Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1485 Dátum: 13 ápr 10, 17:58:29 » |
|
Amúgy gondolkodtam azon, hogy forgalmazni kéne egy eltörhetetlen és vizálló laptopot amit a földhöz lehet vágni, ugrálni rajta, fürdés előt behajítani a már félig vízzel megtelt kádba, stb... A megvalósítása viszont nem könnyű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #1486 Dátum: 13 ápr 10, 18:07:32 » |
|
Hmm... az asztalom felett nekem sincs polcom, ágyban gépeztem xD
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1487 Dátum: 13 ápr 10, 18:20:51 » |
|
Nálam tetőablak van, így mindig mikor esik elég rendesen kopog. Ágyban szoktam gépezni tartóval, mert úgy jobban kézre esik. Van az ágyam felett 2 polc, de már szinte semmi nincs rajta csak a felsőn néhány régi videokazetta. Persze már nem egyszer volt az, hogy leesett egy pohár onnan, de nem a gépre ment szerencsére.
Macskámra jobban kell ügyelnem már, mert ő szeret mindent tönkretenni, és igen ügyesek a mancsai is. A fürdőkád dugókat mindig kiszedi, ami igen nagy zajjal jár.
Színháznál voltunk ma, ahol megmutatták a kulisszákat, és olyanokat csináltunk, mint amilyeneket dráma órán szoktunk. Jó volt. Holnap meg visszamegyünk este oda és megnézzük a Liliomfit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1488 Dátum: 13 ápr 10, 18:25:47 » |
|
Jól megy,mi csak az 56-os forradalom miatt szoktunk szinházba menni.xD (nem mintha szeretném,de suli helyett csak jobb) Nekem is van egy 3 szintes sarokbpolcom az ágyam felett ,amikor felébredek és nyújtozkodok,f.szán elérem ,és csak 2 falbavert szög támadsztja alukról,úgyh onnan minden borulni szokott a pofámra,reggel korán,fej koppan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 18:27:23 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1489 Dátum: 13 ápr 10, 18:33:02 » |
|
Ilyen szerencsére nem történik velem részben mert nem úgy alszok már, részben meg nem is vagyok magas. A szekrényeimen viszont minden van? szobrok, ásványok, könyvek, növények, hógömbök, érmek stb. szóval ott figyelnem kell, mert a kisasszony előszeretettel megy fel oda lak berendezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1490 Dátum: 13 ápr 10, 18:57:28 » |
|
forgalmazni kéne egy eltörhetetlen és vizálló laptopot
Kakaóálló számítógép kapható, úgyhogy a menetirány már megvan. Az enyém is elég jól bírja, csak a ventilátort kellett benne egyszer cserélni és a képernyőt. Az is megvolt fél óra alatt. A műhely, ahova vittem, lent van a földszinten én meg a harmadikon lakok. Levittem, feljöttem vissza, megfőztem meg félig megittam egy bögre teát és rám telefonáltak, hogy mehetek érte. Pont ma konstatáltam a suliban, ahogy össze volt csukva és rásütött a nap, hogy mennyire össze van már barmolva a teteje, pedig újkorában még hogy féltettem mindentől. Egyetlen baja, hogy könnyen felmelegszik, de az szériagond.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1491 Dátum: 13 ápr 10, 18:59:07 » |
|
Helyes. Amúgy ma szoktam le végérvényesen, hogy válaszoljak arra a kérdésre, hogy mizu. Ha valaki rám ír, akkor találjon már ki vmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1492 Dátum: 13 ápr 10, 19:19:15 » |
|
Egy olyan idióta kérdésre csak egy idióta válaszom van: semmi. Az is jó, amikor az évfolyamtársaim köszönés helyett megkérdezik, hogy " 'di si?" vagyis, "Hol vagy?". Most erre mit mondjak? Itt b~zzeg. Oké, hogy nekik fel sem tűnik mekkora hülyeség mert a nyelvjárásuk velejárója, vagy mi, de neked még mindig rohadt furcsa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1493 Dátum: 13 ápr 10, 19:29:01 » |
|
Mert kik beszélnek ilyen furcsa nyelven?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1494 Dátum: 13 ápr 10, 19:35:46 » |
|
A szerbek. Helyesen "gde si", de az úgy nem menő...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1495 Dátum: 13 ápr 10, 19:47:59 » |
|
Ja, szegény A-chan magyar és szerbek között kell élnie, milyen tré sajnos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #1496 Dátum: 13 ápr 10, 19:52:27 » |
|
Nikuccia, inkább a facebook csoportba írj, amit létrehoztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1497 Dátum: 13 ápr 10, 19:54:58 » |
|
Ez van, ezt kell utálni, mert szeretni nem lehet. Mondá vala az osztályfőnököm. De már van útlevelem, úgyhogy akkor megyek át Szegedre, amikor akarok! HÁH!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #1498 Dátum: 13 ápr 10, 20:05:53 » |
|
... Tényleg, Niki, van már szabad hely a postaládádban?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 20:16:01 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető