24 nov 20, 12:14:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1235135 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1470 Dátum: 13 ápr 10, 15:44:25 »

Nem tudom, mert régen volt, meg tényleg semmit sem foglalkoztam vele. Megérte, mert többet senki nem sózott rám semmit, csak mert jó tanuló voltam. Nevet
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1471 Dátum: 13 ápr 10, 15:46:25 »

Én a sporttal vagyok így,régen fociztam aztán abbahagytam,és most hívtak hogy menjek versenyre ,csak az a para hogy 15 kilót híztam a tél folyamán,meg már nem vagyok edzésben,kiváncsi leszek hogy fogok így futni.ikszdé (na meg a cigi)
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 15:47:12 írta dreamfolow » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1472 Dátum: 13 ápr 10, 15:50:22 »

A focinak Magyarországon nem az a lényege, hogy jól csináld, hanem, hogy kellőképpen beképzelt legyél és ilyen hajad legyen. http://jopasi.hu/kepek/6617.jpg
Az oldal címe, meg ugyebár passzol is az első említett ponthoz. Nevet
Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1473 Dátum: 13 ápr 10, 15:53:34 »

Na jah,de én nem ilyen focista voltam.Nevet Nm divatként fogtam fel a focit,hanem nálunk az volt a népszerű kölyökkorom óta,és szerettem is...Am most ez a divat...hogy is mondjam,az ilyeneket még leköpni sem érdemes.
Naplózva

Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

● ... meow ! ('^.^') ! ●

« Válasz #1474 Dátum: 13 ápr 10, 16:02:16 »

A jótanulós storyt ismerem, nálam állandóan általánosban volt ez jelen. Akár tetszik, akár nem, csituljak el és húzzak versenyre. Köszi. -.-"

Pojén Az a cím. xD Há' állati ""jó"" pasi. :'D

Párom is focista volt, ő szintúgy a súlyfelszedés miatt nem focizik már, illetve mert azóta eltelt vagy 10 év... x'D
Vigyázni a focival, mert ha jól sprintel az ember, akkor alacsony marad. (Marha értelmes volt, de na... xD Értitek... Remélem. smirksweat)

A mostani focitól feláll a szőr a hátamon. Régen még normális volt, de most... Annyit lát az egész világ, hogy a focistától 12 millió-csillió km-re elrúgják a labdát, az imént említett játékos meg fogja magát, elborul, hogy "ÁÚ-ÁÚ, megrúgott!!! Megsérültem!!" Na ne...! >.<#
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 16:03:45 írta Sabaku no Temari » Naplózva

Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Ámor
Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1475 Dátum: 13 ápr 10, 16:10:47 »

Hát ezért hagytam abba a focit,mert sok divatmajom űzi,meg kb az van amit leírtál.Nevet...A súllyal nem lenne problem,mert letudnák fogyni,ez csak így télen feljött + ,majd nyáron lemegy.Nevet Na meg akkor a cigit is abba kéne hagynom,meg a sok edzésre bejárás,nincs szabadidőm,na ebbe untam bele.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1476 Dátum: 13 ápr 10, 16:20:45 »

Mennyire vagyok modoros? Nevet
 - így írja a felkiáltójelet: (rajzolt bunkó, alatta karikával);
 - visszamenőleg kitölti a határidőnaplóját - néha előfordul, de csak hogy később is emlékezzek, mikor történt egy adott esemény,
 - azt mondja, hogy prosti;
 - hallgatja, előadja, elektronikus, mechanikus vagy más, ma még nem ismert módon módon közzéteszi és/vagy sokszorosítja, kölcsön veszi vagy adja, kereskedelmi úton terjeszti, megveszi, finanszírozza, dicséri vagy kritizálja Andrew Lloyd Webber bármelyik operettjét - A Jézus Krisztus Szupersztárt szeretem, ha az is ide sorolható
- szerint hálistennek vannak még őrült emberek;
- szmájli alkalmazásával tudatja üzenete címzettjével, hogy nem tartja képesnek arra, hogy egy megjegyzésről eldöntse, az vicces vagy sem;
- a "hallgatlak" fordulattal adja át a szót beszélgetőpartnerének; ugyanez mobilt felvéve: "mondjad" - utóbbi néha előfordul
- azt mondja, hogy "valamilyen szinten ez azért azt jelenti.."

Veszek is egy farmermellényt.  Nyelvesít

Ezt is érdemes elolvasni mellé.
http://matula.hu/index.php?section=article&rel=36&id=429
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1477 Dátum: 13 ápr 10, 17:20:36 »

Majd egyszer én is kimásolgatom mikre vagyok modoros...
De most egy gyászhírt kell közölnöm veletek. Másfél órával ezelőtt egy a polcról leugró parfüm merényletet követett el a laptop kijelzőm ellen, melynek következtében meghalt szegény... mondjuk azért jó a belvárosban lakni mert most már egy új birtokában írom ezen sorokat...

Olyan jó, hogy márciusban összespóroltam némi pénzt... De legalább arra az elhatározásra jutottam, hogy nem nagyon fogok vásárolni édességet, alkoholt és hasonló felesleges dolgokat... na jó egy üveg kólát veszek hétvégén, meg még akad cucc amit nem kéne megvennem, de megfogom venni... A kóla kell vizsga előtt... a sok cucor jó *-*, és ha nem innám meg vízkő oldónak tökéletes és még csak nem is büdös mint az ecet...
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1478 Dátum: 13 ápr 10, 17:24:44 »

Részvétem. Az enyém már vagy négy éve szolgál és nagyon szeret.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1479 Dátum: 13 ápr 10, 17:29:03 »

Az enyém lassan öt éve szolgál majdnem tökéletesen. Ventilátort kellett csak cserélni benne 2x, meg most billentyűzetet.
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1480 Dátum: 13 ápr 10, 17:34:05 »

Nálunk meg ilyen laptop vásárlási mánia van,eddig egy kicseszett gyászos gépünk volt kb 10 évig ,azt most direkt beszarattam,mindenki azt használta,most meg ezelőtt hónapban is vettünk egyet,úgyh most van vagy 5 laptop itthon,4 vadonatúj,szóval egy darabig nem kell aggódnom hogy beszarik.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1481 Dátum: 13 ápr 10, 17:35:20 »

Az enyém a 4. évet tölti szolgálatomban (3 év 6 hónapnál járunk) és a monitorral szerettük is egymást  csak a parfüm nem szerette Szomorú ...
Mondjuk a gépecske más alkotó elemeit már cserélni kellett, de azok nem voltak ekkora beruházások meg azokat az idő vas foga ette meg... mint pl. a töltőm, az aksim, és a billentyűzetem pár billentyűjét (mondjuk a billentyűzet is végül cserére került... mert azt kértem karácsonyra apukámtól, hogy szebb legyen a gép)... de most így már remélem változtatások nélkül kibír nálam még 2-3 évet és utána még megéli akár azt is hogy anyu megörökölje ikszdé (remélem beteljesül az álmom)
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 10, 17:36:08 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1482 Dátum: 13 ápr 10, 17:36:43 »

Én most kaptam karácsonyra újat. 5 évnyi hű szolgálat után a hűtő tönkrement benne. Mikor visszahozták közölték, hogy ha mázlim van még úgy fél évet bír.

Gratulálok Noemi! Mintha csak én csináltam volna. xD Még jó hogy nincs polc az asztalom felett.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

« Válasz #1483 Dátum: 13 ápr 10, 17:37:51 »

Ezt mesélted nem? Hogy milyen pályázat útján sikerült. Nevet
Naplózva
Borbalka
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1484 Dátum: 13 ápr 10, 17:56:04 »

Nekem is van polc a gépemnél és múltkor valami gonosz erő lesodort onnan két könyvet, pont a hátam közepére, amitől azt hittem szívinfarktust kapok(kb.:1 métert pottyanhattak)... Szerencsére könnyű könyvek voltak és csak a puffanás volt hangos, de azóta kicsit félek....Nevet Meg az én szobám mellett van a két ház közötti luk és amikor azon esik le a hó, a tetőről, akkor olyan hangokat tud produkálni, mintha esne szét a ház.
A gépem meg félig érintőképernyős, ezért, ha rászáll egy bogár, az simán elkattint.(persze kikapcsolható lenne ez a beállítás, de lusta vagyok)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 97 98 [99] 100 101 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins