MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1935 Dátum: 13 máj 09, 21:29:37 » |
|
Miért nem használtok reklámszűrőt? Egyből nem kell két hét alatt dagadtból kockahasúvá vált pasikat/nőket néznetek netezés közben. Már nagyon esz itthon a penész!  Használd ki az időt, pl. nyelvtanulásra. Nekem is azt kéne éppen... 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 09, 21:30:57 írta MrSaiyan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #1936 Dátum: 13 máj 09, 21:50:25 » |
|
Én meg táppénzen vagyok... A főnök csak annyit mondott, hogy majd telefonálj, ha visza jösz majd dolgozni... 1. Meggyógyulok, 2 megfűzöm a dokit hogy tartson még táppénzen 1 hétig!  Jobbulást, vagyis sok sikert.  A fogyókúrával az a baj hogy akin sok a zsír annak oka van, vagy sokat eszik vagy hizlaló kajákat, vagy keveset mozog illetve ezek kombinációja.  Az eredményhez pedig életmódváltás kell nekik, az pedig nem könnyű, és sokan a "csodatablettákban" keresik a megoldást amiktől nem fogynak le legfeljebb a pénztárcájuk. 
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
 |
« Válasz #1937 Dátum: 13 máj 10, 09:25:29 » |
|
Hédi, te Hedvig vagy? Ha igen, akkor rohadtul szép neved van és adtál vele egy jó ötletet is, arra az időre, amikor lesz lányunk is.  Csöppnyi fáziskéséssel reagálok xD Igen Hedvig a nevem és köszönöm szépen egy kicsit meg is hatódtam  Jaaaj azokat a teblettákat inkább hagyjuk. Nekem senki ne mondja, hogy elég ha azokat zabálod és lefogysz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 10, 09:28:04 írta Hédi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #1938 Dátum: 13 máj 10, 10:41:06 » |
|
De nem vagy bagoly ugye? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1939 Dátum: 13 máj 10, 12:02:39 » |
|
Köszönöm, nem szivattak ezzel eleget alsóban xD 
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::

|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1940 Dátum: 13 máj 10, 12:21:54 » |
|
És hogyan szívattak? Nyakadba akasztottak egy pergamentekercset és rád kiabáltak, hogy "ezt vidd el Siriusnak!" xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1941 Dátum: 13 máj 10, 13:07:44 » |
|
Ilyen pont nem volt de huhogásokat kaptam bőven xD És persze állandóan valamilyen Harry Potteres megjegyzést. De volt olyan is aki irigykedett a nevemre  Én személy szerint nagy HP őrült voltam szóval imádtam a nevem 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 máj 10, 13:09:38 írta Hédi »
|
Naplózva
|

|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1942 Dátum: 13 máj 10, 14:10:47 » |
|
Nekem német vezetéknevem van, ami ráadásul "H" betűvel kezdődik, szóval ki lehet találni, hogy áltsuli felsőben melyik "német" (valójában osztrák) történelmi személyhez hasonlítgattak folyton... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #1943 Dátum: 13 máj 10, 14:29:42 » |
|
Hohenzollern, Habsburg, Hessen, Haynau, Hohenlohe, Heldrugen?
Bocs, de szerintem nem lehet kitalálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1944 Dátum: 13 máj 10, 15:29:44 » |
|
Hindenburg, de nagyon közel jártál hozzá... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1945 Dátum: 13 máj 10, 15:42:14 » |
|
Hát ha nem mondtad volna mellé, hogy osztrák én teljesen másra gondoltam volna, szóval még nem is jártál annyira rosszul.
|
|
|
Naplózva
|

|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #1946 Dátum: 13 máj 10, 15:49:09 » |
|
Persze, most már csak tagadod Hitlert, mi?  Ha nem mondtad volna, hogy osztrák, még el is hiszem Hindenburgot, de így már Hitler maradsz. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1947 Dátum: 13 máj 10, 15:56:47 » |
|
Azért milyen lehet ha valakinek Németországban tényleg Hitler a vezetékneve? xD Mert biztosan van ilyen, és jaj szerencsétlen xD
|
|
|
Naplózva
|

|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #1948 Dátum: 13 máj 10, 16:07:46 » |
|
Én imádnám ha az lenne a nevem. Mondjuk Németországban nem annyira. De itt poén lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
 |
« Válasz #1949 Dátum: 13 máj 10, 16:18:42 » |
|
Hindenburg mióta lett osztrák? Ált. felsőben még azt sem tudják ki volt ő, szóval kamu. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|