja, az se mondja meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #2257 Dátum: 13 máj 22, 19:06:59 » |
|
Hahaaa, ezt most tanultam! Tudom mindegyiknek. Első nagy sikerélményem. A Skorpióé az Antares.:3
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2258 Dátum: 13 máj 22, 19:27:11 » |
|
Tanultad?? Ezt neked megkellet tanulni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2259 Dátum: 13 máj 22, 21:36:46 » |
|
Hmmm Drukkoljatok nekem holnap... én vagyok a soros a vizsga(kín)padon.... remélem sikerül... kell az energy sugározzátok pls holnap nekem
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2260 Dátum: 13 máj 22, 21:40:38 » |
|
Sok sikert. Jaj a vizsgadrukk... kiráz tőle a hideg, pedig nem is én vizsgázok. A most kitett profilképem, öhm... megfelel a követelményeknek? Úgy értem, nem túl durva?
Sajnos már estem olyan hibába, de ilyen helyzetben nem tudom megkülönböztetni az aranyost és a durvát.
Szóval?
Az avatár biztos hogy nem "durva" (legalábbis szerintem), az alát nem tudom meghatározni hogy az e.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 22, 22:01:31 írta Ayumichan »
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2261 Dátum: 13 máj 23, 08:00:03 » |
|
Mii ez ? Melyik film? (Oh yeah,sikeresen elaludtam...) Engem nem zavar,tetszik!:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2262 Dátum: 13 máj 23, 08:37:49 » |
|
Én meg felkeltem x ezer órával hamarabb mint kellett volna. Tegnap este kicsit rosszul mértem fel a rám váró feladatokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2263 Dátum: 13 máj 23, 08:49:46 » |
|
Nekem megvolt a 8 óra alvás, vizsga előtt az a legfontosabb.
Amúgy Regulus.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 23, 08:59:38 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2264 Dátum: 13 máj 23, 09:11:00 » |
|
Az nekem is megvolt. De így is ébresztőre keltem. Kétszer is, mivel szobatársam meg egy órával hamarabb kelt. Sok sikert a vizsgádhoz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|