Saphira
|
|
« Válasz #1950 Dátum: 13 máj 10, 16:20:47 » |
|
Persze, hogy kamu, mert valójában Hitler, csak tagadja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1951 Dátum: 13 máj 10, 16:21:49 » |
|
Nem tagadja, csak folytatta az általad elkezdett poént. Te is egyből tudtad, hogy Hitlerről van szó. De ne kelljen már poént magyarázni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1952 Dátum: 13 máj 10, 16:31:56 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1953 Dátum: 13 máj 10, 16:37:44 » |
|
Gdat, normális ember nem is magyarázza a poént a poénkodónak. Ch, nekem nem kéne német név. Kivéve, a Habsburg, azzal lehetett volna trollkodni töri órákon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1954 Dátum: 13 máj 10, 16:48:19 » |
|
Igazán megnyugtattál most Saphira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1955 Dátum: 13 máj 10, 21:19:04 » |
|
Ma, a 7 órás laboromból 6 órán át nem csináltam semmit. Nah jó, összeöntöttem 2db színtelen oldatot és jónapot. Azt hittem meghülyülök. Közben találtunk pár döglött rovart az ablakban. Mikor a tanár, mint a nap fénypontját, felvezette nekünk a vékonyréteg kromatográfiát, ami pont annyira érdekelt minket is mint titeket, megpróbáltunk feloldani egy lepkét tömény kénsavban. Nem ment teljesen. Szár meg végtagok eltűntek de a többi maradt egy sárgás löttyben. Jó vegyész mit gondol ekkor... van a szekrényben hidrogénperoxid. Ezzel szőkíttetik a hajat is egyébként. Rátoltunk egy kicsit. Benyomtuk az elszívófülkét, hogy azért mégse robbanjon már be a fél labor. A lepke úgy eltűnt, mintha ott se lett volna. (Hasznos tipp, ha valaki hullát akar eltüntetni. Nincs az a CSI-os, aki utána emberi szövetet talál). Ezzel játszottunk. A tanárnak meg fel se tűnt, úgy el volt a kapillárisaival.
Hogy miért írom ezt le? Mert megittam itthon 3 pálinkát, úgy hogy amúgy a ma esti program az alvás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1956 Dátum: 13 máj 10, 21:24:04 » |
|
Köszi Morita, most megoldottad régi dilemmámat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1957 Dátum: 13 máj 10, 21:24:12 » |
|
Köszönöm a tippet ...Ezt megjegyzem Most fentmaradok egész éjszaka,és elleszek az erogekkal amiket tegnap szedtem le,mert voltam olyan hülye hogy megittam egy teljes csésze tejszines kávét,csak mert finom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1958 Dátum: 13 máj 10, 21:53:03 » |
|
Morita azért grat, hogy ezt a hosszú monológot 3 pálinka után ilyen szépen letudtad írni
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1959 Dátum: 13 máj 10, 22:00:40 » |
|
Elromlik az időjárás ? ,és hogy kattanhat ki az ember? Gondolkodtam azon hogy hogy lehetek 30-fok melegben taknyos? (Talán allergia ,pedig én úgy tudom hogy semmire se vagyok az)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 10, 22:05:34 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1960 Dátum: 13 máj 10, 22:48:40 » |
|
Hédi nem olyan nehéz. Amíg helytelen, addig aláhúzza pirossal. Addig kell cserélgetni, pótolni és törölni a betűket, míg el nem tűnik az aláhúzás. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1961 Dátum: 13 máj 10, 22:53:59 » |
|
Morita én félek tőled bepálinkázva tanítod a népet hullát eltűntetni Allergiától simán lehetsz. szálla nyárfa fehér izéje és rohadt zavaró... nem vagyok kifejezetten algériás de néha b@ssza az orrom nagyon...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1962 Dátum: 13 máj 10, 23:08:26 » |
|
Megy a ventilátor és taknyom nyálam folyik.
Blog off. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #1963 Dátum: 13 máj 10, 23:28:10 » |
|
Lehet allergia, de "sima" nátha is, meg lehet fázni 30 fokba is, nem jellemző de megesik. Elég egy gyorsan befalt fagyi, vagy egy pohár hideg itóka.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #1964 Dátum: 13 máj 10, 23:30:59 » |
|
Én augusztusban kaptam tüdőgyuszit simán lehet betegnek lenni jóidőben is.. Go a doki ő majd megzizeg a szónikus csavarhúzójával és megmondja mia a baj
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|