Ayumichan
|
|
« Válasz #1725 Dátum: 13 ápr 28, 00:19:27 » |
|
Erről most eszembe jutottak a "régi idők" amikor a barátnőimmel majdnem minden nap csináltunk ilyen sétálgatós, kávézóba beülős programot. De ez is valahogy elmaradt mostanra. Időm se sok. Tényleg Morause, miért nem kérded meg valamelyik munkatársadat?
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1726 Dátum: 13 ápr 28, 17:27:24 » |
|
Sabaku írásjog megvonása megbeszélés alatt a többi moderátorral. Pofátlan módon hergeli azt aki most tért vissza büntetéséről. Vicces, hogy anno is miatta lett kitiltva. Azért a pofátlanságnak is van határa. Ha ő nem is öl meg én kivégezlek egy csepp bűntudat nélkül... tudod miért? Mert megtehetem.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1727 Dátum: 13 ápr 28, 17:59:25 » |
|
Ha szabadna szólnom Sabaku mellett, akkor azt mondanám, hogy ő képzi a ki nyerne extra topic népének a negyedét, de nyilván nem szabad szólnom így nem is szólok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1728 Dátum: 13 ápr 28, 18:31:48 » |
|
Engem nem szokás megkérdőjelezni Laterman. Következő el táv lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1729 Dátum: 13 ápr 28, 18:41:24 » |
|
Hogyan kell tiltani? A modik mindenki profiljában látnak egy ban gombot, vagy hogyan?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1730 Dátum: 13 ápr 28, 18:47:26 » |
|
Gyakorlatilag igen. Felhasználó kitiltása és hogy tiltom ki, mi alapján, mennyi időre, miért és megjegyzés. Régen csak kitiltást használtunk, de én jobb szeretem az írás jog megvonást. Hátha tanul belőle az alany.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1731 Dátum: 13 ápr 28, 18:54:30 » |
|
Engem nem szokás megkérdőjelezni Laterman. Következő el táv lesz.
Hiei báttya nem sz*rral gurigázik, figyeljél oda Lampion
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1732 Dátum: 13 ápr 28, 19:16:26 » |
|
Oké! Nagyon figyelni fogok, mert nagyon félek, hogy a gép mögül ki hogyan keménykedik. Még akár ki is tilt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1733 Dátum: 13 ápr 28, 19:40:20 » |
|
Miattam is lett kitiltva? Ezért legalább négy halált érdemlek Csak előbb a golyót kérem, aztán jöhet a kerékbetörés és a többi. Bár őszintén szólva én azt hittem, a primitív, buta agresszió volt a bann oka...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1734 Dátum: 13 ápr 28, 19:43:47 » |
|
Bruhaha, minden a terveim szerint halad! Ezaz kicsi bábjaim, táncoljatok csak a kezeim alatt, táncoljatok a végzetetek felé!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1735 Dátum: 13 ápr 28, 19:55:54 » |
|
[Pszt, el ne mondjátok gmannek, hogy már réges-rég a pókhálómban csücsül!]
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1736 Dátum: 13 ápr 28, 20:06:31 » |
|
Nem tom ki van vele így de bírom mikor egyes topicokban a cirkuszi állatok parádéznak
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #1737 Dátum: 13 ápr 28, 20:30:07 » |
|
Én nem. Idegesítőek. Katrocba minddel.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1738 Dátum: 13 ápr 28, 20:38:10 » |
|
Vagy Toriko és a maradék három Mennyei Király vadássza le és ejtse el, aztán egye meg!
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1739 Dátum: 13 ápr 28, 21:04:01 » |
|
Javítom: bírni én sem bírom csak röhögök rajta
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
|