Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
|
 |
« Válasz #1695 Dátum: 13 ápr 23, 08:27:43 » |
|
Hanem, ami általában mindig idevezérel, tudjuk, tudjuk. Jaj, én meg nem tudtam, mit fog csinálni az alt+f4, megnyomtam, és bezárta a kb egy órája töltődő, új GoT részemet. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #1696 Dátum: 13 ápr 23, 08:47:46 » |
|
Épp Trónok harcát néztem, és valami brutális jelenet volt, mikor rengett a föld, azt hittem, már a sok got miatt képzelődöm.  Szegény gerle kiesett az ablakból, csak egy óra múlva mert visszamerészkedni a fészekbe. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
 |
« Válasz #1697 Dátum: 13 ápr 23, 08:51:13 » |
|
Nálunk nem volt semmi, csak Saphi írt az éjjel, hogy reng náluk a föld, mondom mi van?  Azért jó, hogy a gerle előkerült, és nem esett baja. Kiesett.  Ekkora lúzer madár, mire való a szárnya? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1698 Dátum: 13 ápr 23, 09:15:57 » |
|
Annyira meglepődött hogy elfelejtette használni.
Itthon is ezzel nyitottak reggel, de én nem vettem észre.
Whoa megint történt valami amiről társaloghatunk, kár hogy ez nem olyan erős téma mint az alkohol, a dw és az időjárás.. vagy várjunk csak.
Morita jobbulást, át tudom érezni, én is nem rég gyógyultam meg a torokfájósdi, köhögősdi hülyeségből amin egy csomó ismerősöm szintúgy átesett.
+1, a betegség.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1699 Dátum: 13 ápr 23, 09:21:22 » |
|
Minden másnak van topicja, szóval túl sok lehetőségünk nincs. xD
Köszönöm Éjfél!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1700 Dátum: 13 ápr 23, 09:36:06 » |
|
Az időjárás jó, a szakdogámat is abból írom.  Kb. 15 perce adtam le a témabejelentést. Olyan jó tudni, hogy nekem ez már megvan, mikor egy csomó lúzer még két héttel a határidő előtt sem tudja, hogy mit akar.  Sínen van az életem és ezt csak az alkoholnak köszönhetem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
 |
« Válasz #1701 Dátum: 13 ápr 23, 10:33:23 » |
|
Az időjárás jó téma  Grat hozzá  Morita jobbulást  Infralámpád van ? Az nagyon hasznos tud lenni. Ám én is épp Got-ot néztem amikor jött a rengés :d Ez az utolsó rész epic volt
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn. 
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #1702 Dátum: 13 ápr 23, 11:13:13 » |
|
Lehet tőlem kaptad el én már pénteken induláskor is krahácsoltam kicsit, meg tüsszögtem... most szintúgy... és mehetek mikrobi laborba hátha kitenyésztünk véletlen párat a baciaim közül. Tegnap éjféltájt jöttem haza a citadellától arra nem volt semmi mozgolódás... utána se... itt a Gellért hegyen xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1703 Dátum: 13 ápr 23, 11:38:23 » |
|
A mikrobiológia érdekes dolog. Van egy világ a szemünk előtt, de olyan pici, hogy nem is látni, mégis minden, ami ott történik, az kihat ránk. Belegondolva ez a tudat erőt adhat azoknak, akik vették a fáradságot és megpróbálták elpzelni az univerzum méreteit, de beleszédültek, mert rájöttek, hogy milyen aprók. Nem olyan rossz dolog ez a tudomány-izé.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1704 Dátum: 13 ápr 23, 14:30:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1705 Dátum: 13 ápr 23, 14:39:39 » |
|
A 9-es sem semmi... Az elsőn mekkorát nevettem,már bocsánat.  A puskás csajra emlékszem,asszem a blikkben olvastam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
 |
« Válasz #1706 Dátum: 13 ápr 23, 14:48:13 » |
|
http://darwindij.hu/Itt van egy rakat hasonló sztori, bár a többség gondolom ismeri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1707 Dátum: 13 ápr 23, 17:00:53 » |
|
Igazi kis csemege ez az oldal! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
 |
« Válasz #1708 Dátum: 13 ápr 23, 17:34:42 » |
|
Ez az "FBI-os" lista úgy ahogy van, kamu, de azért volt fantáziája annak, aki kitalálta ezeket a sztorikat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszter4
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Sajt.
|
 |
« Válasz #1709 Dátum: 13 ápr 24, 19:07:10 » |
|
Áhh, de kár, hogy lemaradtam erről az alkoholos témáról...már nem mintha annyira értenék hozzá.  Csak annyit had említsek meg így utólag, hogy elvétve (nem rendszeresen) szülői tanácsra(!!) fogyasztok alkoholt. Ennek oka pedig az, hogy anyukám (kicsit már idősebb volt, mint most én) táborban minimális mennyiségű italtól úgy beállt, hogy ruhában táncolt a szökőkútban(énekelt is) és karlendítéssel köszönt a német portásnak, amikor a barátai visszacibálták a tábor területére(kiszöktek). Szóval volt botrány... A tanár pedig rögtön azzal fogadta a nagymamámat, hogy tessék néha itatni egy kis alkoholt a gyerekkel, mert nem bírja. Most jöhetne az, hogy tudom-e én azt, hogy mi a jelentősége a karlendítésnek, 14 évesen ne menőzzek azzal, hogy iszok, de köszönöm nem kérek ebből! És ha nem? Akkor tessék figyelmen kívül hagyni. Az sem menő, ha lenyomnak egy olyan kismakit, mint én.A szüleim jófejek...néha...adott témában...ha jó napjuk van...ha a húgom nem nyomja fel bennük a pumpát...  Én konkrét földrengést nem éreztem, csak aludni nem tudtam. Talán nincs is köze hozzá. 
|
|
|
Naplózva
|
"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
|
|
|
|