Ayumichan
|
|
« Válasz #1965 Dátum: 13 máj 10, 23:33:47 » |
|
És még meg is gyógyítana. A nyárfa fehér izéjéről meg mindig a hóesés jut eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1966 Dátum: 13 máj 10, 23:37:56 » |
|
Egy hülye haverom anno amikor már ilyen szőnyegként egyben ez a vacak volt a földön, meggyújtotta... olyan volt mint egy lángszőnyeg a fű nem gyulladt meg mert ahhoz túl gyorsan elégett ez a vacak, de veszett jól nézett ki
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1967 Dátum: 13 máj 10, 23:47:13 » |
|
Az a fehér vacak okozott már nekünk (azért nem olyan vészes) kellemetlenséget minden évben. Ahol régen laktunk ott volt egy nyárfa, a bejárati ajtó pedig nyugat felé nézett, és mivel általában nyugati a szél folyton behordta azt a vackot, elköltöztünk (más dolgok miatt), erre a konyhaablakunktól (ami szintén nyugatra néz) nem olyan messze megint van nyárfa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1968 Dátum: 13 máj 10, 23:54:16 » |
|
Az kellemes lehet. Engem már pár perc alatt kikészít, pedig még csak allergiás sem vagyok rá -.-
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1969 Dátum: 13 máj 10, 23:58:52 » |
|
Allergiás én se de képzelheted hogy amikor kisepred/összesepred 5 perc múlva meg már megint ott díszeleg a következő adag.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1970 Dátum: 13 máj 11, 00:31:44 » |
|
Áhh söprés pórszívózás... Rühellem.. márpedig csodálatos porvonzó parkettám van... reggel takarítok este nem látszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1971 Dátum: 13 máj 11, 01:18:50 » |
|
Eddig én sem tudtam hogy az vagyok rá,de nem hiszem hogy arra a fehér valamire,csak amikor mentem el bicajjal a rét mellet ,és volt vagy fél méteres fű,tele mindenféle virággal,na utána egypárszor tüsszögtem. Gyerekek,a legszarabb dolog amikor begörcsöl a lábad ..mintha kést forgatnának benne.Majdnem idepusztultam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1972 Dátum: 13 máj 11, 01:25:44 » |
|
Az a legtutibb amikor arra ébredsz hogy a combizmod begörcsölt na akkor nem ébredezik az ember Kiugrik az ágyból azonnal Ám igyál egy kalcium pezsgőtablettát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1973 Dátum: 13 máj 11, 06:46:47 » |
|
(Hasznos tipp, ha valaki hullát akar eltüntetni. Nincs az a CSI-os, aki utána emberi szövetet talál) Drága biztos úr én ártatlan vagyok! Morita a felbujtó, aki 3 pálinka után kikotyogta a tuti tippet... Há hogy hol a Dezső? Hol vagy Dezső? Nemtom hol a Dezső... Nem látta valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1974 Dátum: 13 máj 11, 10:24:41 » |
|
Felbujtó nem lehet, hiszen nem Morita beszélt rá arra, hogy elkövesd az emberölést. Ebben az esetben bűnsegéd lesz, mivel segítséget nyújtott neked abban, hogy hogyan tüntesd el a nyomokat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1975 Dátum: 13 máj 11, 13:15:34 » |
|
Egyre jobb. xD Máskor nem kéne piásan írogatnom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1976 Dátum: 13 máj 11, 13:23:02 » |
|
Az lehet.. De ha nem közlöd velünk hogy piásan írsz, észre se vesszük!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1977 Dátum: 13 máj 11, 13:28:07 » |
|
Titeket nem idegesít hogyha írtok valakinek facen, látod hogy látta, és baszik válaszolni ? Egyre több ember adja elő és herótom van tőle. A bunkóság netovábbja, legalább annyit írhatna hogy fogd meg a tököm, vagy leszarom, vagy húzz a rákba-vagy dögölj meg benne.... de valamit.... Ám este megyek Tankcsapdára Zsír lesz nagyon várom imádom őket AGYAM ELDOBOM :O :O :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 11, 13:34:50 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1978 Dátum: 13 máj 11, 14:26:01 » |
|
Nem tudom, én például sosem válaszolok az olyanoknak, akikkel évek óta nem beszéltem, de egyszer csak rám ír, hogy szavazzak rá szépségversenyen... Az ilyenek valóban büszkék a megnyert verseny után?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1979 Dátum: 13 máj 11, 15:04:41 » |
|
Nem olyanok... Hanem akikkel az ember azthinné jóban van.... Pl egyik ismerősöm akivel csak cirka 4 évet húztam le egy suliban és anno még házibuliba is eljött hozzánk stb stb baszik még visszajelölni is bezzeg amikor névnap felköszöntős üzit küldtem arra válaszolt..... Bunkóság maximum... és sorolhatnám.... faszom kivan az emberekkel... vihetnék egy embert is koncertre de akit hívtam baszik lejönni... esküszöm fel tudnék robbani.. mint anno a csávó a hősökben...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|