24 nov 20, 18:39:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 103 104 [105] 106 107 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1235651 alkalommal)
0 Felhasználó és 39 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1560 Dátum: 13 ápr 13, 20:36:17 »

Noe, én mint olyan ember, aki virslin kívül semmit se tud főzni, elismerem, hogy igen, a kaják tényleg nagyon bonyolultak. ikszdé
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1561 Dátum: 13 ápr 13, 20:39:02 »

és gondolj bele mennyi munka van abban, hogy te virslit vehess a boltban, és mennyi tudomány... T_T
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1562 Dátum: 13 ápr 13, 20:43:25 »

Hát jah, főleg mert belepakolják a sok E-akármit. ikszdé Persze mindez csak azért, mert az emberek javarészt ma már nem tudnak (és általában nem is akarnak) disznót vágni, meg hasonlókat. Ez pótolja a tudomány. ikszdé
Naplózva
zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #1563 Dátum: 13 ápr 13, 20:56:17 »

Új szemüvegen van. Nevet
Tegnap coopert futottam meg voltam este az Árkádban. Annyi az újítás, hogy beraktak egy nagy folyosót a végébe így külön sétálnod kell még a libri és társaihoz. Zseni lehetett az aki kitalálta ezt. Sőt még egy darab új bolt sincsen, hanem inkább eltávolítottak néhányat.
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #1564 Dátum: 13 ápr 13, 21:00:17 »

Saphi
Nos,nem feltétlen.Szerintem a Mein Kampf érdekes könyv,más szemszögből mutatja be a dolgokat...de gondolom ez nem annyira érdekel téged.
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1565 Dátum: 13 ápr 13, 21:04:22 »

A sok "E-akármi" régen is benne volt am, sőt ugyanúgy egészségtelenek voltak az ételek még mérgezőbb anyagokat is tartalmaztak... csak akkor még senki sem foglalkozott vele nem kell mindentől félni... az E-300 pl. magyarán a C-vitamin, vagy ott az E-441 ami a zselatin, csakhogy néhány példát említsek...

Igen mugen és nyilván ezerszer több benne az "értékes információ" mint pl. pár olyan tudományban ami alkalmazása nélkül elég  hmm hogyismondjam más féle lenne az emmberi élet...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1566 Dátum: 13 ápr 13, 21:23:33 »

Ne hasonlítgassuk már, hogy melyik könyv tartalmaz "értékesebb információkat" ez tök relatív, attól függ csakis, hogy milyen az ember érdeklődési területe, vagy mivel foglalkozik éppen.

Noe, én nem arról beszélek, hanem amikor még az emberek nagy része a saját maga által termelt dolgokat ette. Szal 19. század vagy előtte.

Naplózva
Hidetada
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I love you spagetti Vallás: mugen

« Válasz #1567 Dátum: 13 ápr 13, 21:26:39 »

a megfigyelések szerint az emberek nagy része nem tud egy hatalmas és fontos tényről arról, hogy a madár az ász
Naplózva

Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana
Mesterem: Hiname Shion
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1568 Dátum: 13 ápr 13, 22:28:29 »

Noe, én nem arról beszélek, hanem amikor még az emberek nagy része a saját maga által termelt dolgokat ette. Szal 19. század vagy előtte.

én is erre gondoltam mikor azt írtam, hogy azok az élelmiszerek ugyanúgy tartalmaztak egészség károsító anyagokat... csak nem voltak tisztában vele milyen hatás mit eredményez... minek a hatására milyen reakció megy végbe...
Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1569 Dátum: 13 ápr 14, 06:06:20 »

Ne hasonlítgassuk már, hogy melyik könyv tartalmaz "értékesebb információkat" ez tök relatív, attól függ csakis, hogy milyen az ember érdeklődési területe, vagy mivel foglalkozik éppen.
Ezzel azt akarod mondani, hogy Galaxis útikalaúz stopposoknak nem tartalmaz értékesebb információkat, mint bármi más? Vicces gondolat, de te tudod...

Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1570 Dátum: 13 ápr 14, 07:26:02 »

Az egy jó könyv Nevet Hmmm magamtól ébredtem vasárnap. 8kor :O  lehet beteg vagyok ikszdé Vagy nemtudom. Takarítanom kell van egy webes melóm és este megtudtam hogy randim is ikszdé Úgyhogy sűrű napom lesz.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1571 Dátum: 13 ápr 14, 12:52:19 »

Vannak szerethető gondolatmeneteid. Időnként megkímélsz attól hogy leírjam a dolgokat. Köszi. Nevet

Készítettetek már otthon kürtőskalácsot? Mosolyog
Nálunk ma megint lesz... legutóbb jól sikerült. Imádok grillezni.. a fene már megint borul be, biztos azért mert kint akarunk enni.. :<
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1572 Dátum: 13 ápr 14, 13:05:13 »

Házi kürtőskalács, jajj, köszi Ejfel. Nevet  Szép emlékek...

Amúgy furán jön ki, hogy azután helyesled Aes gondolatmenetét, miután én leírtam a rá vonatkozó megdönthetetlen cáfolatot.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #1573 Dátum: 13 ápr 14, 20:05:22 »

Kürtöskalács annyira hihetetlenül cukros hogy nem tudom megenni. Szomorú

Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1574 Dátum: 13 ápr 14, 20:12:03 »

Én szinte csak a fahéjasat szeretem belőle. A többi vagy túl édes vagy valami magvas.
Lehet megyek bonbon- és trüffel-készítő tanfolyamra. Nagyon erősen gondolkodom rajta.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 103 104 [105] 106 107 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins