Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #1515 Dátum: 13 ápr 10, 22:34:54 » |
|
Sziasztok! Volt egy kis szerverleállás, adatvesztés - úgy néz ki eddig - szerencsére nem történt. Az oldalak, a fórum és a torrent tracker már üzemelnek. Vannak még hiányosságok pl: a mangaolvasó működése, ezeket hamarosan működésre bírjuk majd. Nemsokára beszámolunk a hiba okáról is. Update by Dancsa @18:55 A mangaolvasó ismét működik! --------- A regisztrációval is akadtak problémák, ezen is dolgozunk! A szerver halál óta kisebb gondok adódtak. Nem sokára javítva lesznek addig legyetek türelemmel.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1516 Dátum: 13 ápr 11, 05:14:41 » |
|
Úristen, létezik egy izom, aminek a tapadása és eredése hasonló nevű és nemcsak valami elmeroggyant hülyeség. Ráció, atyaég, ilyet sem tapasztaltam eddig. :DD
Létezik olyan paprika is, ami olyan erős, hogy Taiföldön vad elefántok elriasztása céljából ültetik ki a kertbe és a földekre. A világ már csak ilyen érdekes hely.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1517 Dátum: 13 ápr 11, 14:39:40 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1518 Dátum: 13 ápr 11, 15:08:04 » |
|
Mindenki lusta disznóóóóó xD Hát jó, ez meglepő volt De meglepően szép a kiejtése
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 15:10:31 írta Hédi »
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1519 Dátum: 13 ápr 11, 15:11:37 » |
|
Mert a színésznő tényleg itt járt suliba
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1520 Dátum: 13 ápr 11, 15:13:56 » |
|
Igen olvastam de az semmit sem jelent. Nekem 2 iskola társam is van akik már 6 éves koruk óta élnek Magyarországon de még mindig hallani az akcentust.
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1521 Dátum: 13 ápr 11, 15:16:08 » |
|
Szépen beszélt. Nekem van 2 kínai osztálytársam, és ők is elég szépen beszélnek, de előszeretettel használják kettejük közt a kínait.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1522 Dátum: 13 ápr 11, 15:20:29 » |
|
Tényleg szép a kiejtése,de miért ment vissza? Amúgy most nézek egy animét,amiben a vodkától majdnem megfulladtak a japán emberek,mi lenne ha egy jó kis magyar 60%-os házipáleszt kinálnának nekik ? 1 kupicától behalnának,amúgy is a japánok ("ferdeszeműek") sokkal előbb berúgnak mint mi,mivel hiányzik egy másik fajta enzimük ami lebontja az alkoholt,ha jól emlékszem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1523 Dátum: 13 ápr 11, 15:55:20 » |
|
Micsoda, ez komoly? xD Akkor a házipáleszbe még bele is halnának szerencsétlenek xD Az engem is érdekelne viszont, hogy miért ment vissza, valószínűleg nem csak azért mert kiutálták az osztálytársai, bár ki tudja.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 15:57:25 írta Hédi »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1524 Dátum: 13 ápr 11, 16:01:09 » |
|
Kb,még nem tűnt fel hogy már az 1 korty után félrebeszélnek? Régen a kémia tanárom mondta,ugye az alkoholt 2 enzim bontja le ,nekünk van mind 2,de valakinek lehet kevesebb van a másodikból ,ez határozza meg hogy az egyén milyen jól bírja a piát.(Ez is ,na meg a tapasztalat xD ) Szegény japánok meg csak egy enzimet tudnak előállítani,ami max arra jó hogy ne méregként hasson az emberre,és ne haljon meg egyszerre.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 16:15:41 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1525 Dátum: 13 ápr 11, 16:10:15 » |
|
Hát akkor ők a gazdaságos részegedők xD Nem ezt még nem hallottam, érdekes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1526 Dátum: 13 ápr 11, 17:07:43 » |
|
Hédi semmi bajom az aváddal de nem találtál Mahiro-ról olyan képet ahol kevésbé b*zis? :DD Tök menő karakter, biztos akadt volna olyan amin bevágja azt az epic elvetemült fejét Amúgy az előző avád a Farkaskölykök-ből volt ugye? Nem rég láttam és nagyon tetszett =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1527 Dátum: 13 ápr 11, 17:30:34 » |
|
Hééé nincs kritizálás xD Amúgy igen a Farkaskölykökből volt Én nagyon imádtam ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 17:31:23 írta Hédi »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1528 Dátum: 13 ápr 11, 18:45:48 » |
|
Én már megszoktam,nevezzük inkább bishounen avának,minthogy a b-betűs szót. Az enyémet felismeritek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #1529 Dátum: 13 ápr 11, 18:58:04 » |
|
És az enyémet, na, naaaa? Amúgy csak nem megint felütötte a fejét a betegség, ami arra készteti a felhasználókat, hogy ellentétes nemű avát rakjanak maguknak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|