24 nov 20, 08:07:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 1001
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Duma 10  (Megtekintve 1234901 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1425 Dátum: 13 ápr 09, 21:19:35 »

Hú de rég értettem veled egyet Saphira. Ez piros betűs ünnepnap lesz.  Nevet
Naplózva
mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #1426 Dátum: 13 ápr 09, 21:27:20 »

Hát a részegség nálam egy "nem létező állapot" ,magyarul addig iszom amig jolesik az pedig nem elég ahhoz ,hogy részeg legyek,nem mintha akarnék.Tombolni jozanul is nagyon jol tudok.Nem kell a para,hogy részegen kirohanok egy 2kezes pallosal és betámadom a helyi c|gány bandát... Nevet
Nah ja,Xantusos bulik...azé' ott nem csak alkohol van...

Ez az önkényuralom cucc,hogx most nem büntetik meddig tart?
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
zitagirl
Legendás Sannin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1427 Dátum: 13 ápr 09, 21:33:00 »

Akkor még várhatok ilyeneket meg mást is az osztálybuliknál? Köszi mugen. Xantus forever!
Majd tán egyszer berúgok kicsit, és megértem mi a jó benne.

Tegnap még este üvegeztünk normálisabb kérdésekkel, bár így is majdnem volt egy póló levevés.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #1428 Dátum: 13 ápr 09, 21:52:11 »

Hú de rég értettem veled egyet Saphira. Ez piros betűs ünnepnap lesz.  Nevet
Jaja, ez nálam is. Nevet Bár piával is vicces lehet néha, de mégis józanul az igazi.

Szerintem az alkohol mindenképp szar. Aki csak azzal tud bulizni, az gondolkodjon el magán. Mosolyog
Gondolkozzon el magán és szerezzen be keményebb drogokat?  ikszdé
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1429 Dátum: 13 ápr 09, 22:08:30 »

Az alkohol nem káros, gondoljunk csak a vörösborra vagy egy jó aperitif/digestive házi pálinkára. Nem azt mondom, hogy én nagy alkoholizálós lennék, évente maximum háromszor-négyszer megyünk ünnepelni és itt vége is van a dolognak. De nagyszerű élményekkel ajándékoz meg, s aki ezt letagadja, hogy ne teremtene jó hangulatot egy társaságban, az valószínűleg soha nem tapasztalta még ezt meg, talán mert túlságosan szabályok mentén él. Nem azt mondom, hogy ne lenne alapjáraton jó hangulat bármely fiatal baráti társaságban, nem is azt mondom, hogy az alkoholtól jobb vagy rosszabb, csak másabb. Néha kell az is, mértékkel. Ennyi az egész. Ja, és van ezernyi finom bor és koktél, a gasztronómia nagyon nagy részét teszik ki a szeszes italok, tehát ne ragadjunk le ott, hogy az alkohol rossz, mert a tizenévesek hatvan százaléka büszke arra, hogy minden pénteken halál részegre issza magát üvöltözve a városba.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1430 Dátum: 13 ápr 09, 22:15:09 »

Inkább egyes emberek a "rosszak" hogy nem tudnak az alkohollal megfelelően bánni, mert egyesek olyan éretlenek e tekintetben és nemérdekli őket hogy mi lesz a pl. a májukkal, vagy hogy részegen beül a kocsiba és ütközési pályára kerül a legközelebbi villanyoszloppal.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1431 Dátum: 13 ápr 09, 22:19:47 »

Ugyan, Stance, szerinted semmi sem káros.
Amivel egyet is érthet az ember bizonyos mértékben, hiszen tulajdonképpen a kártékony csak annyit tesz, hogy megöl. Legalábbis bizonyos mennyiség fölött. Ezen nem kell meglepődni, mindennel így van. Az uránnal, a falloidinnel, a heroinnal, és természetesen az alkohollal is. Sőt, így van a vízzel, a vassal, az A-vitaminnal. És gondoltad volna, hogy az oxigén a föld egyik legpusztítóbb eleme? :O

Summa summarum, az alkohol méreg. Ne beszélj hülyeségeket.

---

ja, tévedtem az előzőekben, a transz-zsírokat károsnak találod. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 09, 22:23:15 írta Saphira » Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #1432 Dátum: 13 ápr 09, 22:48:13 »

Vicces, szerintem a fórum tevékenységeim alapján inkább vagyok szőrszálhasogató és mindenbe belekötő, intoleráns az egészségtelen életmóddal szemben, mintsem ne találjak károsnak semmit. A legtöbb dolgot, még a legapróbbakat is elítélem és megjegyzem a szituáció adtán a személynek, hogy ezt nem kéne.
Az alkohol méreg, ha a megfelelő aspektusból világítasz rá. Viszont te csak ebből az egy álláspontból vizsgáltad és nem is akarod más szempontból megközelíteni, mint idézem ,,az alkohol mindenképpen szar". De attól ez még nem így lesz.
Őszintén, megjegyzem elég nehéz volt erre a kissé komikus hozzászólásodra reagálnom.  >.<#
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 09, 22:49:51 írta Stance » Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1433 Dátum: 13 ápr 09, 22:51:43 »

Mugen kicsit nehéz kiigazodni rajtad. Állandóan arról magyarázol, hogy a pálinka mindenre jó, most meg a mértékletes ivásról?

Miért van az, hogyha játszok, akkor a jobb kezem jéggé fagya bal meg szépen életben marad. És ez nem maratonozás után, hanem fél óra alatt tapasztalom?

Alapjaiba véve a vegyészkar kihozta belőlem azt, hogy korán se tartsam olyan veszélyesnek az anyagokat, mint ahogy azt egy papíron lerészletezik. Nem biztos hogy jó, de majd később megbánom. A múltkor például véletlen a kénsavba tocsogtam bele a kezemmel. Szakszerűen megvizsgáltam, hogy mégis mi a jó isten oldja felfelé az állványom.
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1434 Dátum: 13 ápr 09, 22:59:16 »

Ja, komikus volt a hozzászólásom, mert rajtad csak röhögni tudok. :DD

Morita, légy rá büszke, ez tesz igazi vegyésszé. Nevet

« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 09, 23:00:16 írta Saphira » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1435 Dátum: 13 ápr 09, 23:07:02 »

Rita a vegyszerekhez meg hasonlókhoz nekem is ilyesmi a hozzáállásom, csak a munkavédelmis barátom néha csúnyán néz amikor elmesélem, hogy a laborban a valóságban mi zajlik ikszdé

Ivás én mindig elgondolkozom, hogy bulizni kéne teljesen nélküle, tuti nem lenne rossz, de nem tudom mi történik a végén, hogy mégis alkoholhoz jutok nagyrészt, mondjuk nem mindig iszok annyit, hogy érezzem, sokszor csak a fáradtság tör rám. Mondjuk tudom, hogy tegnap az volt a baj, hogy kevesen osztoztunk a borokon xD
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1436 Dátum: 13 ápr 09, 23:46:32 »

Az alkohol nem méreg. Vagyis nem mérgezőbb, mint a finom liszt, a cukor vagy a só. A különbség annyi hogy ezekből mértékkel fogyasztunk. A kis mértékű, heti 1-2 pohár minőségi vörös bor, nem hogy káros, de még jó hatással is van a szervezetre. Antioxidáns hatású vegyületeket tartalmaz, amelyek ráadásul segítenek az ellen ha valakinek túl magas koleszterin szintje. A nem ivásra készített alkohol amely 70%-nál töményebb remek seb fertőtlenítő. Ráadásul a sörben sok B2 és B6 vitamin található.

Arról nem is beszélve hogy remek stressz oldó, és társaság össze kovácsoló ereje van.
Naplózva

mugen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

gentlenazi

« Válasz #1437 Dátum: 13 ápr 10, 02:08:13 »

Lew
Ez igaz.

Morita
Nos ,ja nehéz,de ez esetben rendkívül egyszerű.Mérték nálam ott huzodik,hogy ne kerüljek a részegség állapotába, ha ez 7pálinka utan is tarthato akkor ....és amugy is a pálinka mindent megold,szoktam irni,de azt nem, hogy milyen mennyiségben:)
Naplózva

Pet:Hiname(harap,de már szobatiszta)

Olyan nincs,hogy olyan nincs!

Élj úgy,hogy a papnak minnél kevesebbet keljen hazudnia a temetéseden!

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet,de elfáradni soha!"
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1438 Dátum: 13 ápr 10, 05:22:28 »

Minden egészségtelen. Pl. a krumpli, abban kb. semmi nincs, amire szüksége volna a szervezetünknek. Most akkor éljünk bogyókon és magvakon? Egy nagy lóf... pikulát! Ha az ember csak azzal törődik, hogy mit szabad, mi egészséges, mi veszélytelen, az olyan, minha csukott szemmel végigfutna a gyönyörű tájon. Nem éri meg.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #1439 Dátum: 13 ápr 10, 06:25:26 »

szerintem nézz utána a burgonyáról leírt állításodnak, táplálkozás élettani szempontból ikszdé
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Oldalak: 1 ... 94 95 [96] 97 98 ... 1001
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins