Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2010 Dátum: 13 máj 13, 12:59:42 » |
|
Azokat a pillanatokat én is élvezem. De mostanság valahogy annyira kimerült vagyok, hogy 11 óra után, azt se tudom merre vagyok arccal. 4-es lett a Kísérletek tervezése ZH-m. Bevált a módszer, hogy amire van képlet, azt kiszámolom, ha kell, ha nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2011 Dátum: 13 máj 13, 13:15:10 » |
|
Gratula! Nekem ma csak az derült ki, parányi életemben, hogy több mint valószínű vesekövem van még jó, hogy leginkább 30 és 60 év közti férfiaknál jellemző... és a súlyfelesleg és a mozgáshiány járul hozzá... (amik közül egyet se tapasztaltam)... na jó a helytelen táplálkozás az megvolt xD egész délelőtt kísérleteztek rajtam a dokik, de legalább nem vakbél... és semmi súlyosabb
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2012 Dátum: 13 máj 13, 15:41:47 » |
|
noemi ,egyik oszt.társamnak is volt ,aki még csak 17 éves...Az alpaca olyan vicces állat,nem? Meglátok róla egy képet máris elfog a röhögés A lámákat is bírom.(Nagy arcok) Rakok is ki egy avát.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 13, 15:42:51 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #2013 Dátum: 13 máj 13, 15:52:30 » |
|
A láma a legviccesebb állat a világon. Mintha egy struccot egy nyulat és egy szamarat kereszteztek volna xD Nem bírok úgy rájuk nézni, hogy ne törne ki belőlem a röhögés
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2014 Dátum: 13 máj 13, 15:57:28 » |
|
Az alpaca még durvább :DD... A lámákban azt a troll agyonunott fejüket bírom,azt figyeli hogy mikor nézel rá és hogy mikor köpjön pofán.xD (Na ,lámaörület ON)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2015 Dátum: 13 máj 13, 18:06:26 » |
|
Én ma nagyon boldog vagyok, szinte már kiugrok a bőrömből. Ma matekóra menet felé már ott voltan az épületnél és csak azt látom, hogy ott van a két senseiem karatéról a gyerekeikkel (egy kislány és kisfiú volt. A lányról tudtam csak, őt még láttam). Ők is felismertek és volt ölelkezés meg minden. Kiderült, hogy ott laknak a földszinten, ahol meg én matekozok. Ez nem lehet a véletlen műve, főleg hogy 6 éve láttam őket utoljára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2016 Dátum: 13 máj 13, 18:13:39 » |
|
De jó lehet már karatézni, egyik haverom is karatés és úúúúúgy irigylem ><
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2017 Dátum: 13 máj 13, 18:15:00 » |
|
Bármikor el lehet kezdeni...
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2018 Dátum: 13 máj 13, 18:32:13 » |
|
Én kiskoromban karatéztam 2 évet,és nagyon jó állóképességet szereztem akkor.De most úgy döntöttem ezelőtt pár héttel hogy megint elkezdem,csak majd szeptembertől.A legjobb benne hogy tudsz japánul dumálni xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 13, 18:35:36 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #2019 Dátum: 13 máj 13, 18:40:54 » |
|
4-es lett a Kísérletek tervezése ZH-m. Gratulálok =) engem ma a Cad alapjai tanárom ijesztett be =D 2 Zh volt az évben ha mindkettő legalább 3as, megvan a megajánlott. Az első 4es lett. Bemegyek: -Hát Levente ez nem lett olyan jó mint az előző. -( a ***** életbe ) :DD - Csak 3as lett és így csak 3ast tudok megajánlani. Nem baj ? - Nem tanár úr azt hiszem ez nem probléma
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #2020 Dátum: 13 máj 13, 18:47:22 » |
|
Én is szívesen karatéznék újra, csak nem tudom, hogy lenne időm rá még suli mellett is. Zugló egyik iskolájában szokott lenni az edzés, és mikor még jártam akkor 5-7-ig volt és még onnan haza bő 1 vagy 1,5 óra. Lehet, hogy nem jön össze, de legalább találkoztam velük, és őket nagyon szerettem. Maga az egész csapat nagyon jó volt. Nem tudom azóta mennyit változhatott a Kai Sei, de azért remélem, hogy ha visszamegyek lesznek még ismerős arcok ott.
Igen az tényleg jó volt japánul beszélni. Abból sem maradt meg olyan sok már, de asszem még megvannak a papírok a szavakkal valahol. Tudok még azért szavakat, de a legtöbb nem maradt meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2021 Dátum: 13 máj 13, 18:47:52 » |
|
Én fél évig kung-fuztam ezután karatéztam kicsit majd volt egy kis szünet és most lesz június 14-én, hogy egy éve thai boxolok. Nagyon tetszik, jóval keményebb mint a másik kettő és a bunyók is kemények tudnak lenni a végén. Az edző tábor meg gyilkoló egy dolog, a második naptól kezdve nem az izmom fájt hanem a csontom de még egy ilyen jó táborban nem volt részem most nyáron megint lesz, nagyon várom
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2022 Dátum: 13 máj 13, 19:00:04 » |
|
Bármikor el lehet kezdeni... Áááá ha már sportolok akkor csak is versenyszerűen, abból viszont már kinőttem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #2023 Dátum: 13 máj 13, 19:03:42 » |
|
Ha tényleg 19 vagy akkor közel sem nőttél ki belőle
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2024 Dátum: 13 máj 13, 19:04:58 » |
|
Úgy értem, hogy elkezdeni Sajnos a versenyszerű sport címszó alatt hét évet elpocsékoltam a vívásra, fúj de utáltam xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|