Lew
|
|
« Válasz #1530 Dátum: 13 ápr 11, 19:06:33 » |
|
A lányok mindig is szerettek férfi avát kitenni maguknak szóval nem meglepő Bár tény hogy az enyémnél férfiasabb avatarja senkinek nincs a fórumon =D Hééé nincs kritizálás xD Amúgy igen a Farkaskölykökből volt Én nagyon imádtam ^^ Isten őrizz Én is nagyon bírtam Főleg Yukit =) Ame-t annyira nem csíptem :S Ott hagyta az anyukáját magában :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 19:07:51 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1531 Dátum: 13 ápr 11, 19:20:35 » |
|
Mi az a kép aláírás gman? (Polip isten ? ha jól olvastam) Am semmi extra,ez csak egyfajta rajongás.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 19:22:25 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1532 Dátum: 13 ápr 11, 19:25:09 » |
|
Gman te meg se szólalj a mostaniddal, valamiért mindig azt hiszem az avádat meglátván, hogy TH vagy
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 19:26:05 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1533 Dátum: 13 ápr 11, 19:29:52 » |
|
Ő nem polip! Sokkal ősibb, mint a polipok, ő az idővel együtt született. Ha véletlenül kiderülne, hogy létezik, akkor gondolom jónéven veszi, hogy itt istenítem és nem taszít a homályba. TsunadeHime-chwannak is volt Walter Sullivan-es avája? Ne már!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1534 Dátum: 13 ápr 11, 19:32:18 » |
|
Tényleg,TH-val mi van? Nem talál ide a fórumra? (Vagy csak azért nem látom,mert már nem igen járok a naruto részlegbe) De a mitológiában ez a Cthulhu vagy mi,egy polip szörny ,nem?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 19:35:59 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1535 Dátum: 13 ápr 11, 19:33:34 » |
|
Nem, de volt valami hasonlója mostnában, mármint egy csávó sötét háttérrel Nemigazán jegyeztem meg,c ska azt tűnt fel, hogy nem nő van kint neki, és kicsit aggódni is kedztem érte. Idetalál az sajnos, csak mostnanában nem volt mangában Tsunade... Amúgy lányoknak tényleg gyakran van kint hímnemű ember olyan egyszerű okból, hogy alig van értékelhető női karakter az animék világában És akik vannak, azokról meg ritkán van jó kép.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1536 Dátum: 13 ápr 11, 19:38:34 » |
|
Mitologikus lénynek számít olyasmi, amit a XX.században találtak ki? Bár ha létezik az igazi Necronomicon, akkor igazad van dream, de erre kicsi az esély sajnos.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 19:39:08 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1537 Dátum: 13 ápr 11, 20:10:17 » |
|
Nézz utána,annak is ugyanaz a neve.Olyan csúnya nagy polip, mint ami a karib tenger kalózaiban akarja megenni Jack-et.xD Jaaa,amúgy én is furcsálltam,egyre többször rakott ki hímnemű karaktereket avának,csak nem beteg lett?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1538 Dátum: 13 ápr 12, 05:05:25 » |
|
Jesszum Peti, az Kraken, nem Cthulhu.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1539 Dátum: 13 ápr 12, 09:17:26 » |
|
"Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn" Mondjuk a call of cthulhu pont nem a legerősebb írása Lovecraft-nek, de tessék olvasni tőle, mert nagyon jó rövid horror történetei vannak. Egyetlen negatívuma az, hogy teljesen más az olvasó ingerküszöbe, ami a 20-as években horror, és félelmetes volt, az 2013-ban már aligha, habár ugye erről nem tehet. http://animeaddicts.hu/online.php?view.34921Itt van gyurmából megcsinálva 3 rövid történet, zseniális egyébként.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1540 Dátum: 13 ápr 12, 11:23:55 » |
|
Mondjuk én nem is értem, hogy miért pont Cthulhu lett felhypeolva, mikor alig, talán három történetben szerepel összesen név szerint. Lovecraft történeteinek meg szerintem nem az a célja, hogy félelmetesek legyenek - habár nyilván van köztük olyan is - hanem sokkal inkább az, hogy nyomasztóak. A dialógusok és a support karakterek hiánya, valamint Lovecraft folyamatos rájátszása arra, hogy mennyire elhanyagolható maga a főszereplő is a körülötte történő eseményekben, egy nagyon depresszív, nyomasztó légkört eredményez, amit számomra például nagyon nehéz olvasni is. Nincsenek párbeszédek, amik megtörik néha-néha, nem úgy mint pl. Stephen King novelláiban, ahol sokszor még viccelődik is oldalakon keresztül, Lovecraft ha párbeszédet is ír, az általában célorientált és kizárólag az új információkra van kihegyezve, pont ezért még jobban fokozza azt a nyugtalanító állapotot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #1541 Dátum: 13 ápr 12, 12:20:49 » |
|
Persze, sehol nem írtam azt hogy ez vagy az lenne a célja(csak mert úgy írod, mint ha állást foglaltam volna abban), a félelmetest arra értettem igazából, hogy rengeteg helyen ír olyat, hogy elképzelhetetlen,felfoghatatlan, meg elmondhatatlan, csak 2013-ban már minden elképzelhető és elmondható, azon se lepődnénk meg igazából, ha holnaptól zombik mászkálnának az utcán. Imádtam olvasni, sajnos az összes műveiből a második kötet nincs meg, de majd ha kánaán lesz megrendelem. Egyébként még különlegesség a harmadik kötet végén válogatás a levelezéseiből, sok minden kiderül az életéről, meg arról, hogyan látta a körülötte lévő dolgokat. Viszont azzal nem értek egyet, hogy elhanyagolható a főszereplő, hiszen történeteinek legnagyobb részében pont az a csattanó, amikor kiderül, hogy valójában kicsoda is a karakter. Belső horror három stádiuma, az amikor a gonosz kívülálló harmadik személy testesíti meg( földönkívüli, sátán), utána már lejött horizontális szintre, amikor megszállja a karaktert, de belül még mindig ember és küzd vele (pl:sátán megszállja a testét), és a harmadik pedig, amikor már nem kívülálló a gonosz, hanem maga az ember jön rá arra hogy mindvégig ő maga az, és Lovecraft szerintem ezt a harmadik típust használja fel sokszor, lehet bonyolultan írtam, de remélem érthető. * persze abból a szempontból elhanyagolható az ember, hiszen eléggé áthatja az írásait az a gondolat, hogy az ember egyedül van ebben a hatalmas, személytelen univerzumban a gondviselés szikrája, látszata nélkül*
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 12, 12:25:13 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1542 Dátum: 13 ápr 12, 12:34:19 » |
|
A csillagozott részre gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1543 Dátum: 13 ápr 12, 16:16:30 » |
|
Wááá,tudom gman xD..Csak arra hasonlít.Nem is tudom melyik mitológiában van,de asszem Nyarlathotep is szerepel benne.Majd ha lesz időm utána nézek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1544 Dátum: 13 ápr 12, 21:53:25 » |
|
Na olyan szájbaba*zott napon vagyok túl, hogy nemigaz... Egy balf*sz buszsofőr hibájából... Fejreállítja a céges kisbuszt egy kanyarban, mert b*szik az utat nézni egy olyan szakaszon, amit már alva is végig kéne tudnia vezetni, ráadásul a munkahelyemre szállította a dolgozókat.. Az útzár miatt én is alig értem be melóba, és az állatszállító kamionok is késtek egész nap... Egész nap b*sztam bent a rezet, mert álltunk, ráadásul a buszon utazó embek is kiestek a melóból... Mire hazaértem, még a kocsma is bezárt, nehogy bírjak inni egy sört.. Az már csak hab a tortán, hogy 14-en utaztak egy 9 személyes kisbuszban, amin fekete műszaki volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|