24 nov 20, 14:23:47 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1235362 alkalommal)
0 Felhasználó és 26 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1500 Dátum: 13 ápr 10, 20:29:23 »

Á nem hiszem el, most jutottam el HP7-ben a Piton haláláról meg emlékeiről szóló részhez és megint totál kibuktam rajta, pedig már nem elsőre olvasom.  Sír De annyira szomorú. Szomorú

Nekem meg már lassan ég a fejem, hogy ennyire szentimentális vagyok, de ez van. xD Ki tudok akadni az ilyeneken.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1501 Dátum: 13 ápr 10, 20:30:24 »

Fura. Én is eléggé az vagyok, de Piton mindig ellenszenves volt. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1502 Dátum: 13 ápr 10, 20:35:36 »

Én mondjuk mindig is bírtam, mert az egyik legérdekesebb szereplő volt az egészben. De azok az emlékek. Szomorú Dumbledore azért egy jó nagy köcsög volt a maga módján. Mondjuk ezt már előbb is lehetett sejteni. xD De azért jól átb*szta Pitont. Btw James Potter meg egy jó nagy seggfej lehetett, szal szerintem mindenkinek voltak ilyen osztálytársai suliban, akinek nagy volt a pofája és belekötött mindenkibe. Nem értem Lily miért nem inkább Pitont választotta.
Naplózva
Borbalka
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1503 Dátum: 13 ápr 10, 20:42:29 »

Most olvastam a TIME-ban, hogy Dumbledore meleg volt. Igaz, hogy volt néhány utalás, így utólag átgondolva, de egy kicsit meglepődtem. Amúgy nekem az a kiakadós pontom mikor Harry "megy meghalni" és megidézi a szüleit.(meg egy csomó másik:D)
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1504 Dátum: 13 ápr 10, 20:43:21 »

Pont azért, mert James nem volt életképtelen, mint Piton.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1505 Dátum: 13 ápr 10, 20:54:31 »

Ehhez képest Piton 17 évvel tovább élt. Egyébként nem utálom James-t, csak valahogy annyira kedvelni se tudom. Pedig Sirius se volt igazából jobb, de őt meg valahogy mégis. Enyhe paradoxon, tudom. xD
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1506 Dátum: 13 ápr 10, 20:55:52 »

Sosem élt. Egy pincében volt, mint emós, megkeseredett agglegény.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1507 Dátum: 13 ápr 10, 21:02:58 »

Fenéket, az életét kockáztatta, hogy jóvá tegye a bűneit, hősként élt. Erre nem lehet azt mondani, hogy nem volt élete.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1508 Dátum: 13 ápr 10, 21:06:44 »

Úristen, létezik egy izom, aminek a tapadása és eredése hasonló nevű és nemcsak valami elmeroggyant hülyeség. Ráció, atyaég, ilyet sem tapasztaltam eddig. :DD

Komolyan, ez feldobta a napom.
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1509 Dátum: 13 ápr 10, 21:07:47 »

Igen. Voldemort visszatérése után, de addig egy csőd volt az élete. És abban a 3 évben is csak erkölcsileg emelkedett fel, de boldog nem lett akkor sem.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1510 Dátum: 13 ápr 10, 21:27:52 »

Voldi eltűnése és visszatérése között se nevezném azért üresnek az életét. Volt egy feladata, hogy megvédje Lily fiát, és ezt igyekezett teljesíteni. Persze ez nem volt annyira kedvére való, mivel Harry-ben főleg James-t látta, de ugyanakkor mivel valóban súlyos bűnei voltak, amit tudott is, ezért vállalta az ezzel járó nehézségeket. Úgy érezte, hogy megérdemli. De nem volt "csőd" az élete. Ami meg ezt az un. boldogságot illeti, az erkölcsi felemelkedés sokkal többet ér.

Saphi: hajrá! ikszdé
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1511 Dátum: 13 ápr 10, 21:41:51 »

Igen. Ezzel egyetértek. Mindenesetre az iskolában, nagyon gyámoltalan volt és ez nem tetszett Lilynek sztem.

De nem is értem miért beszélünk HP-ról, amikor ma találtam egy magyar képregényt a neten ami a Trónok harcának a világában játszódik csak 90 évvel ezelőtt. A szerzője ugyebár ugyanaz. És szerepel benne Dany nagyapja. Annyira jó volt. Teljesen beszippantott ez a világ.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 21:43:50 írta Gdat88 » Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1512 Dátum: 13 ápr 10, 21:47:26 »

Az eszme amiért élt helyes, de az út amin járt hibás volt és zsákutcába vezetett. Piton életében az a szép, hogy képtelen volt megszerezni amit akart és megvédeni se tudta azt, az élet pedig megbüntette ezért. Az pedig ironikus, hogy az általa legjobban utált embernek a kölykét kellett megvédenie:D Viszont egy dologban semmivel sem volt jobb Jamesnél. Egy új szülött csecsemőt megpecsételte Jamesnek és a helyett, hogy a szerelme utódja ként tekintett volna rá inkább megkeserítette az életét. Nagy részt azért követte állandóan Potter, hogy bebizonyítsa magnak, hogy neki van igaza és Potter arrogáns mint az apja. Szóval nem ő nem volt hős csak egy szerencsétlen akit az élet megbüntetett méghozzá nem is akárhogy. A halála pedig egyenesen szánalmas volt:D képtelen volt bármit is tenni a nagyúr ellen a hegyi beszéd amit tartott a halála előtt elég egyértelmű volt, hogy védekezni kéne:D

A karaktere amúgy jó volt az egyik legjobb a hp-ban, de az írónak voltak érdekes döntései a karakterrel amit nem tartok méltónak Piton jelleméhez és bölcsességéhez.

Erre megelőztetek:O

Amúgy megjegyezném, hogy Ron és Hernyó  nem lettek volna a könyvben képtelen lettem volna elolvasni. Ők voltak a fénypont. Amúgy a könyv hőse pedig Nevil volt.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 21:53:20 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
hunkami
Újonc
*

« Válasz #1513 Dátum: 13 ápr 10, 22:08:39 »

Hello
Esetleg tudnátok abban segíteni, hogyan tudnám megerősíteni a torrent regisztrációmat?
válaszokat előre is köszi
Üdv K
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1514 Dátum: 13 ápr 10, 22:11:02 »

Érdekes dolog ez az egész nkw. Én ma regelni akartam az one piece oldalra és amikor kérte a kódot, ami a robotok elleni védelem miatt van, nem volt kép amiről le lehetett volna olvasni, csak egy kis hely, ahol a kép kellett volna legyen. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 99 100 [101] 102 103 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins