24 nov 22, 21:19:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 148 149 [150] 151 152 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1239135 alkalommal)
0 Felhasználó és 235 vendég van a témában
A-chan
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #2235 Dátum: 13 máj 21, 20:51:51 »

Hosszú körmökkel egy átok a mosogatás. Legalábbis nekem. Van, hogy meghagyom hosszabbra, de ha nagyon felidegesít, kíméletlenül ledarabolom mindet. ikszdé
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #2236 Dátum: 13 máj 21, 22:02:39 »

Ezért nem szoktam mosogatni Nevet Majd szobatársam megcsinálja Nevet Cserébe kiviszem a szemetet és feltörlök Nevet Nem mintha hosszú körmeim lennének de utálok mosogatni. A forró víz éget, meg 1-2 tányéron hát enyhén szólva is "érdekes" étel darabokat találni Oo

Bár mondjuk a jó kolis megmondja... Ami nem mozog az még ehető...
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2237 Dátum: 13 máj 21, 22:03:25 »

Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2238 Dátum: 13 máj 21, 22:06:32 »

gg wp
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #2239 Dátum: 13 máj 21, 22:24:57 »

Tudom jól, ez nem a gyarokikérdésekpontyhu de, már nem tudok nagyon hova fordulni.  Neeem

1.: Van valaki akire neheztelek, elég durván váltunk el, mindketten hibásak voltunk, ő valószínűleg rühell engem mint a szart, de én még mindig a barátomnak tartom... ez olyan hülye helyzet.  ikszdé Csóró idióta vagyok, hogy még reménykedek abban, hogy kibékülhetünk. Neeem

2.: Valaki vázlatosan leírná, hogy milyen egy jó önéletrajz? És mit írjunk bele, ha nincs is mit beleírni? ikszdé smirksweat
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2240 Dátum: 13 máj 21, 22:32:08 »

Alapvető dolgokat. Hol és mikor születtél, családi körülményeid, tanulmányaid, terveid a jövőre, hobbi, személyiség stb.

Bár ez attól is függ hogy milyen típusú önéletrajzot szeretnél.
Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #2241 Dátum: 13 máj 21, 22:42:49 »

"Hosszú körmökkel egy átok a mosogatás." --> "Ezért nem szoktam mosogatni" HÁHÁ ikszdé
"Nem mintha hosszú körmeim lennének de utálok mosogatni." Hiába próbálod szépíteni, elszóltad magad! ikszdé

Gratula, Saphira. ^-^

Hát, macska, az emberekhez meg a köztük lévő kapcsolatokhoz nem értek, az általános iskolás feladatokon kívül életrajzot sem írtam még, úgyhogy velem nem sokra mész.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2242 Dátum: 13 máj 21, 22:49:13 »

Önéletrajzhoz olvass bele a Gerilla önéletrajzba, a lényeg, hogy ne valami sablonos, netről leszedett izét küldj el. Válogattam önéletrajzokat, szóval tudom milyen fárasztó lehet ugyanazokkal a sablonokkal találkozni újra és újra.
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #2243 Dátum: 13 máj 21, 22:51:26 »

Értem, azért köszönöm. >.<# Egyébként nem tudom Lew, hogy milyet akarok írni. ikszdé Azt tudom, hogy kellenek bele az alapvető adatok, meg hogy mit végeztem de nem tudom... egyáltalán felvennének bárkit nyáron úgy, hogy csak 8 általánosa van? Mert az a baj, hogy a szokásos munkákat, mint pl.: a címerezés, vagy dinnyeszedés én nem tudom megcsinálni. xD Ki a fene érti. Neeem

MrSaiyan: Köszönöm, megnézem mi az. Pontosan
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2244 Dátum: 13 máj 22, 00:39:40 »

1.: Van valaki akire neheztelek, elég durván váltunk el, mindketten hibásak voltunk, ő valószínűleg rühell engem mint a szart, de én még mindig a barátomnak tartom... ez olyan hülye helyzet.  ikszdé Csóró idióta vagyok, hogy még reménykedek abban, hogy kibékülhetünk. Neeem:

A remény hal meg utoljára, előtte meg a reményhal. ikszdé (agyamra ment a tanulás) smirksweat
Egyébként tudom hülye tanács és nem fog menni, de próbálj meg vele nem foglalkozni, ha erőltetsz valamit csak az ellenkezőjét éred el mint amit eredetileg akartál.
Am nem mintha otthon lennék az alapvető emberi kapcsolatok kezelésében xD

Hmm...

Am gratula Saphi Nevet

éhes vagyok, de a szobatársam már alszik... phuj hogy ilyen korán alszanak már emberek vizsgaidőszakban xD
aaaah ma megfogok bukni...
na de ha szurkol mindenki és küldi az energiát hátha nem xD
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2245 Dátum: 13 máj 22, 01:07:36 »

Küldenék én energiát ha lenne. Van egy olyan érzésem hogy ebből a holnapi Statikából Pót lesz...
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2246 Dátum: 13 máj 22, 01:15:33 »

én is már csak a csodában bízom... néha megesik az emberrel... elvégre a felsőoktatási sikerek és sikertelenségek egyik tényezője a szerencse is....
utálom mikor valaminek a tanulásába beleölök egy csomó energiát és semmi hasznát nem látom... csak azt, hogy még többet kellett volna....

muhahahaaaa ettem egy szelet kalácsot...

Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2247 Dátum: 13 máj 22, 01:32:35 »

Elhiszed hogy többet tudsz a saját vizsgádra mint én az enyémre...  én is a csodában bízok... nem érdekel a szak amin vagyok csak a felvételi pontok miatt csináltam ezt az okj-t...   de mivel utáltam nem érdekelt ezért most szívok ikszdé
Mindenesetre sok sikert és bízok az intj képességeidben Nevet
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2248 Dátum: 13 máj 22, 08:52:30 »

Mosogatás? Enyhén furcsa ételdarabkák? Ne legyél finnyás... Én élelmiszeriparban dolgozom, és a múlt hónapban vettek mintát a munkáskesztyűmről... Amint kiderült olyan fertőzéseket találtak rajta, hogy ha valaki azt megnyalná 1 hét az intenzíven, de ne aggódjak, határértéken belül van..
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2249 Dátum: 13 máj 22, 08:53:01 »

Négyest kaptam. Megyek és keresek egy megfelelő helyet, ahol felköthetem magam...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 148 149 [150] 151 152 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins